- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
Çok.tesekkur ederim :)Ama ben onu yerimmmmm...felsefesinden öperim onu.hunili yavrum benim.allah bagislasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok.tesekkur ederim :)Ama ben onu yerimmmmm...felsefesinden öperim onu.hunili yavrum benim.allah bagislasin
Durumunuzu o kadar güzel kelimelere dökmüşsünüz ki siz okurken valla ben rahatladım ben olmak istediğiniz gibi biriyim ama tam tersine sizin gibi olmak isterdim(Çünkü burnum b.k..n kurtulmuyorİyi akşamlar herkese.
Bir kaç gündür kafamı karıştıran bir durum var. Ben diğer insanlar gibi pratik konuşamıyorum. Sürekli dalgın durgun bir halim var. Bilmediğim yerlere dalıp gidiyorum sanki bu dünyaya ait değilmişim gibi. Başkaları gibi şen şakrak olamıyorum, bulunduğum yerde genelde pasif kalıyorum öyle biliniyorum.
Düzenli olarak kitap okurum. Sosyal çevrem de geniş. Ama genelde çevremde seasizliğimle bilinirim.
Sizlerin bu konuda bir tavsiyesi var mı, psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama basit bir konu mu psikoloğa gitmek için?
Benimkinide cok kosup zipladigi icin,cok konustugu icin, yaramazlik yaptigi icin ogrtmeni psikologa goturun demisti ilk okuldaBen 6 yaşındaki oğlumu 3 ay psikologa götürdüm sirf bu nedenle. Üstüne birde drama kursuna yazdırdım.
Psikologda, drama hocasıda çocuğun yapısı bu dedi.
Anaokulunda bütün çocuklar zıplayıp, koşarken, bağırıp çağırırken, oğluma saçma geliyor böyle şeyler.
Bir köşede saçmaliyorlarmiş gibi öteki çocukları izliyor. Ben istiyorum ki o da koşsun, yaramazlık yapsın.
Gecen geldi " hayatı sorguluyorum" dedi bana. Tamam oğlum sen sorgulamaya devam et dedim
Velhasıl,sizinde degişeceginizi sanmıyorum. Kendinizi böyle kabul edin iyisimi.
Sadece bi tahmin çocuğunuz üstün zekalı olabilir mi?Ben 6 yaşındaki oğlumu 3 ay psikologa götürdüm sirf bu nedenle. Üstüne birde drama kursuna yazdırdım.
Psikologda, drama hocasıda çocuğun yapısı bu dedi.
Anaokulunda bütün çocuklar zıplayıp, koşarken, bağırıp çağırırken, oğluma saçma geliyor böyle şeyler.
Bir köşede saçmaliyorlarmiş gibi öteki çocukları izliyor. Ben istiyorum ki o da koşsun, yaramazlık yapsın.
Gecen geldi " hayatı sorguluyorum" dedi bana. Tamam oğlum sen sorgulamaya devam et dedim
Velhasıl,sizinde degişeceginizi sanmıyorum. Kendinizi böyle kabul edin iyisimi.
Öğretmenler benim oğlum gibilerini tercih ediyorlar tabiki, sınıfta bir köşede otursun, sesi çıkmasın...Benimkinide cok kosup zipladigi icin,cok konustugu icin, yaramazlik yaptigi icin ogrtmeni psikologa goturun demisti ilk okulda
Bilmiyorum ki, öğretmeni de bi test yaptırın dedi ama testler baya pahalı.Sadece bi tahmin çocuğunuz üstün zekalı olabilir mi?
Hayatı sorguluyorum demesi, açıkçası düşündürdü beni.
Biraz çocuğunuzu anlatabilir misiniz?
Sadece aktif hareketli çocuklarda olmuyor bu durum..sessiz sakin çocuklarda da olabiliyor üstün zekalılık ve farkedilemiyor bazen.
Bilsem sınavına girdi mi çocuğunuz?
Anaokuluna gidiyormuş şimdi farkettim.
Gözlemleminizi öneririm.
Eleştirenler de oldu ama rahatsız olmamdaki asıl sebep bu değil. Sanki zaman geçtikçe daha da sessizleştim. Bu yüzden bir sorun olmasından korktum. Daha önceleri bu kadar değildim..Siz neden rahatsizsiniz peki bu durumunuzdan? Sizi kotu etkileyen nedir, ya da kötü etkiliyor mu?
Yoksa bu durumunuzu eleştirenler oldu da ondan dolayı mı sorun varmış gibi hissettiniz?
Yapı meselesidir belki, hep mi böyleydiniz?
Sagol canimÖğretmenler benim oğlum gibilerini tercih ediyorlar tabiki, sınıfta bir köşede otursun, sesi çıkmasın...
Bazen aktivitelerde bile unutuyorlar oğlumun orada olduğunu, en çokta ona üzülüyorum.
Bence oğlunuzun atlayıp zıplaması en güzeli, öğretmenin işine gelmese de :)
Allah bağışlasın.