Neden soramıyorum ?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar merhaba,

Bu bir dert mi bilmiyorumda sizlere bir sorum var.

Sevdiginizi aradiginizda telefonu acmiyorsa, nedenini sordugunda cevaplayamadim kusura bakma diyorsa, yada mesela anlastiginiz bir yere gec geliyorsa, nerdeydin dediginizde bir yere ugradim diyorsa, siz bu cevaplarin detayina iniyormusunuz?

Yani mesela neden cevaplayamadin, veya nereye ugradin gibi?

Ben bunu bir türlü yapamiyorum-tatlicadiarzu- Ama icim icimi yiyor.
Genel anlamda insanlari sIkmayi sevmiyorum zaten. Mesela biri kacamak cevap verdiginde bazen anliyorum ve irdelemiyorum.

Sevdigimle bir kac defa yasadim bunu ama detayina hic girmedim. SIkmaktan yada güvenmedigimi zannetmesinden cekiniyorum biraz. Ama o aciklayici cevaplar isitiyor mesela.

Bu huyumu nasil yenebilirim? Ve detayina indigimde sevdigim insan sIkIlir mi bundan?

Cevaplarinizi bekliyorum canlarim..

canım ben kendi adıma her detayına inerim didiklerim yani duramam yoksa o nasıl benim her anımı bilio bende sorarım sıkılabilir evet bende arada frenlemeye çalışıyorum kendimi
ama hiç sormadan da olmaz tatlım...

Canım ya...
Bir defa sorsan gerisi gelir zaten..
Alışkanlıkla ilgili bir durum bu..:1hug:
O da hiç sormaz mı sana?
Soruyorsa demek ki senin merakından rahatsız olmayacak demektir..yerimseniben

hımm meşgulsun farkettin neler yapıyordun diye sorarım.

eşimin açmama gibi lüksü pek olmaz. çok yoğunda olsa aşkım işim bitsin arıyacağım der kapatır. sonra bende sorarım. kız mı vardı yoksa bıkıtın mıı benden derim hatta..:) o bu duruma alıştı ne sıkılır ne de itiraz eder. merak ediyorsan sormalısın sıkma kendini...

sor sor içinde kalacagina dışında kaLsın, merak et azıcık ...................... :1closedeyes:

aman canımm sendee soruverr için içini yiycenee..
ne olcak sankii hem sorkii oda kendiini önemli hisstesinnn

bunları düşünmek yerine al sevgilini karşına konuş.
sen telefona cevap vermediğinde seni merak ediyorum,beni üzüyosun bu hareketlerinle,üzülmemi istemiyosan bu şekilde davranma de.
ilişki yaşamak sorumluluk sahibi olmaktır.
kendini senin yerine koymasını söyle ve biraz daha sorumlu davranmasını iste ondan.

Canım ya...
Bir defa sorsan gerisi gelir zaten..
Alışkanlıkla ilgili bir durum bu..:1hug:
O da hiç sormaz mı sana?
Soruyorsa demek ki senin merakından rahatsız olmayacak demektir..yerimseniben

Laale ablacim o soruyor. Hatta ben bazen evde degildim diyorum mesela, nereye gittin diyor, neden gec geldin diyor. Ama ben genelde aciklama yapiyorum o sormadan. Sormasinada gerek kalmiyor dolayisiyla.

Ama o herzaman aciklama yapmiyor.Bazen yapiyor.
Yapmadigi zamanlardada sormuyorum, irdelemiyorum.

