Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizi herşeyden çok seven birini terkeder misiniz. Beni kendinden bile çok seven değer veren üstüme düşen birinden vazgeçmem ki çok hoşuma gider mutlu olurum erkekler nasıl bırakıyor sıkılıyor
Universitede okurken neler gordum.kimler kimleri cok seviyordu,birlikte yasayanlar da oldu,dort bes yil gibi birsure okul bitene kadar iliskisini yuruten oldu.
Bazi arkadaslarim evlendi "cok asik" olduklari sevgilileriyle ve mutlular,hep cok mutlu olsunlar
Kimisi de bes yildir birlikte yasadigi sevgilisinden ayrildi,en fazla bir sene tanidigi baska biriyle evlendi.Evlendigi i adam,eski sevgilisi gbi uzmuyordu onu,kiymet veriyordu ,hayatini ona adamisti.cok ama cok seviyor arkadasim onu" iyikim" diyor hep. Oncesinden bahsetmiyor anmiyor bile hic.
Ben ise dogrusunu bilmiyorum bu isin. Asik oldugun ama beni her gun aglatan birini mi yoksa asik olmadigim ama en iyi arkadasim ,sirdasim olan bana hayatini adayan sirilsiklam asik adami mi secmeliyim?
Bilmiyorum