neden sevgilimin telefonu kapalı ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
sevgilinizi aramak istiyorsunuz bir bakıyorsunuz telefonu kapalı :oklava: ne yaparsınız ??

benim çok başıma gelmiyor ama şu anda mesaj cektim sevgilime ve iletildi raporu gelmedi, yani telefonu kapalı. çok sinirliyim şu an gerçekten:kızgın: . hep böyle kapalı olduğu zaman yada mesaja gec cevap verdiği zaman ister istemez aklıma binbir türlü kötü şeyler geliyor aklıma, şimdiki gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkinin normalde tlf hep açık olur
ama şu an askerde ve tlf kapalı oluyo bazen ister istemez....
belki tlf şarjı bitmiştirr

hemen aklına kötü şeyler getirme canım hepimizde zaman zaman oluyor.çekmiyorda olabilir şarjı bitmişte olabilir.iletildiği zaman mesajın arar sorarsın.ama kötü düşünme hemen

oofff yaaa düşünmeden edemiyor ama :((( .
Biliyorum ben onun ne diyeceğini.
"aşkım özür dilerim, arkadaşlarla maçı izledik şarjım bitti, yeni geldim eve... "

bu olay sürekli yaptığı şeyse o zaman arkasını araştır.ama ara sıra oluyorsa hiç canını sıkmaya bile deymez üzme boşu boşuna kendini

guvenmiyo musun ona?
Güveniyorum tabiikide. Ama zaten hep benden uzakta. O istanbulda yaşıyor, bende başka şehirde. Hep uzakta, hep ayrı yaşamak çok zor zaten. Bide böyle şeyler oldumu iyicini içim içimi yiyiyorum. Neden dikkat etmiyor, şarjı bitmesin. Ben öylemi yapıyorum :kızgın:

ona inat bende telefonu kapatıcam şimdi,sabaha kadarda açmicam
anlasın biraz ulaşamamak neymiş :oklava:

uzakta iseniz haklisin.. ama uzakta isen biraz nasil bi hayat surdugunu de tahmin edemezsin. sen de arada sirada kapat telefonnu meraklansin o zaman mantikl bir cozum neye sebebp oldugunu anlar belki.

canını sıkma kapa telefonu gitsin arasın dursun onun canı sıkılşsın biraz

guvenın yok sevglıne karsı
ve ıcınde en kotusu suphe var
sevgının en buyuk zehırı suphedır
Allah korusun basına bırsey gelse nasıl utanır ve uzulursun degıl mı
sevglınle konus telın kapalıyken bıse oldu sanıyorum korkuyorum senı merak edıyorum ve bu konuda bıraz daha dkkat et falan de

aslında benim içimdende geçiyor arada sırada telefonu kapatmak, belki ne çektiğimi anlar o zaman diye. Ama şu da var bana yapılmasını sevmediğim bişeyi ben başkasına asla yapmamfisfisfis
guvenın yok sevglıne karsı
ve ıcınde en kotusu suphe var
sevgının en buyuk zehırı suphedır
Allah korusun basına bırsey gelse nasıl utanır ve uzulursun degıl mı
sevglınle konus telın kapalıyken bıse oldu sanıyorum korkuyorum senı merak edıyorum ve bu konuda bıraz daha dkkat et falan de
İster istemez arada güven sorunu yaşıyoruz bence hepimiz, arada bende yaşıyorum tabiikide. Mesele tam güven değil aslında. Cünkü eğer güvenim hiç olmasaydı, zaten bu ilişki sürmezdi ve çoktandır biterdi. Uzaktan ilişki yaşamak gerçekten zor. Hep onun yanında olmak istiyorsunuz ama bir türlü olamıyorsunuz. Başkalarıyla vakit geçirdiği zamanda, sevgilimi çok kıskanıyorum, o yüzden oluyor bunlar sanırım :çok üzgünüm:

neden güvenmiyorsun sevgiline ?
belliki aranızda güven duygusu yok
oysa ona güvensen aklına bu tür olumsuzluklar değilde
demekki şarjı bitmiş.. yada bulunduğu yerde operatör çekmiyo olabilir... diye düşünebilirdin

Benimkinin tlfn askerde olduğu için hep kapalı. Asıl kapalı olmazsa kıyameti kopartırım. Biliyorum saçma ama öyle napıyım? Gecenin üçünde beni aradı bi kere ve tlfnu arkadaşına vericeni söyledi ama vermeyip annemin numarasını başkası sanıp üstelik gece 3 de aradı utanmadan!!! Bu olaydan sonra istemedim açık kalmasını tlfnunun. İizndeykende hep açık olurdu ama sessize alırdı beyfendi. Neymiş, millet msj sesinden rahatsız oluyomuş.. Bak sinirim zıpladı yine :(

Ayda 1-2 defa kapalı telefon için yaptığınız derde bakın. Arkadaşlar siz kendinize dert mi yaratıyorsunuz? Yapmayın lütfen, sonuçta kendi sinirlerinizi bozup arkasındanda sevgilinizi bıktırırsınız.

Ayda 1-2 defa kapalı telefon için yaptığınız derde bakın. Arkadaşlar siz kendinize dert mi yaratıyorsunuz? Yapmayın lütfen, sonuçta kendi sinirlerinizi bozup arkasındanda sevgilinizi bıktırırsınız.
yok yok ben anladım sorun bende,
herşeyde hep kücücük bişeyi büyütüveriyorum, hep ayrıntılara takılıyorum, böyle davranarak sevgilimi de üzüyorum farkındayım, bu huyumdan vazgeçmeliyim :çok üzgünüm:

Back
X