• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sevilmiyoruz ?

malesef dediğim gibi iyi kayınvalide görmedim :50: allah merhamet versin onlara evleneli 2 yıl oldu ne haldesiniz diyen yok bize aman demesinler diyorum artık onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin

kıss aman demesinler napacan herşeye burnunu soks daa mı iyi ozamand da ne çok karışıyorlar die dert yanardın:1::1:

Benim kayınvalidem Beni görünce işte 1-2 haftada bir ( üstelik aynı yerde oturuyoruz aynı bahçede:1: ) yalandan öper bebeğim napıon der ama bana çok yapmacık gelir her zaman. İşte ben fatihi ne kadar seviyorsam senide o kadar seviyorum sen beni sevmiyon ama olsun.. Aynen bunları söylüyo hep birde ağlıyo bazen ama numara :))

vııyyy numaradan aglama bizim tuzaklı kaynanada da var ...:27::27::47:
şeytan tam görümcede tam cadaloz..k.baba diyecek laf yok gayrı ötesini siz düşünün :52::52:

bir insan karsisindaki ona nasil davraniyorsa oyle davranir,ic gudusel olarak..gelin , yada kisi cok cana yakin,hos sohbetli,sicak kanli,karsisindaki insana iyi davranan biri oldumu,normal hayatindada , evlilik hayatindda biri onu ne diye sevmesin!!

şekerim sana yemin ederim şuan hamileyim yalansa eger bana herşeyi diyolardı ben aman kötü olmayalım diye gıkımı çıkarmadıım...:52::52:
anama babama laf söylüyorlardı gıkımıı çıkarmıyodum:43:
ablam eşinden ayrıldı diye o...pu ilan ettiler gene gıkımı çıkarmadım:47::47:
ablamın pskolojisi bozuk diye deli ne yapıyo diyolardıı gene gıkımı çıkarmadım:26::26:
ardan 1 yıl geçti kendi kızları ayrılınca anladılar sandım :47:
gene bir ton laf ettiler aileme..:47:
ama artık bende taştım gene de kıırmadan baba niye ögle diyonuz biz eşiimle gezmek istiyozz dediğim için:53::53:
adam beni sen babann evinde ne gördün de oğlumla araba da gezecen :50:
sen memleket mi gördün de baban sana gösterdimi dedi şok oldum:50::50::43::43:
bende açtım agzımı yumdum gözümü oda şok oldu:52::52::52:
beklemiyolardıı çünkü benden böyle bişeyi zorrrrrrrrlarına gitti ::36::36:
eşimde beni savununca kudurdular çünkü ben onları iç incitmedim 5 yıldır evliyim kıırmamıştım bile:53::53:
niye hep alttan aldım ..ha kaybettimmi yok kazandım..:46::46:

şekerim sana yemin ederim şuan hamileyim yalansa eger bana herşeyi diyolardı ben aman kötü olmayalım diye gıkımı çıkarmadıım...:52::52:
ablamın pskolojisi bozuk diye deli ne yapıyo diyolardıı gene gıkımı çıkarmadım:26::26:
ama artık bende taştım gene de kıırmadan baba niye ögle diyonuz biz eşiimle gezmek istiyozz dediğim için:53::53:
eşimde beni savununca kudurdular çünkü ben onları iç incitmedim 5 yıldır evliyim kıırmamıştım bile:53::53:

Aaa Tövbeler olsun.. Bana böyle şeyler söylense katil olurum heralde. O kadar zaman susmanız hayatmış :) Açtım ağzımı yumdum gözümü derken neler yaptınız çok merak ettm onca yılın onca lafın acısı çıkarttınızmı :ssz:

Son düzenleme:

zerzenil alah sana sabır vermiş canım valla bana kayınvalide bir açgözlü dedi ipler koptu bende kesinlikllede barışmam ama sana hayran kaldım rabbim hep yanında olsun bebeğinle mutlu yuvalar canım helal olsun tek kelimeyle aileme hakaret etseler kesinlikle döverdim o insanları ben laf sokamam ama tekme tokat girişirim çok asabi insanımdır valla dicek kelime bulamıyorum sabrına :46:

İyidir hoştur da, işgüzarlığı olmasa daha iyi olacaktı. Neyse o kadar kusur kadı kızında da olurmuş.
Yuvarlanıp gittik 14 yıldır. Ben mesafeyi korumasaydım sorun yaşardık belki ama hep uzak tuttum. Buna alıştılar.
Asıl bundan sonraki tavırları çok mühim. Bakalım 14 yıldır sayıkladığı "sen bizim kızımızsın" söylemleri doğru muymuş.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, oğlunu savunmaya başladı ve bana da laf sokma girişimleri var gibi...
Belki ben hassasımdır söylenenleri yanlış algılıyor olabilirim.

