Neden olayı bu kadar büyütüyorlar?

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Biriyle aram bozuldu. Ben iletişimimi kestim, konuşmuyorum. Ama karşı taraf herkese ama herkese benim haksız olduğumu, kendinin haklı olduğunu anlatıyormuş. Hala anlatmaya devam. Ben hiç konuşmadım. Dolayısıyla herkes olayda benim haksız olduğumu düşünüyor. Neyse ben yine yoluma devam ediyorum. Bu sefer en yakındakilerime eskiden olmadığı kadar ilgi gösteriyor. Arıyor, soruyor. Normalde hiç aramazdı bile. Yani etrafımda ne olaylar dönüyor anlamıyorum. Annemi bile aramış. Annemi daha önce hayatı boyunca hiç aradığını sanmıyorum. İşte “x teyzecim, bir şeye ihtiyacın olursa haber ver” gibi. Bu ara bu kişi birlikte büyüdüğüm, aynı mahalleden bir arkadaştı. Ailelerde birbirini tanıyor yani.

Ay aynı olay benim başıma gelmişti. Ev arkadaşım hem benden aldığı yüklü miktar borcu ödemeyip hem üzerine tehditle para alıp hem eve giren çıkan erkek (kapalıydı) belli olmadığı halde herkese eve erkek atiyor eve borçlarını ödemedi diyordu ben kiminle arkadaş olsam hemen gidip onunla arkadaş olmak istiyordu halbuki ben arkasından hiç olumlu olumsuz konuşmamıstım neden konuşayım ki. Bu tipleri anlamak zor kıskançlıktan yapıyorlar her şeyi.

sürekli haklı çıkma çabası varsa çok da haklı değildir bence.
haklı ya da haksız. konu kapanmış olmalı aslında zira siz uzatmamışsınız.
var böyle insanlar.
kadın mı erkek mi? kadındır muhtemelen.

görmezden gel

İstediğinle konuşur istediğinle konuşmazsın.

Anneni arayıp hal hatır sorması kötü bir şey değil

Görmezden gel bu sefer devam edemez o hareketlerine

Aslında bu insanlara ''Bu hareketleri neden yapıyorsun, yaptıkların kulağıma gelmiyor mu sanıyorsun?'' diye hesap sormak var. Ergen gibi ne o öyle? Sustukça tepenize çıkmış.

Bi sekilde dikkatinizi cekmeye çalışıyor tekrardan iletişim kurmak istiyor gibi geldi.. biraz da sizi sinir etmek istiyor demekki. Yoksa kavga ettigin insanin annesini de aramazsin normalde annesiyle ayri bir dostluk arkadaşlık yoksa arada..

Umursamayin en sonunda vazgeçecek

Şu an koca kişisinin bana yaptığı boşanma davası açtığımdan beri önüne gelene sallıyor ben haklıyım ayağına geziyor ummadık kişileri arıyor ben şeffaflığımı gösteriyorum diyormuş kafayı yemişler :D boşver kendinden eminsen devam et umursama

Buna benzer bir olay yaşadım borç olayı. Sırf bu yüzden kötü insan oldum aynı dediğiniz gibi bir insandı. Bir sürü erkekle olurdu ama paraları için tabi. İşi bitince atardı. Böyle borç olayı yaşadıktan sonra valla kimseye borç vermemeye yemin ettim diyebilirim isimimiz kötü oluyor borcu isteyince. Ay bir de tehdit etmiş sizinki, resmen rezalet. Allah kurtarsın böylelerinden.
Ay aynı olay benim başıma gelmişti. Ev arkadaşım hem benden aldığı yüklü miktar borcu ödemeyip hem üzerine tehditle para alıp hem eve giren çıkan erkek (kapalıydı) belli olmadığı halde herkese eve erkek atiyor eve borçlarını ödemedi diyordu ben kiminle arkadaş olsam hemen gidip onunla arkadaş olmak istiyordu halbuki ben arkasından hiç olumlu olumsuz konuşmamıstım neden konuşayım ki. Bu tipleri anlamak zor kıskançlıktan yapıyorlar her şeyi.

Benim tartiştığım sonrasında görüşmediğim akrabam yillardir konusuyor kendini hakli çıkarmak icin 😂 anlattigi kisilerlede gorüşmüyorum kimin ne hali varsa görsün 😂

Bahsettiğiniz kişinin adı Nur mu? Benim bir arkadaşımı tarif etmişsiniz gibi geldi de

O insaları sürekli aradığını kim söyledi size yani onlar mı anlatıyor hep arıyor bizi diye.. Annenizi aramasını da anlamadım siz varsınız ailesi var ona neden ihtiyacı olsun ki o kıza annenizin çok saçma boşverin sizi sinir etmek istiyor belli.ki

Biriyle aram bozuldu. Ben iletişimimi kestim, konuşmuyorum. Ama karşı taraf herkese ama herkese benim haksız olduğumu, kendinin haklı olduğunu anlatıyormuş. Hala anlatmaya devam. Ben hiç konuşmadım. Dolayısıyla herkes olayda benim haksız olduğumu düşünüyor. Neyse ben yine yoluma devam ediyorum. Bu sefer en yakındakilerime eskiden olmadığı kadar ilgi gösteriyor. Arıyor, soruyor. Normalde hiç aramazdı bile. Yani etrafımda ne olaylar dönüyor anlamıyorum. Annemi bile aramış. Annemi daha önce hayatı boyunca hiç aradığını sanmıyorum. İşte “x teyzecim, bir şeye ihtiyacın olursa haber ver” gibi. Bu ara bu kişi birlikte büyüdüğüm, aynı mahalleden bir arkadaştı. Ailelerde birbirini tanıyor yani.
Haksiz olan insan devamli konusur hic susmaz karsinizdaki sinsice hareket ediyor haklı olan ise Allah bilsin der susar ama sustuguna pisman eder bu insanlar haksız konumuna düşer. İşiniz zor.

Back
X