Neden olabilir 🤯

Bence rüya görüyor korkuyor yanında güvende hissettiği için senden kuvvet alıyor öyle güvende uyumak istiyor. 2 yaşında rüyalarda korkuyorlar.
 
Uyku tulumu alin ama yorgan gibi olanlardan değil. Oğluma woolnat uyku tulumu aldim geçen sene bu senede giyiyor ince ama terlemiyorda rahatlik yalniz elyafli olanlar cok kalin cocuk sevmiyor benim oğlumda 5 yaşında daha üstünü örttüğünü bilmem. Sizin çocuğunuz yaninizda yatmak istiyor benimki kalkip geliyor odasında yatmayi sevmiyor hala.
 
Ben o elyaf gibi olanlari almayı düşünuyorum acikcasi.onu giydirsem tekrar ustunu örtmek zorunda kalmam oda usumez.2 uyku tulumu var ikiside küçüldü ikiside elyaflı memnundum ben .bnm oglanda sizinki gibi 5 yasina kadar alisamazsa yatağına .sıct.k valla :))
 
3yasinda uyku tulumlu ve yanimda:)gece mutlaka uyanir odasini da ayirdim gider alirim ortamiza yatar ustumuzu acar o yuzden 2 yorganla yatiyoruz:) ben care bulamadim yat yatagina deyince tartisiyor da artik benimle:)
Ahhahhah küçük hamsi cevval çıktı
Hemşom benim
 
Ama uykudan uyanıp cagirmiyorki.yatağına birakiyorum ayaga kalkip çağırıyor
16/18-24/26 ay arası bebeklerin memeye, anneye en çok düştükleri dönem. Bunun birçok sebebi var. Bağımsızlıklarini kazanıyorlar ancak anneden ayrılmak kaygı yaratıyor. Bu normal bir sürec önce bunu kabullenin. Benim tavsiyemi gerekli güvenlik önlemlerini alarak beraber uyumaniz. Hazır olduğunda kendi yatağına geçecektir.
Oyacanagin yüz maddede bebek uykusu yazısı var Instagram'da dilerseniz bakın
 
Aslında beraber yatmaniz da sorun yok. Bebeği kılavuz almak en doğrusu ve tabi kendi içgüdülerimize göre hareket etmek..oyacanak var Instagram'da. Attachment pareting yanlısı bir psikolog. Göz atın derim
 
Tekler bilgi icin takip edermde.oğlum gerçekten çok donuyo yatakta.duser diye yanima almiyorum beşiği dibimde ama.genelde memede uykuya dalıyor oyle yatağına birakiyorum..bi ara cok hastaydı yere döşek serdim beraber uyuruz kontrol ediyim die.bnm sipa kudurdu yatakta hopluyor zıplıyor baktim uyucak gibi degil. Yine yatağına biraktim
 
Benimde aynı yaşta bir oğlum var ve o da aynı şekilde gece hep üstü açık oluyor. Uyku tulumu kullanıyormuşsunuz zaten. Ben normaldr oğlumla yatmıyorum bir gece babası yokken yanıma almak gibi bir hata yaptım hemen alıştı. Hep benimle uyumak istiyor. Üşümekte işin bahanesi. Siz yanında olun diye yapıyor. Odasını ayırmadıysanız odasını da ayırın hem bebek hem siz daha rahat edersiniz. Sağlıkla büyütmenizi dilerim.
 
Sizinki daha cok kucuk. Buyuyup cocuk formuna gectiklerinde yataga 3 kisi sigilmiyor. Oyle koybuna girip kivrilip uyumuyor. Dönüp tepinip duruyorlar. Ne kendi rahat uyuyor ne sizi uyutuyor. O yuzden 1 yas civari ayri yataga alistirsaniz iyi olur
 


Normaldir cok uykusu olmayinca benim kiz yataginda yatmiyor 4 yasinda. Bizim yatakta yatiyor uyuyunca yatagina koyuyorum sonra daha gelmiyor. Hep boyleydi bizim durum. Uykusu gelirse direk bizim yataga gidiyor orada uyuyor sonra ben besigine aliyorum.
 

Iki evlâdım var. Biri 6 diğeri 1 yaşında. Ikisi de kendi odalarında kendi yataklarında yatarlar amaaa şunu da öğrendim ki eğer çocuk istiyorsa seni, bir bildiği var. Nolur yavrunuzu sıcacık anne kucağından mahdum bırakmayın. Demekki orada bir doyamamislik var. Her çocuk farklıdır. Her çocuğun her dönem ihtiyacı farklıdır. Ve çocuklar neye ihtiyaçları varsa onu açıkça belli ederler. Siz hayattasınız çok şükür ve yavrunuza sıcacık satılabilecek durumdasınız. O zaman mahdum bırakmanın anlamı yok. Eğer size doyarsa; güzelce konuşup onu ikna ederek kendi yatağında unutursunuz kısa bir süre sonra. Nolur bu söylediklerimi ciddiye alın. Daha çok küçük. Ilk 4 yıl o kuzucuk için coook önemli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…