neden tepeden bakarlar :/

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
is yerine yeni bi kiz geldi satin alma bölümüne... kiz cok havali cok artis yürürken konusurken felan sanirsin genel müdür.. ben finans bölümündeyim yeni mezunum ilk isim oldugu icin biraz cekingenim ama yinede ögrenmeye hevesli davraniyorum...

sorunum su. yeni gelen kizin bana stajermisim gibi davranmaya calismasi bi is yaparken söle yap böle yap sanki cok anlio muhasebeden... patronlar geldigi zaman sirkete hemen aralarina girip satlerce muhabbet edip kahkahalar atiyo benim önümden gecerkende nerdeyse bana hih dicek gibi bakio...

napiyim simdi ben bu ego manyagi kizi döviyim mi acayip sinirlerimi bzuyo

Nefret ederim öyle kendini üstün gören insanlardan.
Onu umursamadığınızı, görüşlerinin zerre kadar umrunuzda olmadığını açıkça belirtin.
Herkes haddini bilsin.

öyle kendını bişi sanan zavalılları sen hiç bişi sanma bırak kendı havasında patlasın

arkadaslarin soylediklerine katiliyorum.kesinlikle tabiri caiz ipleme! o sana hih yapcak gbiyse sen gibiyle kalma!deli olurum oylelerine! sen kendi isini iyi seklde yap gec.hihinida yap gec :1

Bende uyuz oluyorum böyle tiplere kendini beğenmiş ne olucak.İşinle ilgili sana akıl vermeye kalktığında sallama hiç hatta mümkünse cevap bile verme.Arada da sana hihh mıhh yaparsa sende atıver şöyle imalı bir bakış söner havası :)

Onu kâle aldığını farkederse daha çok üstüne gelir, yokmuş gibi davran. Gül geç. Bunlar senin sinirlerini bozmasın. İş hayatı zaman geçtikce kabuklarını sertleştiriyor insanın niye böyle insanlar için sinirlerimi bozmuşumki diyorsun.

Allah kolaylık versin...
Sanırım hayatın her safhasında, farklı alan, şart ve zamanlarda karşılaşabiliyor insanlar böylesi vakalarla...

Ben hep şunu gördüm şu fazla egoların çoğunda hep bi'başarısızlık yatıyo. Yani hayatında istediğini alamamış tiplerde genelde aşırı özgüven oluyo

Bence altta kalma sonuçta stajer değilsin, o da senden bir fazla değil. Sen de ona delici bakışlar at, otursun yerine

bak canım yanlış anlama ama bir iş ortamında sevilmek ve sayılmak için sadece işini yapmak yeterli değil. sana nispet yapıyor gibi görünen kişinin amacı kalıcı olmayı sağlamak ve çevreyle iletişimini genişletmek olabilir.

o kişinin davranışları veya tarzı sana hiç uygun olmayabilir, belki kasıtlı tavırları da vardır ama böyle köşene çekilip çekingen davranarak sana onun o şekilde işi öğretme çabalarına girmesine izin veriyorsun. ne demek gelip sana işle ilgili taktik vermesi?

biraz daha cesur ol. elalemin davranışlarıyla ilgilense insanların çoğu işsiz kalırdı emin ol. böyle tipler her yerde var.
sen kendi işine bak ve daha cesur, girişken ol. yerini sağlamlaştır derim.

etrafındakile kusur bulmak haklı olsan da işine yaramaz, takmamaya ve kendini ön plana çıkarmaya çalış iş konularında.

Bak canim kizin patronlarla onunla bununla sohbet yapip hava caka satmasini gec sana olan bakislarini da eger ona bakmazsan gormezsin.
Ama sira isini sana ogretmeye gelince iste orda duracak.durduracaksin.
-ben bu isi sen yokken de yapiyordum deyip kapatacaksin agzini.ikilesin yanindan bi zahmet!

bu tarz insanlar çevre manyağı olurlar. yani herkes onlara hayran kalsın ve onlar herkese hükmetsin. hürmet görmeyi severler. ve emin ol en dayanamayacağı şey herkesin ona gösterdiği ilgiyi göstermemektir. takma, konuşurken yüzüne bakmadan alaylı konuşabilirsin biraz ama dozunu ayalarman lazım ki yeni mezunsan biraz zordur ayarlamanpişmen lazım böyle insanların içindeneyse şaka bir yana da tepkisiz davran ve gör sonuçları

Bence sadece isinizi profesyonelce yapin ve olayi kisisellestirmeyin. Ikiniz de calistiginiz yerin menfaati icin ise alinan elemanlarsiniz. Calisan hepimiz gibi. Konusma, yok gibi davran gibi tavsiyelere katilmiyorum. Kisisel muhabbetlerinizde evet, konusmazsiniz olur biter. Ama eger isiniz munasebetinizi gerektiriyorsa gayet de birbirinizle isteyken iyi gecinmek mecburiyetindesiniz. Is yerinde politik olmak lazim. Isin icine duygular fazlaca karisinca ve bu durum ileri gidip iletisim bozuklugundan isleri aksatirsa kimse sizi cekmez, kendinizi sirketin disinda bulursunuz.
Yeni mezun ve orda da yeniyken isinizi dogru durust yapip, baskalariyla kisisel anlamda ilgilenip dikkat cekmeyin derim. Siz birbirinizle cekisirken ikinizi de kapinin onune koyuverirler.

kişisel alma, iş konusunda sana öğretebileceklerinden faydalanmaya çalış, onun dışındaki gereksiz müdahalelere de izin verme, kibarca teşekkür et.

ziya paşa'nın bilinen bir sözü var
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde"

siz boşverin onu derdi başka belliki. öyle müdürlerle iş akadaşlarıyla filan saatlerce kikirdemek normal bir çalışanın yapacağı tarz şeyler değil.

güzel güzel çalışın siz işinizi en güzel şekilde öğrenin (patronların gözüne girmek için değil kendini geliştirmek için)
o hatunla sohbet edenler kim bilir O'nunla ilgili neler neler düşünüyorlar.

ben sizin yerinizde olsam bana hihi bilmem ne yapan birine sadece bıyık altı güler ve allah yardım etsin yazık yaaaaaa bakışı takınırdım.
size işiniz öğetmeye kalkışırsa da "lütfen müdahale etmeyin, deneyimli ve işini bilen birinden öğrenirim ben ihtiyaç duyarsam" deyin

minimum muhattaplık maksimum huzur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…