Canim bence bu hayatta hic bir insan tam anlamiyla mutlu degil, kim kendisine ben cok mutluyum derse o kendini aldatmis olur, günümüz dünyasinda, herseyin cikar, herseyin maddiyat, herseyin uckur oldugu bir cihanda tam anlamiyla hangi Allahin kulu mutlu olabilmiski, yada mutluki, Bence bu hayatta hersey anlik, örnegin asiksiniz zaten bildik birgün bitecek sevgi ye dönecek, yani anlik , sonra baska birseye cok sevinirsiniz, o sevinc de bir zaman sonra azalir, Her zaman insanoglunun kalbinin bir yerinde bir eksiklik olacaktir, Bence yaradilisimizda bu var, hic bir seyle tam dört dörtlük mutlu olamiyoruz, olsak bile yine bir eksiklik hissediyoruz ister istemez, cünkü doyumsuzuz, Evimiz altindanda olsa, esimiz Mücevherde olsa, bir oglun bir kizin dahi olsa, tam mutluyum demeye yetmeyecek, hayat engellerle dolu, mutlaka bir engel cikacak mutlaka, Yengem Derdi, "Kizim dünyanin neresine gidersen git, nerde yasarsan yasa Tas Hokka derdi, Bir insanin mutlulugunu diger insan cekemez, belki konuyu farkli boyutlara getirdim, konzepen cikdim ama hersey yinede birbirne bagli, neden insanin tam anlamiyla mutlu olamayisi, bu kadar diyeceklerim...