Velhasıl kelam, salt kayınvalide olarak algılamamak lazım aslında, "insan" iyi ve kötüyü barındırıyor içinde.

Çok klişe bi söz ama önemli; "sevmek zorunda değil hiç kimse, saygılı olalım yeter"
Elbette yapılan hakaretlere kötülüklere göz yumalım demiyorum, bu saygılı olmak değil zaten.
Eğer ilişki yürümüyorsa, görüşülmez olur biter. Yürümeyen ilişkiyi tek taraflı yürütmeye çalışmak insanın ömründen ömür götürüyor.
Eşler de bu yürümeyen ilişkinin yürütülmesi için baskı uyguluyorsa, zorluyorsa, o eşe de bir ayar çekmek ve evlilik ilişkisini gözden geçirmek gerekir diye düşünüyorum..

Eş eğer "onlar benim ailem görüşmek zorundasın" diyorsa, ailesine de eşine saygılı olmaları konusunda gereken müdahaleyi yapmak zorunda.

Bende 3 yıl oldu evleneli hiç sorunumuz yok kayınvalidemle.Yazdan yaza gidiyoruz zaten görmüyorum.Birtek tel.görüşüyoruz sık sık torununu merak ediyor.Karşılıklı herşey bazende benimki genç anlıyor halimizden kendi kızıda var zaten.İnşallah benim hep böyle gider.

şahsen ben çok severdim k.validemi:47::47:
ama beni kocamın yanında dövmeye yürüdüler ailemi aşağladılar:47::50:
eşimde beni koruyup içlerinden çekip aldıığı için beni savundugu için:47:
ben kötü oldum:50::50:aman allahım bana karşı nekadarda doluymuşlar da benim haberim yokmuş:50:
gerçi biliyodum evlenmeden önce ama:47::47:
hepsini geride bıırakmıştım :43::43:
yeniden bir sayfa açmıştım ama haketmediler :47::47:
şimdide eşime bizi aramıyo diye zırlıyolarmış :1::1:
eşimde iyi yapıyo size az bile demiş :1::1::1::1::1:

keşke benim eşimde anasına aynen böyle diyebilse:ssz:

hanımlar bunu çok defa düşündüm acaba erkek annesi yani sevgili kayınvalidelerimiz bizleri neden sevmez çoğu erkek annesi gelinini kendine düşman ilan ederken kimi rakip görüyor sebep nedir sizce ? sorun bizde mi yoksa onlarda mı ? şahsen benim kayınvalidem oğlunun parasını yiyemediği için benden hazetmiyor :1: sizlerde durum nedir merak ettim :37:

valla herkesin sebebi hemen hemen aynıdır
pekte farklı olmaz birbirinden

mesela benim ki evlendiimizden beri çalışmıyorum da evde oturduğum yerden oğlunun parasını yiyorum die
sinir olurdu bana.neymiş kendisi gençliğinde çok çalışmış ta ben hazır yiyomuşum. SANANE!!!
biz karı koca anlaştıktan sonra sana ne halt yemek düşer? dimi
hem benim evlenmeden önce bi işim vardı eşim çalışmamı istemediğnden ayrıldım

neyse tam bunu kabullendi susmuştu çenesi
geçen de eşime söylendim kaynıma para vermesin die ona bozuldu:27:

alttan aldım geçiştirdim
şimdi iiiiama fazla uzun sürmez özüne döner

Ben şunu farkettim, eğer k.validelerin eşleri yaşıyorsa ve araları iyiyse yani k.valide ile ilgilenen onu seven ve onunda sevdiği biri varsa yani k.baba, o zaman gelinlerine oğullarına o kadar sarmıyorlar :23: yoksa tüm beklentilerini oğullarının üzerine yıkıp gelinleriyle rekabete giriyorlar. Gerçi herşeyde illa istisnalar olabiliyor...

