arkadaşlar önceden konu da açmıştım lokasyonu iyi olan küçük bir ilde çalıştığımı burda sosyal ortamın yok denecek kadar az olması ve iş arkadaşlarımla aramdaki yaş farkından dolayı konuşacak doğru dürüst kimsenin bile olmadığından bahsetmiştim. (
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kucuk-sehirde-bir-yabanci-olarak-yasamak.1014506/)
Şimdi ben Ankarada başka bir kurumun sınavını kazandım ve oraya geçmeyi düşünüyorum. Ancak hem ailem hem de arkadaşlarım burdaki rahatlığı arayacağımı ve pişman olacağımı söylüyorlar.
Benim kafamı karıştırmayı başardılar doğrusu onların böyle düşünme sebebi burda işyerinin hemen dibinde lojman olması iş yerinin küçük olması gibi sebepler ve ankaranın daha pahalı olacak olması onlar da haklı ama benim tayin olma şansım yok (eş durumu haricinde ) ömür boyu burda yaşayamam çünkü burda hiçbir sosyal aktivite yok sürekli komşu illere gitmek durumunda kalıyorum.
İş açısından da çok rahat olduğum söylenemez gayet yoğun çalışıyorum ve mesai saatleri dışında da çalışmak zorunda kaldığım oluyor burda amirim iyi sağolsun fakat bir iş bölümü yapmıyor ve üzerimdeki iş yükü sürekli artıyor ( kaç defa konuşmama rağmen değişmedi)
kısacası siz olsanız ne yapardınız ?
ekleme : bir de çok spesifik değil tabiki ama burada çalışanlar gerçekten çok garipler normalde hiç görmediğim kadar değişik insan profilleriyle karşı karşıyayım her yerde vardır garip insanlar kabul ama en azından tüm çalışanlara oranı %90 değildir bunların.