neden öyle oluyor ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Sizi herşeyden çok seven birini terkeder misiniz. Beni kendinden bile çok seven değer veren üstüme düşen birinden vazgeçmem ki çok hoşuma gider mutlu olurum erkekler nasıl bırakıyor sıkılıyor

Ben ayrılırım. Vardı öyle biri sürekli bunaltıyordu beni, boğuyordu ayrılmıştım..

Vazgectim vaktiyle
Sevmiyorum belki onun beni sevdigi kadar
Fazla geliyor asırı geliyordu vs

Ben ayrılabilirim o beni seviyor diye sürdürme sevmiyorsam olmaz
Ne demiş şair: sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi mi gerekir?

önemli olan benim onu ne kadar sevdiğim

sevmediğim kişi dünyayı önüme serse umrumda olmaz

Universitede okurken neler gordum.kimler kimleri cok seviyordu,birlikte yasayanlar da oldu,dort bes yil gibi birsure okul bitene kadar iliskisini yuruten oldu.
Bazi arkadaslarim evlendi "cok asik" olduklari sevgilileriyle ve mutlular,hep cok mutlu olsunlar♥️
Kimisi de bes yildir birlikte yasadigi sevgilisinden ayrildi,en fazla bir sene tanidigi baska biriyle evlendi.Evlendigi i adam,eski sevgilisi gbi uzmuyordu onu,kiymet veriyordu ,hayatini ona adamisti.cok ama cok seviyor arkadasim onu" iyikim" diyor hep. Oncesinden bahsetmiyor anmiyor bile hic.
Ben ise dogrusunu bilmiyorum bu isin. Asik oldugun ama beni her gun aglatan birini mi yoksa asik olmadigim ama en iyi arkadasim ,sirdasim olan bana hayatini adayan sirilsiklam asik adami mi secmeliyim?
Bilmiyorum

Back
X