Neden olmuyor

Kızlar size bahsetmiştim 4.05 ay konuştuğum çocuk Beni aldattı ve onu terk ettim sonra tekrar konuştuk barıştık ve Yapamadım tekrar ayrıldık..
Şimdi iki hafta önce bir polisi ile tanıştım biri aracı oldu tanıştık evlilik gelecek konuşarak ciddi düşünerek tanıştık o beni beğendi bende onu 3 4 kere buluştuk yakından tanımak adına devam etmeyide düşünüyoruz fakat bugun instgramda genelde öğlenleri yemek yediği yerde çalışam bir kız sanırım çünkü o kim eklemişin nerden tanıyorsun dedim o mekanın ismini söyledi ordan dedi ayrıntı sormadım nie ekledin demedim ama bir saattir instgrmda çevrimiçi şuan.. kızlar benmi çok görüyorum mutlu olmak için üç maymunumu oynamam lazım yada siz olsanız tepki verirmiydiniz ne derdiniz.. yemin ederim çekiyorum...
Ya 2 haftadır gördüğün 3-4 kez görüştüğün insan kimle görüşmüş,o kimmiş,bu neymiş.Ya biraz mantık çerçevesinde düşünsün şu kızlar.İlişki hapishane hayatı değildir.Biraz sosyal olun ya.Bu kadar kısa sürede,daha adamı tanımadan hesap sorma eğilimleri.Bir de insan 2 haftadır tanıştığı insanla ciddi nasıl düşünerek tanışır.Biriyle tanışırsın,zaman geçtikçe kafana yattıkça tanıdıkça sever evlilik düşünürsün.

Instagramda cevrimici olmasi hemen birseyler karistirdigi anlamina gelmez.
Ayrica henuz 2 haftalik bir iliskide fazla sık bogaz etmeye gelmez
Biraz geride dur simdilik ama kafaya takmadan gözlemle

Back
X