neden neden neden?

2-3 kisi gelip kalp kirikligi verdi diye hayata küsmeleri, "herkes ayni" güvenemiyorum isyanlarini ben anlamiyorum ve anlamayacağim. Bende cok sey yaşadim, bende aşık oldum, bende aldatildim, benimde kalp kirikliklarim oldu, benimde 3 yil süren dolu dizgin iliskim oldu ve bitti ama ne isyanlara girdim ne 2 sene birinin acisını çektim. Cok abartiyorsunuz. 2 ay 3 ay 6 ay neysede 2 sene acı çekmek normal değil.

Bu bahsettigin kişi, senin peşinden kostuğu dönemler seni tanimiyordu bile dogru durust ve doğal olarak onun için ilgi cekiciydin, meraktin ilk başta. Lakin ilerleyen zamanlarda o merak geçer, dış gorunuş 2. Plani alir. Karakterlerle devam eder. Uygun degilmişsiniz demekki... Ne var bunda?

1.5 sene beni tanıması için yeterli bir süre gibi. Arkadaştık, bazen sabahlara kadar oturup muhabbet ettiğimiz olurdu.her şeyini biliyorduk artık birbirimizin sevgili olmaya böyle bir ortamdan sonra başladık ben değişmedim aynı benim .

Ilk önce sen kendine değer ver sonra sana değer verenler çıkacak. Elbette fedakarlık yapılır ama tüm fedakarlıkları sen yaparsan bir anlamın olmaz. Dengeyi tuttur. Hayat bu düşe kalka öğreneceksin ve zamanla kabuk baglayan yaralarına bakıp tecrübe diyeceksin.

Kacan kovalanir misali ee kovalama bittigi icinde ee karektersiz biriysede demekki çekiciliğide kalmadi onun icin olayin...

Arkadaslikla sevgili olmak ayni şeyler degiller. Ben arkadaslarima sevgilim gibi davranmiyordum, sevgilimede arkadas gibi davranmiyordum. Bunlar farkli şeyler.
Sevgiliyken iliskiyi oyle boyle yürütenler, evlenip ayni eve girince yürütemeyebiliyor, değisen seyler olabiliyor değişenden ziyade daha önce görmedigin yonlerini gorebiliyorsun bu bile fark ediyorken arkadaslik ve sevgililikte cok fark eder, ediyor bence.

Aman bırak gitsin valla sevgililerim olmuştur çok sevdiklerimde olmuştur ama ayrılınca hiç yas tutamam siradakiiii der önüme bakardım bence sende öyle yap şimdi evliyim ama bekar olsam yine aynısını yapardım

Çok peşinden koştun mu işte boyle kendini hint kumaşı sanar.
Verdiği kadar ver ki dengeli olsun iliskileriniz..yoksa böyle nerde hata yaptım dersiniz ...

Hayatınızın odak noktası yapmayın ne sevgilinizi ne de eşlerinizi..

Bu erkek milletine hayır demek ulaşılamaz
Olmak cazip geliyor sanırım bekarken peşinde koşmalar kapında yatmalar sevgili/evlilik dönemine girince ben bagımsızım istedigimiistedigim gibi yaparım senkimsin ki? havaları. Pıff...

Üniversite okurken 4 yıl konuştuğum birisi oldu. İlişki bittiğinde yıkımdan çıkmış gibiydim. Resmen bir daha kimseyle konuşmam diyordum. Sonra biriyle tanıştım ve aslında ondan önce konuştuğum kişilerde yaşadığım şeyleri onun kıymetini bilebilmem için yaşadığımı hissettirdi. Şimdi evliyiz 4 ay oldu ve çok şükür her şey çok güzel.
Doğru zaman geldiğinde doğru kişi karşıma çıkacaktır inşallah. Sen onu bekleme sakın. Seven değer veren bunu gösterir..

Tek taraflı bakmamak lazım,illa ki bir yerlerde hata yapmışsınızdır. Durup düşünüp -sonraki ilişkinizde üzülmemek adına - bu hareketlerin ne olduğunu bulmalısınız.
Erkek milleti genel olarak öküzdür ama bazen bizler de hata yapabiliyoruz.
Ha bunu da neden söylüyorum,siz üzülüyorum dediğiniz için. Yoksa koyverin gitsin zaten.

Yok zaten ben melek değilim tabi, benim de hatalarım var. Kendimi bazen çok suçluyorum. Ama nolursa olsun bazen beni çok üzdüğü halde ben ayrılalım demedim. Ben sorunlarımızı çözebileceğimize inanıyordum, böyle çok büyük şeyler de değillerdi, benim sevgim böyle şeylerden daha çoktu. Zaten kızdığım nokta da o. O kolayı seçti, olmuyor dedi bitti bende dedi ayrıldı.

Yani sevgiliniz olan kişiyi çok mu sıkıyor ve üstüne gidiyorsunuz acaba ?
Azıcık umursamayın oluruna bırakın derim.

Anlattıklarin bana şunu duşündürdü. Eski sevgilin bencil ve sen de fazla fedakarsın. Birlikteliginizde sadece onun istedigi seyler olacak ve istemedikleri yapilmayacakti. Onun sana bagli kalma kurali buydu. Sen buna uymayinca gitti. Bu tip erkeklerle iliski yasamak icin kendini yok sayman lazim eee bu da olmayacagina gore, bos ver gitsin. Sen kendine değer ver o zaman yenisi gelir :)

İnsanları kaybetme korkunuzla başa çıkmayı öğrenmeniz gerekiyor. Belli ki ayrılıklar sizi çok derinden etkiliyor, bunun da bir sebebi var ve bununla ilgili farkındalık kazanmaya çalışın. Mesela kendinizi değersiz mi hissediyorsunuz, sevilmemek ve bırakılmak neden sizi bu kadar korkutuyor? Bi insanın bizden ayrılması bizi değersiz yapmaz, bu sadece onunla ilgili bir şeydir. Bu düşünceyi iyice benimseyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…