Neden olmuyor

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
Kızlar size bahsetmiştim 4.05 ay konuştuğum çocuk Beni aldattı ve onu terk ettim sonra tekrar konuştuk barıştık ve Yapamadım tekrar ayrıldık..
Şimdi iki hafta önce bir polisi ile tanıştım biri aracı oldu tanıştık evlilik gelecek konuşarak ciddi düşünerek tanıştık o beni beğendi bende onu 3 4 kere buluştuk yakından tanımak adına devam etmeyide düşünüyoruz fakat bugun instgramda genelde öğlenleri yemek yediği yerde çalışam bir kız sanırım çünkü o kim eklemişin nerden tanıyorsun dedim o mekanın ismini söyledi ordan dedi ayrıntı sormadım nie ekledin demedim ama bir saattir instgrmda çevrimiçi şuan.. kızlar benmi çok görüyorum mutlu olmak için üç maymunumu oynamam lazım yada siz olsanız tepki verirmiydiniz ne derdiniz.. yemin ederim çekiyorum...

Kızlar size bahsetmiştim 4.05 ay konuştuğum çocuk Beni aldattı ve onu terk ettim sonra tekrar konuştuk barıştık ve Yapamadım tekrar ayrıldık..
Şimdi iki hafta önce bir polisi ile tanıştım biri aracı oldu tanıştık evlilik gelecek konuşarak ciddi düşünerek tanıştık o beni beğendi bende onu 3 4 kere buluştuk yakından tanımak adına devam etmeyide düşünüyoruz fakat bugun instgramda genelde öğlenleri yemek yediği yerde çalışam bir kız sanırım çünkü o kim eklemişin nerden tanıyorsun dedim o mekanın ismini söyledi ordan dedi ayrıntı sormadım nie ekledin demedim ama bir saattir instgrmda çevrimiçi şuan.. kızlar benmi çok görüyorum mutlu olmak için üç maymunumu oynamam lazım yada siz olsanız tepki verirmiydiniz ne derdiniz.. yemin ederim çekiyorum...
Hayır oynama daha bağlanmadan her şeyini öğren bağlanınca üç maymunu oynuyor insan o zaman da sonuç hüsran oluyor:(

Bir iliskiden yeni cikmissin. Ustelik aldatilarak. Yenisi icin biraz erken degil mi? Zaten yaran var. Her seyden nem kaparsin, olacagi varsa da tadiniz kacar. Biraz iyilesseydin.

2 haftada ne münasebet bunu nerden tanıyorsun demek?

Hiç değilse nikaha kadar sık dişini, evlenmezsem, kaççam diyorsan

cevirim içi olması o kızla yazistigi anlamına gelmez o yüzden 3 maymun oynamaya da gerek yok . kafana herseyi takıp sürekli bişeyler mi kuruyorsun acaba

Henüz çok az görüşmüşsünüz size çok bağlanamaması normal. Ancak ilerde sizinle ilgilenmeyip başkalarıyla ilgilenirse hesap sorabilirsiniz. Tabi adam gerçekten başkasının peşinde de olabilir. Siz de çok ümit bağlamayın bu ilişkiye derim.

Daha tanisma surecindesiniz. Sevgili bile değilsiniz. Aldatma olmaz bu. Hem çevrimiçi diye biriyle konuşacak diye bir şey yok ama olabilir de tabi. Belki birçok kızla birden konuşuyordur o kızla alakası bile yoktur kim bilir. Hemen soru sormayip biraz gözlemleyin. Çok erken adım atmışsınız eski ilişkinizin izleri bir silinseydi once keşke.

2 haftada ne münasebet bunu nerden tanıyorsun demek?

Hiç değilse nikaha kadar sık dişini, evlenmezsem, kaççam diyorsan

Daha tanisma surecindesiniz. Sevgili bile değilsiniz. Aldatma olmaz bu. Hem çevrimiçi diye biriyle konuşacak diye bir şey yok ama olabilir de tabi. Belki birçok kızla birden konuşuyordur o kızla alakası bile yoktur kim bilir. Hemen soru sormayip biraz gözlemleyin. Çok erken adım atmışsınız eski ilişkinizin izleri bir silinseydi once keşke.

+1
Ayrıca ben adamın yerinde olsam, daha 2 haftada “bu kim” diye bana hesap sormaya kalkan birini görünce, amiyane tabirle “topuklardım”

+1
Ayrıca ben adamın yerinde olsam, daha 2 haftada “bu kim” diye bana hesap sormaya kalkan birini görünce, amiyane tabirle “topuklardım”
Belki tek çare nikah, usulen/formalite
Ben bunu düşünerek az sık dişini dedim.

Ama her türlü çok yersiz ve ayıp sorulması.
Güvenmediği insanla evlenmesin kimse,
Vites Topuz’u gibi elinin altında oynatacağını sanıyorlar, evlenince geçer diyorlar.

Bir defa güven sorunu yaşadığınız zaman hayatınıza giren herkese farklı gözle bakıyor olabilirsiniz. Benim anlamadığım kızı sosyal medyadan ekleyecek kadar fazla mı tanıyor yani kimse bir cafede çalışanı kolay kolay eklemez. Sosyal hesaplar sonumuz olacak sanırım..:işsiz:

canım sosyal medyada tanımadıgı bırını eklıyorsa kotu. sonucta suan bırbırınızı tanıma amaclı konusuyorsunuz ve tanımadıgı kızları sosyal medyada eklemesı acıkcası bana saygısızlık olarak gelıyor ve cogu ılıskımıde sosyal medya nedenıyle bıtırmıs ınsanım.

sen rahatsız oldugun konuyu soylemıssın suan sadece gozlem yap hatta baglanma. ama baktınkı ordan bıurdan kızları eklıyorsa sosyal medyaya acıkcası ıyı bırı oldugunu dusunemem cunku sosyal medya platformu malesef cogu erkek tarafından kız dusurme olarak kullanılıyor.

sana tavsıyem suan sadece baglanmadan gozlemle. ızledıklerı kızları tanıyormu tanımıormu az cok bızler anlayabılıyoruz zaten. onu bunu ekleyen tıpse zaten bana pek guvenılır gelmezdı

Back
X