evet aynen ayyynen

benim k.peder hayatta diiil
her şeyi ama herrrr şeyi eşim yapacak oraya koşturacak buraya koşturacak
akşam kiracısı aradı kaynanamın
dedi çatının onarılması lazım die
git yap oğlum
köye git şunu yap
orda o iş var
bu bu iş var
be kadın
paralarını diğer oğluna yediriyonda işleri nie benim kocamın üstüne yıkıosun dimi ama

sinir oluyorum yaa
hep bizim yanımızda oturur
parasını diğer oğluna yedirir burdada 5 kuruşluk bişiii alıp gelmez

bnmkide beni sevmez kah duygular karşılıklı bende onu sevmem daha bir toplu iğnesini görmüş değilim.kızına damadına taşırdı herşeyi.ne zaman ki hamile kaldmı öğrendi kadın 90 derece döndu torunu olcanı duyunca melek oldu.bakalım çocuğu doğurduktan sonra nasıl olcak.herşey köprüyü geçene kadar sanırım

benim kayınvalideyi Allah düşman başına vermesin. herkesi parmağında oynatmaktan hoşlanan bir kadın o kocası dahil. erkek yeğenlerinin evliliklerine bile burnunu sokmuş kendi eltisini kocasına kendi kocasından daha iyi davranmış ahaaksız bir insan. eşim ise dik başlı başkasının onu yönlendirmesinden tiksinen ortak karardan hoşlanan biri. baktı oğlunu yönlendiremioır hep sebebi ilk bende aradı oğlum dik başlı demek yerine gelin hanım yaptırıyor dedi.

eşim asla hakıszlığa gelemez ailesi bile olsa boyunun ölçüsünü verir insana. onlar bana imada bulunduğunda bile dünyayı başlarına yıktı ne dmeke istiyorsunuz siz benim eşime diye . bunuda ben yaptırıyorum zannetti. ki eşim asker benim zaten otoriter işi yoğun öyle sürekli zırt pırt aranıp gecenin bi vakti rahatsız edilmekten hoşlanmaz kayınvalide kayınpeder gecenin 11i cep telefonu kapalı diye ev telefonunu arıyorlardı o uyurken eşimde siz ne düşüncesizsiniz ya cep telini arıyorsunbuz yetmiyor evi arıyorsunuz bu resmen art niyet derdi. çünkü aradıklarında eşime sürekli sordukları cümle ne var ne yok sesin niye yorgun mutsuz musun derlerdi yeni evliyken sürekli benim dedikodumu yaparlardı kulağım duya duya eşime eşim köpürürdü. eşimde Allah belanızı versin bu kızı sevmiyorsunuz diye şimdide beni doldurmaya çalışıyorsunuz evimizin içini öğrenmeye çalışıp kendi başınıza laf uyduracaksınız sizi tanıyorum anne ve baba deyince bunlar iyice kesin gelin yaptırıyor oldu.

ama eşimin onlardan tamamen nefret etmesinin sebebi nişanda eşimden babası mola verilen yerde gittikleri tuvalet parasını istedi eşimden geliş gidiş paramızı ver dedi. amacı elindeki parayı alıp eşimle benim düğünü geciktirmek. sonra düğünde eve eşya alıancak telefonlarını kapattılar biz eşyaları alana kadar ulaşamdı eşim . sonra eşime altın alıcaz deyip sahte altınla geldiler hep onu utandırdılar eşim bekarken yanına gidip kaldığı yere rezil ettiler .daha neler neler . doğal olarak eşim artık onlardan nefret etti. ve şimdi ne oldu kayınvalide oğlunu tanıyamadığı oğluna eziyet ettiği için oğlunu kaybetti ama suçu kendinde değil bende aradı gelin yaptırdı oldu oğlum bizi sevmiyoru kendine yakıştıramadı anlayacağınız. şimdi eşim sadece haftasonu cumartesi günleri 3dkdan fazla konuşmaz anne baba toplam kapatır telefonu asla aramaz kendininde aranmasına müsaade etmez.

benim kayınvalide daha bir çok kendi paranoyaklığı kendi uydurduğu nerelerinden çıkarıyorsa artık böyle kendi türettiği bir çok sebepten dolayı benden neefret eder. ama yapsın sorundeğil o böyle yaptıkça ben değil kendi oğlu asla evime sokmam bunları diyor . zaten uzaktayız çok da güzel oluyoor

