Çocuk Hastalıkları Neden olur?.?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Smeacar

Sadece aşk
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
420
444
33
Arkadaşlar merhaba kızım 5 yasinda son 3 4 aydır ağzında değişik yerlerde surekli beyaz yaralar çıkıyor en son yeniyilda en arka tarafta dış eti üzerinde çıkmıştı baya büyük dış doktoru alti yaş dişi dedi ilk defa duydum 6 yaş dişini bi jel krem verdi o bölgeye uygulanacak antibiyotik kulladim 1 haftada gecti ama cocuk acidan 1 hafta uyumadi bisey yemedi 3 kilo fln verdi neyse o geçti derken küçük küçük tekrar ağız içinde cikiyor ilaç antibiyotik vs. geçiyor ama sürekli tekrarlanıyor doktoru yillik izindeydi detayli muane icin sali randevu aldim başına boyle bisey gelen annlere var mi neden oluyor?

Bu arada kızımın masallh istahi yerinde meyve sebze et düzenli yiyor vitamin eksikligi sanmiyorum baska neden olur ??

Siz yine de sanmıyorumlarla hareket etmeyin, bi hastaneye gidin kan testi verin, doktor gerekli tetkikleri yapar zaten. Şifalar diliyorum.

Siz yine de sanmıyorumlarla hareket etmeyin, bi hastaneye gidin kan testi verin, doktor gerekli tetkikleri yapar zaten. Şifalar diliyorum.
Sagolun yorumunuz için ban yedigim icin yeni giriş yapabildim. Tabi ki de öyle doktoru olmadigi için gidemedim yarin randevu insallh bisey çıkmaz çok üzülüyorum canı çok aciyo çünkü :KK43:

Sagolun yorumunuz için ban yedigim icin yeni giriş yapabildim. Tabi ki de öyle doktoru olmadigi için gidemedim yarin randevu insallh bisey çıkmaz çok üzülüyorum canı çok aciyo çünkü :KK43:
kıyamam, anne olarak ne yazık ki çaresiz kalmak insanı sarsıyor. Allah şifası olmayan hastalık vermesin, gerisi gelip geçiyor çok şükür. Buraya da yazın sonuçlarını, her şeyi iyi çıkar inşallah..

Back
X