Neden olmuyor ???

rumuzzz7878

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
96
10
3
23
4 ay önce düşük yaptım korunmuyoruz yumurtlama günlerimi takip ediyorum doktorum hiçbir sorun olmadığını söyleyor ama hamile kalamıyorum neden ? Kafayı yiyeceğim artık bunu yaşayan var mı

Dişükten sonra 1 yıl denenebilir diye biliyorum daha çok yeni vücudunuz kendini toparlamaya çalışıyor

4 ay önce düşük yaptım korunmuyoruz yumurtlama günlerimi takip ediyorum doktorum hiçbir sorun olmadığını söyleyor ama hamile kalamıyorum neden ? Kafayı yiyeceğim artık bunu yaşayan var mı
Düşük yaşamışsın normal canım rahim kendini toparlamaya çalışıyor belki de değerlerine felan da bir baktır

Ben de şubat ayında düşük yaşadım. Doktor korunmana gerek yok sonraki ay bile hamile kalabilirsin demişti. Her ay acaba diyorum. Hayal kırıklığı. Ağlama krizleri… çok iyi anlıyorum seni yalnız değilsin

Ben de 8 şubatta düşük yaptım doktorum bana da aynı şeyi söyledi çok kötüyüm her ay tek çizgi görmek çok yoruyor neden olmuyor diye düşünmek çok yordu

24 Nisanda düşük yaptım. Korunmadik ancak bizimde henüz olmadı. Yalnız değilsin bunu unutma. Birde olaya söyle bakıyorum ilk denemeye başladığımızda da hemen olmamıştı yine sabretmemiz gerekecek

24 Nisanda düşük yaptım. Korunmadik ancak bizimde henüz olmadı. Yalnız değilsin bunu unutma. Birde olaya söyle bakıyorum ilk denemeye başladığımızda da hemen olmamıştı yine sabretmemiz gerekecek
Benim ilk denememde tutmuştu o yüzden korkuyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor çok üzülüyorum adetime 4 gün var test yaptım sabah negatif çıktı

stresss stresı bıraz azaltın ya akışına bırakın tatile falan gıdın eşinizle

Odak noktanızı değiştirin, hayatınızı bunun üzerine inşa ettiğiniz sürece olası varsa da stresten yine olmaz, psikolojik destek alın öncelikle sonra yine denersiniz.

Benim ilk denememde tutmuştu o yüzden korkuyorum hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor çok üzülüyorum adetime 4 gün var test yaptım sabah negatif çıktı
Benimde eşimin değerlerinde de sorun yoktu. İlk seferinde oldu bu sefer olmadı diye düşünmeyin. Doktorun ovulasyon testi bile yapmayın her hafta 2-3 kere deneyin yeterli demisti

ben de en son 2 yıl önce düşük yaptım hiçbir sorun yok ama yine de olmuyor. sorun rahmin kendini toparlaması değil yani olmuyor keşke rahmimi karşıma alıp konuşabilsem derdin ne diye

Ben de 8 şubatta düşük yaptım doktorum bana da aynı şeyi söyledi çok kötüyüm her ay tek çizgi görmek çok yoruyor neden olmuyor diye düşünmek çok yordu
Çok kafamıza takıyoruz bence. Ben düşünmeyi bıraktığım ay hamile kalmıştım. Keşke yine düşünmeyi bırakabilsek .. streste çok büyük etken

Doktora gittiniz mi ne diyorlar
6 ayrı doktora gittim. iki kere hamile kaldığım için tekrar kalabileceğimi söylüyorlar. ikisi de sağlıksız gebelikti. sanırım doktorlara göre 10 yıl hamile kalamayan, eşimizde 0 sperm olan kadınlar olmamız lazım. giden yılların ve emeklerin hatta ve hatta kürtaj masasına defalarca yatmanın hiçbir önemi yok. sonra doğurganlık neden azaldı diyorlar.

İkisi de sağlıksızsa yumurtalarınızın sağlığına eşinizle kan uyuşmazlığına eşinizin sperm sağlığına bakmaları gerekmez mi gerçekten hiçbir doktora güven yok bana hormon ilacı verip hormonlarımla oynadılar her şeyim iyi olmasına rağmen iyi bir doktora gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…