• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olmuyor!! 🤔😥

Mikocan1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
11
10
1
28
Hanimlar 3 buçuk yıl spiral kullandim cikarali 8 ay oldu ve hala bebegimiz olmadı.. Ilk Çocuğum 5 yasina girecek bu arada. Fikri olan varsa yazsin veya bu şekilde başına gelen var mı?? 😥😥

Yani bilimsel birsey degil bu dedigim ama uzun zaman korununca cocuk olmuyor belirli bir sure. Tersi durumlar da var tabikisi. Doktora bi gidin gerekli testleri yaptirin daha somut bir sonuc olur

Canım benim kızımda 6 buçuk yaşında neredeyse 2 seneye yakın düzensiz de olsa çocuk istiyoruz ama olmuyor herşey de vardır hayır diyorum 😢 Rabbim bakalım ne zaman nasip edecek edecek mi? İkinci çocuk kısırlığı diye duymuştum elimizden bişey gelmiyor 😔

Hanimlar 3 buçuk yıl spiral kullandim cikarali 8 ay oldu ve hala bebegimiz olmadı.. Ilk Çocuğum 5 yasina girecek bu arada. Fikri olan varsa yazsin veya bu şekilde başına gelen var mı?? 😥😥
Benimde başıma geldi ...zaman içinde gebeliği engelleyici bir takım sorunlar gelişmiş ...birtakım tedaviler gördükten bir hayli zaman sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım

Benimde başıma geldi ...zaman içinde gebeliği engelleyici bir takım sorunlar gelişmiş ...birtakım tedaviler gördükten bir hayli zaman sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım
Neler mesela?? Bana da rahmin ters sol yumurtalıkta da pko var dendi

Doktora gidin lutfen kist vs bisey vardir belki. Burdan size bizim yardimci olmamiz imkansiz. Bir de 8 ay uzun sure coktan gitmis olmaniz lazimdi simdiye kadar

8 ay uzun bir zaman degil ki ilk gebeligimde 7 8 ay olmadi bebegim sonra hamile kaldim. Cok normal sayiliyor ki. Ama yinede bir jinekologa gidin genel kontrol hormonlariniza bakin ama doktorlar 30 yas alti duzenli bir yil korunmasiz iliski sonrasi olmuyorsa problem var diyorlar. 30 yas ustu ise 6 aydan sonra arastiriyorlar. Ilk cocugunuz 5 yasindaymis bes yilda yeni problemleriniz ortaya cikmis olabilir ama yinede 8 ay gercekten uzun degil

Teşekkür ederim hepinize cevaplariniz icin saolun. Reglimin ikinci gunune girdim henuz regl olmadim hanimlar insallh olmam da. Mujdeli bi haber nasip etsin Rabbim..

Kizlar az iki gun once test yaptim pozotif cikti bu gunde kan tahlili ile kesin sonuç olsun istedim 3 haftalik hamileymişim sonunda oldu rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin inşallah 🤗💕
Tebrik ederim hayırlı olsun.. Ekstra bişey yaptın mı canım?? İlişki sıklığın nasıldı? 2 günde 1 gibi mi

Tebrik ederim hayırlı olsun.. Ekstra bişey yaptın mı canım?? İlişki sıklığın nasıldı? 2 günde 1 gibi mi
Hayir ama sadece cok kafama takiyodum oldu. Acaba oldu mu diye her ay iskence olmustu artik yorulmustum umursamadım ikincisi yumurtlama gunlerime ozen gosterdim. Iliski sonrasi vajinal dus yapmadim. Direk ayaga kalkmadan uyudum.

Back