• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.

Her sevgilimle sevişeyim karım bakire olsun erkeklerine ben şahsen üzülmüyorum.

Onun dışında haklısınız. Kadınlar kendilerini oldukları gibi seven erkeklerle hayat kurmalılar. Zar beyinli bir erkekle evlenmek için o operasyona girip hem bir avuç para vermeye hem de acı çekmeye değmez.

Niye üzülüyorsun. Onlar yeri geliyor gözünü kırpmadan Aldatabiliyor ya da diledikleri kadar ilişki yaşayayım ama karım bakire olsun hazmedemem diye dolaşıyorlar orda burda kadın hazmetmek zorunda çünkü. Evet doğru değil savunmuyorum asla ama erkeklere acımıyorum şahsen.

Gunahsiz erkrklerin sucu ne? Universite bir kiz vardi. Evli adamla beraberdi, sonraki iliskileri de boyleydi. Saglam ayak degildi. Bu kiz iyi bir cocukla tanisti, kaybetmemek icin Bu operasyondan yaptirdi 2 kere. O cocuk hak etti mi simdi bunlari? Yalan uzerine kurulu bir evlilik! Benim de bir erkek kardesim var. O boyle seylere takilmaz da, aptal yerine konmasini istemezdim.

Acaba erkekler bu nedenle mi yabani kadinlari tercih ediyorlar? En azindan durustler.

Bekarete onem vermeyen erkekler de var ama artik onlar yabanci kizlari tercih ediyorlar. Hak verdim su an.

Yalan uzerine kurulu bir hayati tavsiye etmissiniz. Gerdek gecesi ya da sonraki zamanlarda ortaya cikip sizi bosarsa yikim olmayacak mi bu kizlar icin?

Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
kesinlikle tasvib edilecek bir şey değil. ama; gönlümce eğlenip sonra bakire ile evlenirim diye düşünen erkeklere de müstehak sanki... yani bir nevi ''dinsizin hakkından imansız gelir'' durumu oluyor. kadınlar bu engeli de aşıyorlar. inşallah arada masumlar da kaynamıyordur. :)

Erkekler bakir değilse zaten bakireyi haketmez. erkeğin zihniyeti herkesle sevişirim ama karım bakire olsun ise hakediyordur. Ona gelene kadar anal ve oral birleşme yaşayıp bakireyim diyen kızlarda var kimseyi yargılamak bana düşmez. Kızlar bunları toplum baskısı yüzünden yapmak zorunda kalıyor örümcek beyinli erkekler yüzünden yada koca karılar yüzünden. Sevişmezlerse sevgilileri terkediyor sevişmişlerse evlenecekleri kişi istemiyor. Ne olursa olsun erkeğe acımam. Bir kadın birşey yapmışsa açıklaması vardır. Evlenecez diye kandıran karaktersizlere ne demeli bakir erkek diye birşey yok bakire kadın diye birşeyde yok yenin bu algıyı artık. Dinde bile bakir olmayan bakire alamaz. Kim bakir?

'Bir kadın birşey yapmışsa açıklaması vardır '

Duyduğum en pozitif ayrımcı cümle. 'Ne olur kocam anlamasın' diye yapılan duanın ne gibi iyi bir niyeti vardır? Kocasını kandıran arkadaş olarak sizi de kandırır, siz bunu hak etmiş mi oluyorsunuz? Erkeklerin %95 i hanzoysa %5lik diliminde iyi niyetlidir. Onlar da bence kendini uyanık sanan, kendilerine kapağı atan bu kadınlarla evleniyordur.

türkiye'deki erkeklerin yüzde seksen doksanı bunu kafaya takar. o yüzden yaptırılıyor.herkesin rüyasıdır anlayışlı adaletli sahip çıkan bekarete takılmayan biriyle evlenmek ama öyle adam az işte herkese denk gelmiyor. kadınlar da uğraşmak istemiyorlar çocuk istiyorlar tam istedikleri gibi olmasa da yuva kurmak. şunu diyemiyorlar buna anlayış gösteremeyecek karakterde bir erkekle asla evlenmem diyemiyorlar.aynı bencil öfkeli cimri adamlarla da evlenenler olduğu gibi bu yüzde seksen doksanlık kesim de evlenecek bir şekilde.