Benim k.validem aslında iyidir,saftır da ah o kızları yok mu onlar onu yönettiği için,her şeye burunlarını soktukları için tam iyi olamıyoruz.Ahh cadaloz görümceler:33:

benim annem gelinini çok sever, benim kayınvalidem de beni çok sever, çünkü insan olarak iyidirler, kendi kızlarına nasıl davranılmasını istiyorlarsa öyle davranırlar. benim kayınvalidem patavatsızdır sadece, ama niyeti kötü değildir, bana karşi bi sevgisizliği falan asla yoktur, kızına ne alsa bana da alır, kızına nasılsa bana da öyledir, çocuklarım diye bahsederken beni de katar içine, oğlunun mutluluğunu düşünen her anne gibi destekçimizdir, allah eksikliğini göstermesin,..

ama benim anneannem gelinlerini hiç sevmez, dayılarımı doldurur, gelinlerine laf sokar, sebep nedir anlamam hiç.. annem de kızar biz de anneanne tut şu dilini deriz ama nafile.. ona göre gelin kötüdür, gelin el kızıdır, ona göre gelin ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.. içinde bi yer paslanmış anneannemin, böyle insanlar çok.. sebepsiz yere nefret ederler gelinlerinden.. işleri güçleri laf sokmak dedikodularını yapmaktır.. ben nelerini gördüm, bi komşumuz kapı kapı gezer çekiştirirdi gelinlerini, oğullarına boşayacaksın diye ağlardı, şimdi yapayalnız baykuş gibi kaldı.. nefret her durumda kişinin kendine zarar verir, yüreğini paslandırır insanı.. böyle insanlar torunları için bile " yarısı yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu" der, allah yüreklerini ıslah etsin böyle sırf "gelin" "kaynana" "görümce" diye birilerinden sebepsiz yere nefret eden insanların..

Aaa Tövbeler olsun.. Bana böyle şeyler söylense katil olurum heralde. O kadar zaman susmanız hayatmış :) Açtım ağzımı yumdum gözümü derken neler yaptınız çok merak ettm onca yılın onca lafın acısı çıkarttınızmı :ssz:

şekerim konu açtıım okursan ögrenirsin ;)

benim kayınvalideyi Allah düşman başına vermesin. herkesi parmağında oynatmaktan hoşlanan bir kadın o kocası dahil. erkek yeğenlerinin evliliklerine bile burnunu sokmuş kendi eltisini kocasına kendi kocasından daha iyi davranmış ahaaksız bir insan. eşim ise dik başlı başkasının onu yönlendirmesinden tiksinen ortak karardan hoşlanan biri. baktı oğlunu yönlendiremioır hep sebebi ilk bende aradı oğlum dik başlı demek yerine gelin hanım yaptırıyor dedi.

eşim asla hakıszlığa gelemez ailesi bile olsa boyunun ölçüsünü verir insana. onlar bana imada bulunduğunda bile dünyayı başlarına yıktı ne dmeke istiyorsunuz siz benim eşime diye . bunuda ben yaptırıyorum zannetti. ki eşim asker benim zaten otoriter işi yoğun öyle sürekli zırt pırt aranıp gecenin bi vakti rahatsız edilmekten hoşlanmaz kayınvalide kayınpeder gecenin 11i cep telefonu kapalı diye ev telefonunu arıyorlardı o uyurken eşimde siz ne düşüncesizsiniz ya cep telini arıyorsunbuz yetmiyor evi arıyorsunuz bu resmen art niyet derdi. çünkü aradıklarında eşime sürekli sordukları cümle ne var ne yok sesin niye yorgun mutsuz musun derlerdi yeni evliyken sürekli benim dedikodumu yaparlardı kulağım duya duya eşime eşim köpürürdü. eşimde Allah belanızı versin bu kızı sevmiyorsunuz diye şimdide beni doldurmaya çalışıyorsunuz evimizin içini öğrenmeye çalışıp kendi başınıza laf uyduracaksınız sizi tanıyorum anne ve baba deyince bunlar iyice kesin gelin yaptırıyor oldu.

