- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
Elinde bir sonuc var zaten.Artik nedenlere ihtiyacin yok.Zaten sonuclanmis ve birakip gitmis.Neden sonuc iliskisi icin yorma kendini.Hatanin sende olmadigindan eminsen cevabi basit zaten.Okul acikken onu,tatilken bos kalmamak icin ise seni kullanmis.Arkadaşlar 2 hafta önce terk edildim. 1.5 sene önce yine terk etmişti okulu açıldıktan bir süre sonra şimdi yine okulu açıldıktan bir süre sonra terk etti. Geçen sene yalvarıp edip dönmüştü 2 ay sonra. Bu sefer kabul etmeyeceğim ama hala unutamadım da tabi unutmak için uğraşıyorum. Dün bi arkadaşımız dedi ki acaba okuldan birine karşı bi his mi bekliyor. Yıkıldım böyle düşününce 2 haftadır toplamaya çalışırken dağıldım dün gece. Ne yapacağım ben? Bittiğini kabul ettim atlatmaya çalışıyorum ama neden bitti sorunun cevabını öğrenmeden her gün aklımda bu soru
Hoşlanıyorsa bile söylemeyebilir. Ayrılık sebebi olarak da sizi suçlayabilir. Bence daha fazla karıştırmayın sebebini. Kimseye faydası olmayacak belki de size zarar verecek. Unutmaya bakın.Arkadaşlar 2 hafta önce terk edildim. 1.5 sene önce yine terk etmişti okulu açıldıktan bir süre sonra şimdi yine okulu açıldıktan bir süre sonra terk etti. Geçen sene yalvarıp edip dönmüştü 2 ay sonra. Bu sefer kabul etmeyeceğim ama hala unutamadım da tabi unutmak için uğraşıyorum. Dün bi arkadaşımız dedi ki acaba okuldan birine karşı bi his mi bekliyor. Yıkıldım böyle düşününce 2 haftadır toplamaya çalışırken dağıldım dün gece. Ne yapacağım ben? Bittiğini kabul ettim atlatmaya çalışıyorum ama neden bitti sorunun cevabını öğrenmeden her gün aklımda bu soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?