eşine gelince 3 kuruşun hesabını yapıyosa bu kız tabi sinirlenir yapmayın Allah aşkına
eşine gelince 3 kuruşun hesabını yapıyosa bu kız tabi sinirlenir yapmayın Allah aşkına
kızlar zaten eşinede kızıyodur ama karşı tarafa da kızıyodur eşine söz geçiremiyosa
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Yani bazen kendi kendime bende düşünüyorum fesatlık mı yapıyorum diye ? Ama inanın artık bazı şeyler çok zoruma gidiyor.
Yani kayınvalidem arayıp bizi al demiyor evet ama artık ailede bu görev eşimin olmuş gibi sanki.Yani her yıl o alacak, o götürecek gibi.Sorulmuyor,konuşulmuyor ki...Yani bu zaten kardeşler arasında sadece onun görevi gibi olmuş.Abisi aradığında gidebilecekmisin demiyor mesela.Ne zaman gidiyorsun diyor ?
Kullanılmak değil bu demişsiniz. Ama adam yerine konulmayan eşim , konu getir götüre gelince de ilk aranan eşim.
Katılıyorum lütfen 1 kere olsun konusahibine yüklenmeyin yardımcı olmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?