ama eşimin onlardan tamamen nefret etmesinin sebebi nişanda eşimden babası mola verilen yerde gittikleri tuvalet parasını istedi eşimden geliş gidiş paramızı ver dedi. amacı elindeki parayı alıp eşimle benim düğünü geciktirmek. sonra düğünde eve eşya alıancak telefonlarını kapattılar biz eşyaları alana kadar ulaşamdı eşim . sonra eşime altın alıcaz deyip sahte altınla geldiler hep onu utandırdılar eşim bekarken yanına gidip kaldığı yere rezil ettiler .daha neler neler . doğal olarak eşim artık onlardan nefret etti. ve şimdi ne oldu kayınvalide oğlunu tanıyamadığı oğluna eziyet ettiği için oğlunu kaybetti ama suçu kendinde değil bende aradı gelin yaptırdı oldu oğlum bizi sevmiyoru kendine yakıştıramadı anlayacağınız. şimdi eşim sadece haftasonu cumartesi günleri 3dkdan fazla konuşmaz anne baba toplam kapatır telefonu asla aramaz kendininde aranmasına müsaade etmez.

benim kayınvalide daha bir çok kendi paranoyaklığı kendi uydurduğu nerelerinden çıkarıyorsa artık böyle kendi türettiği bir çok sebepten dolayı benden neefret eder. ama yapsın sorundeğil o böyle yaptıkça ben değil kendi oğlu asla evime sokmam bunları diyor . zaten uzaktayız çok da güzel oluyoor

canım Allah sana sabır versin :52: ama eşinizin yanınızda olması en büyük teselli size :46: allah herkese böyle eş nasip etsin ailesinin ayakları altında karısını ezdiren birsürü erkek var

aman maaşallah benim ki çok şeker :)ama karşılıklı tabiiki birazda eşten geçiyor olsa gerek:52:

Yıllardır benim kaynanadan çektiğimi bir ben bir allah biliyor,neyse buraya yazmaya kalksam günler sürer herhalde,hem onu anlatıpta moralimi bozmak istemiyorum...en son bizde kalırken bir ay falan kaldı,herşeyi dan dan söylüyor sürekli eleştiriyor,fırsatı gelince bende bak anne sen bana bunu yaptın, sunu yaptın diye bir iki şey söyledim,eşimin yanında hemen inkar geldi,yeminler etti..konuşmakta zor konusa konuşa anlaşılabilir ama ona nafile hiç birşey işlemiyor...neyse eşim gittikten sonra diyoki beni mecbur sevecen ben kocanın annesiyim:53:onu sevip sevmediğimide allah biliyor...gideli 2ay oldu aynı şehirdeyiz gitmiyorum,aramıyorum, çok doluyum...Üstelik yıllardır onu savunan kocam ona gitmem uğramam için benimle kavga eden,şu anda 11yıldır ilk defa annemi ara uğra demiyor :40:çok şaşkınım beni anlıyor galiba:1::1: Ben gene de kocamın annesi diyorum, her gece dua ederken ona(kayınvalideme) da ayrıca dua ediyorum,sağlık sıhat ver onu koru diye:17:Allahım bilsin inşallah..

Son düzenleme:
Yıllardır benim kaynanadan çektiğimi bir ben bir allah biliyor,neyse buraya yazmaya kalksam günler sürer herhalde,hem onu anlatıpta moralimi bozmak istemiyorum...en son bizde kalırken bir ay falan kaldı,herşeyi dan dan söylüyor sürekli eleştiriyor,fırsatı gelince bende bak anne sen bana bunu yaptın, sunu yaptın diye bir iki şey söyledim,eşimin yanında hemen inkar geldi,yeminler etti..konuşmakta zor konusa konuşa anlaşılabilir ama ona nafile hiç birşey işlemiyor...neyse eşim gittikten sonra diyoki beni mecbur sevecen ben kocanın annesiyim:53:onu sevip sevmediğimide allah biliyor...gideli 2ay oldu aynı şehirdeyiz gitmiyorum,aramıyorum, çok doluyum...Üstelik yıllardır onu savunan kocam ona gitmem uğramam için benimle kavga eden,şu anda 11yıldır ilk defa annemi ara uğra demiyor :40:çok şaşkının beni anlıyor galiba:1::1: Ben gene de kocamı her gece dua ederken ona da ayrıca dua ediyorum,sağlık sıhat ver onu koru diye:17:Allahım bilsin inşallah..

canım kaynanaları Allah inkar etsn diye yaratmış :1: benimkide söyler nezaman söyledim yorguun der Allahım onun cırt sesini duyar gibi oldum valla :1:

Back
X