Çocuk Hastalıkları Neden oldu acaba???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
İyi geceler arkadaşlar. Kızım 14 aylık arka dişlerini çıkarıyor. Huzursuz zaten kaç gündür ishal ateş iştahsızlık var. Akşam duşunu aldırdım devam sütünü içirdim biraz sakinledi kendi kendine oynadı iyiydi yani sonra durduk yerde aniden bağırarak ağladı yanağını tuttu sonra kulağını tuttu. Calpol verdim. Oyun oynadım. Şimdi de sallıyorum uyuması için. Kızlar sizce normal mi? Sizin bebişlerde böyle oldu mu diş çıkarırken? Yoksa Allah korusun başka bir rahatsızlık belirtisi olabilir mi? Çok korkuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum...

Telas yapma.durup dururken yapmiyor ki bunlari.dişi cıkıyormuş.belli ki canı acıyor.bebekler diş çıkarırken ateş iştahsızlık olur.iştahsızligindan dolayi pek fazla ek gıda yemediyse bugun , mama tek başına ishal yapabiliyor

Canım diş ağrısı bu. Biz büyükler bile ne hale geliyoruz birde bebisleri düşün 22 aylık oğlum köpek dişlerini çıkarıyor aşırı huysuz ve ağlama krizine giriyor. Bebekten bebeğe değişir diş ağrısı büyük oğlumda sürekli ateslenirdi. Korkma diş için jeller var onlardan al, meyve felan ver soğuk olsun. Minisim resmen buz kalıbını ağzından çıkarmıyor uyuşturuyor :emir_bebek:

Diş çıkarma belirtilerinde iştah kaybı, ishal ,huzursuzluk, aniden ağlayarak uyanma, kulak tutma/ çekiştirme, yanak kaşıma hafif ateş var... Muhtelemen dişten ama ateşi 38i geçiyorsa doktora götürün... Daha başka endişeniz varsa yine götürün. Daha önceden dış çıkarırken bunlar olmadı mı ?

normal korkma canım benim kizimda çok kötü olurdu ishal boğaz şişmesi burun akıntısı sürekli ağlama mizmizlanma ayyy hatırlamak istemiyorum yaa :D

Daha önceden diş çıkarırkende hep ateş ishal uykusuzluk huzursuzluk oldu. Geceleri uykusunda ani ağlamalar bağırmalar oldu ama beni korkutan daha uyumadan (altını değiştiriyordum) durduk yerde aniden ağlaması. Diş jelimiz var sürdüm. Soğuk yoğurt meyve vs yardımcı olacak her şeyi yapıyorum. Dr ve internetten öğrendiklerimi.

Daha önceden diş çıkarırkende hep ateş ishal uykusuzluk huzursuzluk oldu. Geceleri uykusunda ani ağlamalar bağırmalar oldu ama beni korkutan daha uyumadan (altını değiştiriyordum) durduk yerde aniden ağlaması. Diş jelimiz var sürdüm. Soğuk yoğurt meyve vs yardımcı olacak her şeyi yapıyorum. Dr ve internetten öğrendiklerimi.
Demekki arka dişler daha çok zorluyor bebeği... Geçmiş olsun inşallah kısa sürede çıkarır.

Back
X