Arkadaşlar merhaba kızım 5 yasinda son 3 4 aydır ağzında değişik yerlerde surekli beyaz yaralar çıkıyor en son yeniyilda en arka tarafta dış eti üzerinde çıkmıştı baya büyük dış doktoru alti yaş dişi dedi ilk defa duydum 6 yaş dişini bi jel krem verdi o bölgeye uygulanacak antibiyotik kulladim 1 haftada gecti ama cocuk acidan 1 hafta uyumadi bisey yemedi 3 kilo fln verdi neyse o geçti derken küçük küçük tekrar ağız içinde cikiyor ilaç antibiyotik vs. geçiyor ama sürekli tekrarlanıyor doktoru yillik izindeydi detayli muane icin sali randevu aldim başına boyle bisey gelen annlere var mi neden oluyor?
Bu arada kızımın masallh istahi yerinde meyve sebze et düzenli yiyor vitamin eksikligi sanmiyorum baska neden olur ??
Sagolun yorumunuz için ban yedigim icin yeni giriş yapabildim. Tabi ki de öyle doktoru olmadigi için gidemedim yarin randevu insallh bisey çıkmaz çok üzülüyorum canı çok aciyo çünkü
Sagolun yorumunuz için ban yedigim icin yeni giriş yapabildim. Tabi ki de öyle doktoru olmadigi için gidemedim yarin randevu insallh bisey çıkmaz çok üzülüyorum canı çok aciyo çünkü
kıyamam, anne olarak ne yazık ki çaresiz kalmak insanı sarsıyor. Allah şifası olmayan hastalık vermesin, gerisi gelip geçiyor çok şükür. Buraya da yazın sonuçlarını, her şeyi iyi çıkar inşallah..
kıyamam, anne olarak ne yazık ki çaresiz kalmak insanı sarsıyor. Allah şifası olmayan hastalık vermesin, gerisi gelip geçiyor çok şükür. Buraya da yazın sonuçlarını, her şeyi iyi çıkar inşallah..