Ben kadinim bundan da hic cekinmem. Zamanin da guvendigim birinin beni birakip gitmesini kimseden gizlememe gerek yok.Bence zaten kendileri herkesle iliskiye girip sonra temiz kiz aramalari cok mantiksiz.Benim annem kapi gibi arkamda sukurler olsun.Bazi aile yapilari buna musade etmiyor onlari da anliyorum.Mecburiyet diye bisey var arkadaslarim da gordum.

Şimdi kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Çoğu kadınlar buna mecbur bırakılıyor, yani kadın işte efendim ben önceden bile-isteye bunu yaşadım ve şu an bakire değilim diye dürüst olsa bunu anlayışla karşılayacak yüzdelik dilimi %100'den söylemek gerekirse %5 falan. Gerek erkek, gerek aileler, gerek ülkedeki toplumun yapısı kadını buna mecbur bırakıyor. Kadın dürüst olsa erkek o...pu damgasını vuruyor veya oyalayıp 3-5 kere kullanıp bırakıyor (iğrenç ama yararlanmak için yapıyorlar bunu maalesef) ya da rezil ediyorlar, aileler belki red ediyor kadını veya öldürmeye kalkıyor, e zaten elalem ne dercileri hiç saymıyorum, şimdi bu kadın dışlanacağını bile bile de nasıl dürüst olsun? Ayrıca dini inancınız nedir bilemem ama Rabbimiz evlenecek bile olsanız işlediğiniz günahı evleneceğiniz kişiye söylemeyin buyuruyor. Nasıl yapılan iyilik söylenmezse yapılan günahıda açığa vurmayın diyor. Yapmıştır, pişmandır ve dürüst olabileceği ne bir aileye, ne bir sevgiliye sahiptir bu yolu seçer anlarım ve bu asla kandırmak değildir bana göre. Ama kadın her gün onla-bunladır, 3-5 erkeği birden idare eder, o yolun yolcusudur ve bulur düzgün birini heh yaşayacağımı yaşadım zaten şuna da bir kapak atayım da evleneyim artık kafasında olup bu yola başvurur o zaman bir karaktersizliktir bunu bende savunmuyorum tabii ki.

fionawoody fionawoody , aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.

Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.

fionawoody fionawoody , aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.

Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.

Ne kadar da ön yargılı ve büyük konuşuyorsunuz :) büyük lokma ye büyük konuşma demişler ben size kendi fikrimi izah ettim sizi bu kadar sinirlendiren nedir? Mesajınızı beğenmek zorunda değilim beğenmeme sebebim de sizinle aynı fikirde olmamamdır siz de beğenmeyin yorumumu öyleyse bu ne hırs ? :) Ben inançlı ve neyin ne olduğunu bilen biriyim lakin kul hata yapar, önemli olan yaptığın hatayı fark edip tövbe etmek ve pişman olup bir daha aynı hataya dönmemek. Siz bu hataya düşmemiş olabilirsiniz, sizin de başka günahlarınız vardır mutlaka şimdi sizin girdiğiniz günahlara ben girmemişsem benimde sizi mi yargılamam gerek? Bende şöyleyim ama bak ben yapmadım diye ne kadar çocukca. Bu arada başınıza gelmeyen bir olay için bu kadar sinirlenmeniz de normal değil. Siz yazmışsınız bende fikrimi yazdım bu kadar kimse kimseyi yargılayamaz. Siz ben yapsam gidip ameliyat olmam diyorsunuz ama öteki oluyor size ne? Kime ne? Herkesin kendi tercihi, kendi seçimleri ve kendi hayatı bu kadar asabileşmenizi gerektirecek bir şey yok.

Bu konuda kadınları suçlamamak lazım bence. Cinsel ilişki yaşandığı zaman kadın hep suçlandığı için ister istemez yanlış bişey yaptıklarını düşünüp saklamak gereği duyuyorlar. Haksızda sayılmazlar. Hepimizin bilinç altına böyle yerleşmiş

Beraber olabilirler ama bunu kafaya takmayacak erkek de var. Yalan üstüne bir evliliği kuracaksınız, eski erkek arkadaşınız ve eşiniz bir ortamda tesadüfen karşılaştılar, konu oraya geldi diyelim. Eş kişisi size niye yalan söyledin demeyecek mi?

Zorunda oldukları için kadın erkek eşit olmadığı için.

Back
X