Bundan sonra bende sorayim bakalim ne diyecek:)

Sor canım sor...
Bişiy olmaz,çekinme senkaydirigubbakcemile3

nekadar zamandır cıkıyosunuz
bence sor tabi sana soruyosa sende anlatma hemen onun sormasını bekle we sende sor ona nerdesin ne yaptın meraklıyızdır biz hanımlar sewgiera.s.

benimde hiç sorma huyum yokturfisfisfisendişelenmeliyim yanii bende kötü bi huy mudur bufisfisfis
merak ediyosunda mı soramıyosun annamadım ben mesela fazla irdelemem gerek duymam çünkü güvenirim çok
o an işi vardı kii açamadı daha sonra konuşuruz nasılsa

oo acmayacak yada gec gelecek ben sormayacam patlarim ben cogu bi karis suratimi gorunce kendi baslar anlatmaya. nasilki o senden soruyorsa seninde sormaya hakkin var.hem sen niye kendin soyluyon bidaha sende onun gibi yap birak biraz ici icini yesin.

anamm merak etmiyomusun nasıl dayanıyosundelikafadulden ben sonra konuşuruz diyemiyorum
yapından mı yoksam özel bi şeysi var mı bunun canım ya ben çatlarım heralde sormazsammm merak ederim endişede ederimm :uhm::uhm:

Sor canım sor...
Bişiy olmaz,çekinme senkaydirigubbakcemile3

bencede çekinme bak oda soruyomuş sanakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

belki oda siz sormadığnız için üzülüyordur ..
onunla ilgilenmediğini ,merak etmediğini düşünerek..
bencede sorun eğer size kaçamak cvb veriyorsa onun size sorduğunda aynını yapın bakalım tepkisi ne olucak..

özel bişeyi yok kii be canım azcık güven azcık karşındakini fazlasıyla tanıma ee azcık onun monoton yaşamını ezbere bilme üstüne azcıkta benim soğukkanlılığımkaydirigubbakcemile3
merak edilcek bişey yok ki kendi ilişkim adına sevgilim evden işe işten eve yaa işte oluyo ya yolda oluyo ya da evde 3 seçenek varkaydirigubbakcemile3kii zaten saatlerde belli olduğu için tek bi seçenek kalır her zaman geriyekaydirigubbakcemile3

aa ama sevgilim çalışan biri olmasaydı işleri çok yoğun olan biri olmasaydı belkii bi ihtimal merak ederdim hani ne biliim öğrenci fln olsa ve aradığımda açmasa o zaman merak ederdim bende ve sorgulardım heralde

aa ama beraberliğimiz ilk başladığında hem birbirimizi tanımıyorken hemde ben küçükken sorgulama vardı sonra seneler geçip gittikçe kalmadıyerimseniben

canım valla dediklerin harfi harfine bana uyuyo yani aynen ama tek biri hariç bende kaydirigubbakcemile5

soğukkanlılık sıfır ya ondan demek ki bu arada herşeyin tutması na şaşırdım cnm valla ya bende

her an sorgulamam ama gene yerine göre duramıyorum cnm ya

sor canım için içini yiyeceğine,huzursuz olup ona da belki bilmeden yansıtacağına,sor için rahatlasın.hem belki daha da hoşuna gider :))

Bende senin gibiydim nerdeydin ne yapıyodun diyemezdim mirmirmirmir...En sonunda bi başladım kaydirigubbakcemile3 Nerdeydin telefon nerdeydi nereye gittin diye...Artık o günden sonra bana söylemeden hiç bir yere gitmez kaydirigubbakcemile3 ...Telefonunu şarja taksa haber verirdi o günden sonra telefon şarjda duymazsam merak etme diye...Meğer o kadar korkutmuşum...:roflol:delikafadulden
Ama şimdi yanımda yanıbaşımda olduğu için rahatım evlendik diyede kurtulamadı ama yinede iş çıkışı markete bile uğrasa haberim olur...:asigim::1hug:

canım içim içimi yiyor demişsin ya bu uzun süreli ciddi ilişkiler için bence hiç iyi bişey değil,
üç susarsın beş susarsın sonunda öyle olmadık bi yerde öyle olmadık bi hareketine gereksiz tepki verirsin ki sen de pişman olursun sevdiğin de noluyoruz der benneyaptımki
insan sevdiğinden çekinmemeli.. bu merakın çok çok normal bişey ve de hakkın yerimseniben
bir de baştan nasıl alıştırırsan öyle gider herşey, ona sormazsan hiç bir zaman kendiliğinden detayı söylemeyecektir.. erkekler pek sevmez..
yani iş sana kalıyor :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…