• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden mutsuzum

Evlilik zaten kaderdir canm o yazılı ♥️ insan delicesine sevdiği adamla bile evlenince pişman olabiliyor şimdiden onları düşünme ve aynen küçüksün senle aynı yaştayken evlendim çok fazalsıyla mutluyum eşimden yana çok şükür ona rağmen bazen keşke hemen evlenmeseydm diom. Sen zaten ayrılmayı düşünüyorsn denemişssn de mutsuz bi şekilde katlanmaktan sa ayrıl ne olacağını gör. Ve bir şey daha diyeyim mi hani bazen lafları batıyor sevmiyorum yazmışsn ya o bile bi his yani o sana o kadr da iyi değil demek

Sanırım haklısın. Ben cok vicdan ediyorum huyum bu zaten . Peki bazen ilerde pişman olucakmışım gibi geliyor sanki birdaha öyle sevilmeyecekmişim gibi. O kadar seviyorki sanki birdaha böyle bişey yaşayamayacagım. Hiç bilerek kırmıyor mesela ilerde evlendiğim adam bana böyle olmazsa diye düşünüyorum. Sevilmek evlilik için yetersiz bir sebep mi sence
Yeterli değil tabi herkes sever öenmli olan değer vermek ne bilim evlenince sevgi yetmiyor. Katlanman gereken o kadr şey oluyor ki sadece eş den evden ibaret değil bu evlilik

Evlilik zaten kaderdir canm o yazılı ♥️ insan delicesine sevdiği adamla bile evlenince pişman olabiliyor şimdiden onları düşünme ve aynen küçüksün senle aynı yaştayken evlendim çok fazalsıyla mutluyum eşimden yana çok şükür ona rağmen bazen keşke hemen evlenmeseydm diom. Sen zaten ayrılmayı düşünüyorsn denemişssn de mutsuz bi şekilde katlanmaktan sa ayrıl ne olacağını gör. Ve bir şey daha diyeyim mi hani bazen lafları batıyor sevmiyorum yazmışsn ya o bile bi his yani o sana o kadr da iyi değil demek
Akıl akıldan üstündür demişler deneyimli insanlardan fikir almak başka :) teşekkür ederimmm

Sanirim sevginiz sizi daha çok seviyor ve sizi üzmüyor. Eğer daha çok seven siz olsaydınız ve o sizi biraz uzseydi onunla evlenmek icn can atardınız
Yani adam kaçmıyor sizde kovalamıyorsunuz.
Bunlar benim düşüncelerim tabiki

Sanirim sevginiz sizi daha çok seviyor ve sizi üzmüyor. Eğer daha çok seven siz olsaydınız ve o sizi biraz uzseydi onunla evlenmek icn can atardınız
Yani adam kaçmıyor sizde kovalamıyorsunuz.
Bunlar benim düşüncelerim tabiki
Olabilir tabiki. Sorun tamamen benden kaynaklıda olabilir ilişkinin uyumsuzu benim çünkü

Bence iş ciddiyete bindiği için öyle hissediyorsunuz. İlk zamanlar bende öyle hissetmiştim nişanlanmaya yakın. Ailelerin girmesini istemiyordum. Keske sadece biz olsak diyordum. Tabiki mümkün değil 😂 Bi de forumda okuduklarımıznve cevreden gördüklerimizle iyice korkularımız artıyor. Bence sebep bu.

Sanırım haklısın. Ben cok vicdan ediyorum huyum bu zaten . Peki bazen ilerde pişman olucakmışım gibi geliyor sanki birdaha öyle sevilmeyecekmişim gibi. O kadar seviyorki sanki birdaha böyle bişey yaşayamayacagım. Hiç bilerek kırmıyor mesela ilerde evlendiğim adam bana böyle olmazsa diye düşünüyorum. Sevilmek evlilik için yetersiz bir sebep mi sence
Benimde eski sevgilim sünepenin tekiydi. Beni çok seviyor çok iyi biri diye ayrıl barış bir ilişkimiz oldu. Sonra tamamen bitti eşimde tanıştım. Şimdi diyorum ki iyi ki bitmiş! Duygusal açıdan yıpratıyordu başarılı biri değildi özgüvensiz ve takıntılıydı. Pasaklı olduğunu farkettim sonraları iyice salmıştı. Sürekli kavga ediyordukö Sinir krizleri geçiriyordum. Ayrılınca çok üzülüyor diye vicdan yapıyordum bir yandan da alışkanlık vardı. Ama sonra yine mutsuzluk. Nitekim ayrıldıktan sonra gördüm meğer çokta iyi sadık biri olmadığını. Kimse için kendini harcama. Sevilmek önemli ama sevmekte bir o kadar önemli

Eşini kendinden daha güçlü görmüyorsun.Biraz sert biraz baskın karakter olsaydı arkasına takılıp gider ve düşünmezdin bile.. Kadının baskın olduğu ilişki türlerinde yaşanabiliyor bu his. Boşluk hissi yaratıyor sende bu durum

Back
X