• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden mutsuzum

Bayanyanlis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
19
2
1
26
Arkadaşlar 22 yaşındayım ve 2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkim var. Çok yakında da nişan düşünüyoruz. Sevgilim beni çok seviyor ona gerçekten güveniyorum yalan ihanet asla beklemediğim şeyler. Ama ben mutsuzum. Nedenini gerçekten bulamıyorum. Onsuz olmak istemiyorum ki zaten ayrılmaya kalktığımda sevgilimin o halini görünce bin pişman oluyorum. Resmen yıkılıyo dağ gibi çocuk. Yinede içime sinmeyen bişeyler var. Hem evlenince çok mutlu olacagımı düşünüyorum hemde pişman olmaktan korkuyorum. Bu çelişki beni yiyip bitiriyo. Aynı durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli

Aklında tek acaba varsa evlenme.
Zaten evlenme yaa yaşın daha çok küçük okulunu oku,gez,ye,iç yaşa.Benn 27 yaşında evlendim.Saydiklarimin hepsini yaparak ama hala aklım yapamadiklarim da.😁Önce ayaklarımızin üzerinde durmak için cabalayalim.Suan bile emin değilsin ya olgunlaşinca ne istediğini bilir vaziyete gelince sevgilini emin olmadan evlendiğin eşini beğenmezsen ne yapacaksın?

Aklında tek acaba varsa evlenme.
Zaten evlenme yaa yaşın daha çok küçük okulunu oku,gez,ye,iç yaşa.Benn 27 yaşında evlendim.Saydiklarimin hepsini yaparak ama hala aklım yapamadiklarim da.😁Önce ayaklarımızin üzerinde durmak için cabalayalim.Suan bile emin değilsin ya olgunlaşinca ne istediğini bilir vaziyete gelince sevgilini emin olmadan evlendiğin eşini beğenmezsen ne yapacaksın?
Çok haklısın. Benimde okulum bitti sağlıkcıyım atama bekliyorum. Ya aslında başlarda mükemmel bir ilişkimiz vardı tek başıma gezip tozmaktansa beraber gezmeyi seçmiştim çok mutluydum. Kafa insandı eglenceliydi. Sonra duygusallaştı alınganlaştı en ufak şeyi dert edinir oldu sorun olmayan şeyi sorunsallaştı ve beni bunalttı

Çok haklısın. Benimde okulum bitti sağlıkcıyım atama bekliyorum. Ya aslında başlarda mükemmel bir ilişkimiz vardı tek başıma gezip tozmaktansa beraber gezmeyi seçmiştim çok mutluydum. Kafa insandı eglenceliydi. Sonra duygusallaştı alınganlaştı en ufak şeyi dert edinir oldu sorun olmayan şeyi sorunsallaştı ve beni bunalttı
e hala niye hala evlenme peşindesin hem de 22 yaşında daha? önceden ileride başına geleceklerin fragmanı bunlar.üzülürse üzülsün bir kere üzülmek hayat boyu kafanı duvarlara vurmaktan iyidir.

Arkadaşlar 22 yaşındayım ve 2 yıldır devam eden ciddi bir ilişkim var. Çok yakında da nişan düşünüyoruz. Sevgilim beni çok seviyor ona gerçekten güveniyorum yalan ihanet asla beklemediğim şeyler. Ama ben mutsuzum. Nedenini gerçekten bulamıyorum. Onsuz olmak istemiyorum ki zaten ayrılmaya kalktığımda sevgilimin o halini görünce bin pişman oluyorum. Resmen yıkılıyo dağ gibi çocuk. Yinede içime sinmeyen bişeyler var. Hem evlenince çok mutlu olacagımı düşünüyorum hemde pişman olmaktan korkuyorum. Bu çelişki beni yiyip bitiriyo. Aynı durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli
Mutsuzsan ve içinde şüpheler varsa evlenme. Sevgilinin üzülmesine de üzülme. Ayrılırsınız en fazla bir yıl üzülür bir ömür mutsuz olmaktan iyidir. Keşke ben de zamanında birlerine danışsaydım, evlenmeseydim. Boşanmak zorunda kalmazdım.

Mutsuzsan ve içinde şüpheler varsa evlenme. Sevgilinin üzülmesine de üzülme. Ayrılırsınız en fazla bir yıl üzülür bir ömür mutsuz olmaktan iyidir. Keşke ben de zamanında birlerine danışsaydım, evlenmeseydim. Boşanmak zorunda kalmazdım.
Çok geçmiş olsun. Ayrıyız şuan bende geleceğimi düşünüyorum

İnfaz koruma memuru
Mesleği iyimiş 25 yaşından önce evlenme uzmanların tavsiyeside bu yönde

24 yaşına kadar biz ergeniz

Bende 21 yaşındayım

25 yaşına kadar hayattan nasıl bir eş ve seni nelerin mutlu ettiğini listele

Kafandaki ideal eşi kağıda dök

Sevip sevmediğin şeyleri yaz

İnstagramdanda ilişkikocubal sayfasını takip et

Sakın acele etme

Ben yandım sen yanma

En az 25 olsun ergenliğimiz geçsin.

