Teşekkürler neye göre bakıyorsunuz
kafa solda erkekEki Görüntüle 3605816
Arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfen
Benimkinin sağdaydı erkek çıktıkafa solda erkek
karnınızda sağda, ama karın ultrasonu sol olunca öyle diye biliyorum. Bu arada kese sağdamıydı solda mı?Benimkinin sağdaydı erkek çıktı
Bilmiyorum doktor o konuda yorum yapmamıştı ama sanki sol tarafım ağrıyordu emin değilimkarnınızda sağda, ama karın ultrasonu sol olunca öyle diye biliyorum. Bu arada kese sağdamıydı solda mı?
karnınızda sağda, ama karın ultrasonu sol olunca öyle diye biliyorum. Bu arada kese sağdamıydı solda mı?
ErkekEki Görüntüle 3605828
Bu 9 haftalık ultrason.
ErkekEki Görüntüle 3605816
Arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfen
Bende erkek hissediyorum. İnşaallah hayırlısıyla erkek olur 3 kızım var Allah bağışlasın Gönül her iki meyveden olsun istyr
Karınmı vajinal mi bu?Bende erkek hissediyorum. İnşaallah hayırlısıyla erkek olur 3 kızım var Allah bağışlasın Gönül her iki meyveden olsun istyr
KarınKarınmı vajinal mi bu?
Tamam resimde solda, karnınızda kafası sağda. Bu erkek demek. Şeklide armut. Kafa tarafı buyuk. Erkek belirtileri. Allah bilir tabi. inşallah bir oğlunuz olur
İnşaallah Allah razı olsun 1 ay sonra gidip öğrenecem inşaallah. Şuan 13+6Tamam resimde solda, karnınızda kafası sağda. Bu erkek demek. Şeklide armut. Kafa tarafı buyuk. Erkek belirtileri. Allah bilir tabi. inşallah bir oğlunuz olur
Merhaba bir şey soracağım ben 10 haftalıkken ultrasonda kafası sağdaydı 1 hafta sonra bir sebepten tekrar ultrasona girmek durumunda kaldım bu sefer kafası soldaydı yani yön değiştirmiş çok şaşırdım nasıl olabilir kikarnınızda sağda, ama karın ultrasonu sol olunca öyle diye biliyorum. Bu arada kese sağdamıydı solda mı?
Valla ben anlamıyorum ya da yorum yapardımMerhaba bir şey soracağım ben 10 haftalıkken ultrasonda kafası sağdaydı 1 hafta sonra bir sebepten tekrar ultrasona girmek durumunda kaldım bu sefer kafası soldaydı yani yön değiştirmiş çok şaşırdım nasıl olabilir kicinsiyette tahmin edilmez herhalde bu şekilde
Doktormu oyle dedi siz mi öyle gördünüz? Karındanmı ultrason?Merhaba bir şey soracağım ben 10 haftalıkken ultrasonda kafası sağdaydı 1 hafta sonra bir sebepten tekrar ultrasona girmek durumunda kaldım bu sefer kafası soldaydı yani yön değiştirmiş çok şaşırdım nasıl olabilir kicinsiyette tahmin edilmez herhalde bu şekilde
İkisini karşılaştırdım eve gelince öyle fark ettim. İkisi de karından çekildi. Şehir hastanesi olduğu için ulstrason ve doktor farklıydı ama alt alta koyunca biri sağ biri sol sanki biri bana ait değil gibi çok enteresanDoktormu oyle dedi siz mi öyle gördünüz? Karındanmı ultrason?
Benimde aynı anda 2 resim çekildi, kese bi sağ bi solda çıktı. Çekim açısından kaynaklıymış.İkisini karşılaştırdım eve gelince öyle fark ettim. İkisi de karından çekildi. Şehir hastanesi olduğu için ulstrason ve doktor farklıydı ama alt alta koyunca biri sağ biri sol sanki biri bana ait değil gibi çok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?