Mrb kızlar. benım bı sorunum var. 8 aylık evllıym bebek ıstıyormz ama bir türlü olmuyor. doktora gitmedk acele mi edıyorz acaba skıntı etmekle. benden sonra evlenenlerın cogu hamile. biraz stres yaptımben. esim cok ıstıyo bana belli etmıyo ama bazen üzülüyor. 8 aylık evlıyız ama 4 aydı falan cocuk dusunuyorz zaten. yapılmas gereken extra bişey varmı yada ne gibi tavsıyelerde bulunursunz. şimdiden tesekkürler...
Mrb kızlar. benım bı sorunum var. 8 aylık evllıym bebek ıstıyormz ama bir türlü olmuyor. doktora gitmedk acele mi edıyorz acaba skıntı etmekle. benden sonra evlenenlerın cogu hamile. biraz stres yaptımben. esim cok ıstıyo bana belli etmıyo ama bazen üzülüyor. 8 aylık evlıyız ama 4 aydı falan cocuk dusunuyorz zaten. yapılmas gereken extra bişey varmı yada ne gibi tavsıyelerde bulunursunz. şimdiden tesekkürler...
Ah canim seni en iyi ben anlayabilirim. Bizde 5 aydir deniyoruz fazlasiyla stress oldugum icin duygusallastim herseye agliyorum gece gunduz.. O kadar fazla stress oldumki kendimi kontrol edemiyorum. Esim daha sakin oda cok fazla istiyor ama belli etmeyip zamanla olucani 5 ayin az bir zaman oldugunu soyluyor beni uzmemek icin. . Insallah en yakin zamanda ikimizinde yuzu guler arkadasimm yanliz degilsin yani bu duygulari yasayannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?