• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olmuyo acabaaa??

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
Mrb kızlar. benım bı sorunum var. 8 aylık evllıym bebek ıstıyormz ama bir türlü olmuyor. doktora gitmedk acele mi edıyorz acaba skıntı etmekle. benden sonra evlenenlerın cogu hamile. biraz stres yaptımben. esim cok ıstıyo bana belli etmıyo ama bazen üzülüyor. 8 aylık evlıyız ama 4 aydı falan cocuk dusunuyorz zaten. yapılmas gereken extra bişey varmı yada ne gibi tavsıyelerde bulunursunz. şimdiden tesekkürler...

Doktora gitsenizde 1 yıl bekleyin olmazsa gelin diyeceklerdir. 1 yıl süreyle hamile kalınmaması normalmiş.
Siz yinede içinizi rahatlatmak için gidin bence, ama korunmasız 1 yıl geçmeden tedavi uygulayacaklarını sanmıyorum.

Mrb kızlar. benım bı sorunum var. 8 aylık evllıym bebek ıstıyormz ama bir türlü olmuyor. doktora gitmedk acele mi edıyorz acaba skıntı etmekle. benden sonra evlenenlerın cogu hamile. biraz stres yaptımben. esim cok ıstıyo bana belli etmıyo ama bazen üzülüyor. 8 aylık evlıyız ama 4 aydı falan cocuk dusunuyorz zaten. yapılmas gereken extra bişey varmı yada ne gibi tavsıyelerde bulunursunz. şimdiden tesekkürler...

yapmanız gereken en önemli şey
takıntı haline getirmemek
yani beraber olurken hamile kalmak için beraber olmayın
eger bu psikolojiyle devam ederseniz daha çok üzülürsünüz
ve adet geçikmesi vs belirtiler başlar
ama hamile degilsinizdir
sizi o duruma getiren strestir
yani takıntı yapmadan devam edin hayatınıza
dr gitseniz en az 1 yıl olmaması normal der zaten

Evet doktorlar korunmasız 1 yıl bebek sahibi olamazsanız alarm verip tedaviye başlıyorlar. Bence siz denemeye devam edin bu süreçte de beslenmenize, psikolojinize dikkat edin. Hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğiniz.

Daha yeni evlisin olur Allahın izniyle.ben evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım.

bence sen bu bahaneyle bi doktora görün yinede,hem hamile kalmadan önce bi kontrole gitmiş olursun,doktorun ona göre yönlendirir vs.bi de hamilelik düşündüğünüzde folik asite başlayın diyor doktorlar duyduğum kadarıyla hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş..

Ah canim seni en iyi ben anlayabilirim. Bizde 5 aydir deniyoruz fazlasiyla stress oldugum icin duygusallastim herseye agliyorum gece gunduz.. O kadar fazla stress oldumki kendimi kontrol edemiyorum. Esim daha sakin oda cok fazla istiyor ama belli etmeyip zamanla olucani 5 ayin az bir zaman oldugunu soyluyor beni uzmemek icin. . Insallah en yakin zamanda ikimizinde yuzu guler arkadasimm yanliz degilsin yani bu duygulari yasayannn :43:

Ah canim seni en iyi ben anlayabilirim. Bizde 5 aydir deniyoruz fazlasiyla stress oldugum icin duygusallastim herseye agliyorum gece gunduz.. O kadar fazla stress oldumki kendimi kontrol edemiyorum. Esim daha sakin oda cok fazla istiyor ama belli etmeyip zamanla olucani 5 ayin az bir zaman oldugunu soyluyor beni uzmemek icin. . Insallah en yakin zamanda ikimizinde yuzu guler arkadasimm yanliz degilsin yani bu duygulari yasayannn :43:

insallah canım yaa. strese falan girmemek lazımms. bıde bebek olsn diye iişkiye girmemek lazımms. ben gecen 2 ay stres yapmıstm ama bu ay daha rahattm. bakalm ayın 23.ndee adet olmam lazım ınsalah olmamm..5 ay da erkek sende cok stres apma. Allah ın ıznıyle olur ınsallah

Kendi adıma çocuk sahibi olmaya karar verince bir doktor kontrolüne gidip, sağlığımın yerinde olduğuna emin olup öyle çocuk yapmak istiyorum. Giderseniz doktora bir şey kaybetmezsiniz, ama '4 aydır korunmadık çşocuk olmuyor' demeyin, hemen '1 yıl bekleyin' diye yapıştırırlar. Siz sadece her şey yolunda mı diye kontrole gidin.

Bir de ovulasyon testi kullanabilirsiniz, yumurtlama günlerini tespit edip o günlerde sık birliktelik sağlanabilir.

canım madem şimdi çocuk düşünüyorsunuz doktora gidin derim..

ben hep böyle istiyordum ama olmadı bence şimdi git güzelde kan testlerini ver kadın doğumda kontrol ol..yani olmuyor diye

değil öncesinde bilgili sağlıklı olursun...

bende 9 ay oldu evleneli hep bu şekilde istiyordum biraz daha beklerim diye düşündüm ama 7.ayda korunmadığımız bir anda hamile kaldım..

mesela diş bakımını yaptır..öncesinde bilinçli olursa iyi olur ben pat kaldım.o yüzden çok panik haldeyim 3 ay oldu amadaha yeni yeni yeniyorum

Back
X