- 6 Ağustos 2019
- 11
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi Mikocan1996
Hanimlar 3 buçuk yıl spiral kullandim cikarali 8 ay oldu ve hala bebegimiz olmadı.. Ilk Çocuğum 5 yasina girecek bu arada. Fikri olan varsa yazsin veya bu şekilde başına gelen var mı?? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde başıma geldi ...zaman içinde gebeliği engelleyici bir takım sorunlar gelişmiş ...birtakım tedaviler gördükten bir hayli zaman sonra tekrar doğal yolla hamile kaldımHanimlar 3 buçuk yıl spiral kullandim cikarali 8 ay oldu ve hala bebegimiz olmadı.. Ilk Çocuğum 5 yasina girecek bu arada. Fikri olan varsa yazsin veya bu şekilde başına gelen var mı??![]()
Neler mesela?? Bana da rahmin ters sol yumurtalıkta da pko var dendiBenimde başıma geldi ...zaman içinde gebeliği engelleyici bir takım sorunlar gelişmiş ...birtakım tedaviler gördükten bir hayli zaman sonra tekrar doğal yolla hamile kaldım
Geçmiş olsunTüpte sıvı birikimi rezerv azlığı vs....
Tebrik ederim hayırlı olsun.. Ekstra bişey yaptın mı canım?? İlişki sıklığın nasıldı? 2 günde 1 gibi miKizlar az iki gun once test yaptim pozotif cikti bu gunde kan tahlili ile kesin sonuç olsun istedim 3 haftalik hamileymişim sonunda oldu rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin inşallah![]()
Hayir ama sadece cok kafama takiyodum oldu. Acaba oldu mu diye her ay iskence olmustu artik yorulmustum umursamadım ikincisi yumurtlama gunlerime ozen gosterdim. Iliski sonrasi vajinal dus yapmadim. Direk ayaga kalkmadan uyudum.Tebrik ederim hayırlı olsun.. Ekstra bişey yaptın mı canım?? İlişki sıklığın nasıldı? 2 günde 1 gibi mi