Mesleği iyimiş 25 yaşından önce evlenme uzmanların tavsiyeside bu yönde

24 yaşına kadar biz ergeniz

Bende 21 yaşındayım

25 yaşına kadar hayattan nasıl bir eş ve seni nelerin mutlu ettiğini listele

Kafandaki ideal eşi kağıda dök

Sevip sevmediğin şeyleri yaz

İnstagramdanda ilişkikocubal sayfasını takip et

Sakın acele etme

Ben yandım sen yanma

En az 25 olsun ergenliğimiz geçsin.
Çok akıcı konuşmuşunuz teşekkür ederim :) mesleği güzel ticari zekası mükemmel al sat yapıyo durumu iyi. Beni çok seviyo çok üzerime düşüyo yüzüm biraz gülsün diye acaip paralar harcıyo varını yokunu döküyo diyebilirim. Ama ben para değil huzur istiyorum. Çok duygusal kırılgan hassas. Herşeye alınıyor üzülüyor hatta o kadar ağlıyor ki diyorum ben mi kadınım sen mi. Mükemmel bir adam ama mazoşist. Napacagımı bilemedim

Çok akıcı konuşmuşunuz teşekkür ederim :) mesleği güzel ticari zekası mükemmel al sat yapıyo durumu iyi. Beni çok seviyo çok üzerime düşüyo yüzüm biraz gülsün diye acaip paralar harcıyo varını yokunu döküyo diyebilirim. Ama ben para değil huzur istiyorum. Çok duygusal kırılgan hassas. Herşeye alınıyor üzülüyor hatta o kadar ağlıyor ki diyorum ben mi kadınım sen mi. Mükemmel bir adam ama mazoşist. Napacagımı bilemedim
Dediğim gibi sen seni ne mutlu eder bir erkekte, neyi istemsin bir erkekte bunları yaz

İdeal erkeğini oluştur

Tabi arastırmada yap ideal erkeğin önemli kriterlerine dair

Kendine zaman ver

Erkekler evlilik için aceleci

Ama biz onlara uyarsak evin yolunu bulamayız

Bwnde senin gibiyim kararsızım hayata karşı

Kendini geliştir

Meslek sahibi olmaya çalış

Burdaki konulardan ibret al

Acele etme

.

Dediğim gibi sen seni ne mutlu eder bir erkekte, neyi istemsin bir erkekte bunları yaz

İdeal erkeğini oluştur

Tabi arastırmada yap ideal erkeğin önemli kriterlerine dair

Kendine zaman ver

Erkekler evlilik için aceleci

Ama biz onlara uyarsak evin yolunu bulamayız

Bwnde senin gibiyim kararsızım hayata karşı

Kendini geliştir

Meslek sahibi olmaya çalış

Burdaki konulardan ibret al

Acele etme

.
Çok haklısın :)) söylediklerini dikkate alacağımm

Sen aşık değilsin ki buna sadece evlenme için ideal birisi ve bence çocuğun hallerine acıyorsn sadece vicdan yapıyorsun yapmaaa.. kesinlikle aşık değilsin
Sende onun için ideal bir evlilik adayısn ve senin zayıf noktanın vicdanın olduğunun farkında. Ayrılmayı denemişşsn de yani onu istemediğin ortada acığından yapamamışsn oda fazlasıyla acınıdırıyor kendini. Bide yanlış anlama ama bir şey soracam bu çocuktan önce deli gibi aşık olduğun biri oldu mu hiç ??

Sen aşık değilsin ki buna sadece evlenme için ideal birisi ve bence çocuğun hallerine acıyorsn sadece vicdan yapıyorsun yapmaaa.. kesinlikle aşık değilsin
Sende onun için ideal bir evlilik adayısn ve senin zayıf noktanın vicdanın olduğunun farkında. Ayrılmayı denemişşsn de yani onu istemediğin ortada acığından yapamamışsn oda fazlasıyla acınıdırıyor kendini. Bide yanlış anlama ama bir şey soracam bu çocuktan önce deli gibi aşık olduğun biri oldu mu hiç ??
Yani birine çok uzun yıllar takılı kaldım canım yandı . Tek bir mesajına kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ama delicesine aşkmıydı bilmiyorum

Yani birine çok uzun yıllar takılı kaldım canım yandı . Tek bir mesajına kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ama delicesine aşkmıydı bilmiyorum
Tamda düşündüğüm gibi işte evet o aşk. Ve onun sana yaşattıklarını buna yaşatmak istemiyorsn o sebebten vicdan yapıyorsun buda ilk başlarda sana ilaç gibi geldi sadece şuan da istemiyorsn

Tamda düşündüğüm gibi işte evet o aşk. Ve onun sana yaşattıklarını buna yaşatmak istemiyorsn o sebebten vicdan yapıyorsun buda ilk başlarda sana ilaç gibi geldi sadece şuan da istemiyorsn
Peki onu hayatımdan çıkarttıgımda çok üzülüyorum bu neden sence ?

Peki onu hayatımdan çıkarttıgımda çok üzülüyorum bu neden sence ?
İşte bu vicdannn başka hiç bir şey değil. Sen ayrıldığın vakit seni duygusal açıdan vuruyor vicdanına oynuyor tamamen. Ve emin ol ki kimse senden daha değerli değil 👌 ayrılmak istiyorsan ayrıl 1 ay 2 ay varsın arasın yalvaran sende yine vicdan yapcan sonra geçicek. Düşünme bakma duyma

Sanırım haklısın. Ben cok vicdan ediyorum huyum bu zaten . Peki bazen ilerde pişman olucakmışım gibi geliyor sanki birdaha öyle sevilmeyecekmişim gibi. O kadar seviyorki sanki birdaha böyle bişey yaşayamayacagım. Hiç bilerek kırmıyor mesela ilerde evlendiğim adam bana böyle olmazsa diye düşünüyorum. Sevilmek evlilik için yetersiz bir sebep mi sence

Back
X