• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişiliği ortaya çıkarmak ve utanmamak

yerine göre hareket etmek diye bir şey var. İş ortamında derli toplu giyinirim ama işyerindekilerle akşam yemeğine gideceksem dikkat çekici olmayı garipsemem. Dişilik her yerde sergilenmez bana göre, sosyal zeka diye bir şey var.
 
Yanlış anlayan kişilere yanlış anladiklari yerlerini eline veriyorum ben.
Mini etekde giydim, mini elbisede dekoltede kendim istediğim için.
Ardımdan konuşacak herkes önce evindeki çocuğuna baksın onunla ilgilensin dedim, ardımdan konuşan kim varsa hepsinin çocuğu bin fazlasini yaptı gençlik işte diyip gecistirdiler kendi çocukluklarının hafifliklerini :))
Hayat senin, ha tabiki çıplak gez demiyorum ama giymek istiyorsan giy, gezmek istiyorsan gez kimsenin lafiyla hafif olmazsin.
Hafifliğin giyimle kuşamla alakası yok davranışla var senden benden daha ağır giyinenlerin yediği her haltları gördü bu gözler :)
Sende göreceksin, kimseye göre yaşama bir daha gelmeyecek o güzelim yıllar maalesef.
40 a merdiven dayadım aman el alem ne der diye yapamadıklarım için pişmanım, annemde el alem ne der diye düşündüğü için pişman emin olabilirsin
 
Yok hayır ben küçüklüğümden beri böyle yetiştirildim bence. Her önüne gelen bir şey söyledi. Oje sürdüğüm için çocukken kızan dedem vardı mesela. Yerleşmiş böyle böyle sanırım. Bir de çocuk aklımla kendimi korumaya çalışmışım. İşte böyle giyinirsem bana bakmaz erkekler ben de kendimi korumuş olurum. Erkekten kastım her yaştan kesim yaşıtlarım değil sadece. Kendimi o kadar çok kasmışım, kısıtlamışım ki. Örneğin abartı gelebilir ama ben hala sadece kadınların olduğu bir soyunma odasında bile utanıyorum üstümü değiltirmeye ki vücudumla ilgili şikayetim de yok. Nasıl düzeltirm bu durumu bilmiyotum. Üstüne giderek belki?
Yani ben de kadınlar soyunma odasında çıplak olamam en fazla sütyenle falan kalabilirim. İçinden çok da gelmiyorsa zorlama ama adım adım değiştirebilirsin yani evet üstüne gitmen lazım. Aileden gelen bir şey demek ki. Kisitlanmaktan dolayı kendini de baskılamışsın. Ben dikkat çekmeyi sevdiğim için bunu genelde renklerle yada güzel kiyafetlerle yapmayı seviyorum. Çarpıcı renkler giymeyi dene dikkat çeksin ama öyle giyindigin bir gün çok da dekolte giyme mesela. Yani her şey aynı anda olmasın. Dengeli bir şekilde gidersen zamanla sen de alışırsın. Mesela benim dar fıstık yeşili bir pantolonum var. Onu giydiğim zaman baya dikkat çekiyor o yüzden o gün göğüs dekoltesi olan bir bluz giymiyorum üst kısmını sade tutuyorum. Başka zaman vamp topuklu bir ayakkabı giyiyorsam (ki baya baya yüksek ince topuklu seksi ayakkabılar) başka bir yer dikkat cekmesin istiyorum. Yani fazla fazla yapmıyorum o zaman daha rahat ediyorum.Zamanla alışacağını düşünüyorum seninde.
 
Back
X