Neden terk edildim nasıl öğrenebilirim?

0denizkiziii0

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
87
21
18
27
Arkadaşlar 2 hafta önce terk edildim. 1.5 sene önce yine terk etmişti okulu açıldıktan bir süre sonra şimdi yine okulu açıldıktan bir süre sonra terk etti. Geçen sene yalvarıp edip dönmüştü 2 ay sonra. Bu sefer kabul etmeyeceğim ama hala unutamadım da tabi unutmak için uğraşıyorum. Dün bi arkadaşımız dedi ki acaba okuldan birine karşı bi his mi bekliyor. Yıkıldım böyle düşününce 2 haftadır toplamaya çalışırken dağıldım dün gece. Ne yapacağım ben? Bittiğini kabul ettim atlatmaya çalışıyorum ama neden bitti sorunun cevabını öğrenmeden her gün aklımda bu soru

Cevabını öğrenmezsin.
Ona sormayı konuşmayı falan düşünmüyorsundur umarım.
biraz zaman lazım. Şu anki hislerin çok doğal.
Bu şekilde terk eden bir adamı sevmeye devam edemezsin. Alışkanlıklar ve gururun içini acıtıyor.

Aklını çelen bir takım mevzuları aldatmadan halletmek istiyor anlasılan.
Sonra da kürkçü dükkanı muhabbetine dönüyor.
Dönme ona da neden diye sorma fırsatin olsa bile.
Acılar gecer yol aydınlık bosver .

Zerre saygısı yok size. Terk ediyor ve nedenini bile söylemiyor, o kadar umursanmıyorsunuz. Başkasını görmüştür peşinden gitmiştir ne olacak? Sizi cepte görüyor. Kusura bakmayın.. Yapmanız gereken onu tamamen unutmak ve her yerden silmek olmalı.

Okulunda rahat rahat arayışlara girebilmek için olabilir..Sizi cepte görüyor,şöyle bir dolanıp bakayım aradığımı bulamazsam ya da karşılık göremezsem nasılsa ona geri dönerim o da kabul eder kafasında..Ne yaparsa yapsın aklınıza getirmeye bile değmez.

Arkadaşlar 2 hafta önce terk edildim. 1.5 sene önce yine terk etmişti okulu açıldıktan bir süre sonra şimdi yine okulu açıldıktan bir süre sonra terk etti. Geçen sene yalvarıp edip dönmüştü 2 ay sonra. Bu sefer kabul etmeyeceğim ama hala unutamadım da tabi unutmak için uğraşıyorum. Dün bi arkadaşımız dedi ki acaba okuldan birine karşı bi his mi bekliyor. Yıkıldım böyle düşününce 2 haftadır toplamaya çalışırken dağıldım dün gece. Ne yapacağım ben? Bittiğini kabul ettim atlatmaya çalışıyorum ama neden bitti sorunun cevabını öğrenmeden her gün aklımda bu soru
Elinde bir sonuc var zaten.Artik nedenlere ihtiyacin yok.Zaten sonuclanmis ve birakip gitmis.Neden sonuc iliskisi icin yorma kendini.Hatanin sende olmadigindan eminsen cevabi basit zaten.Okul acikken onu,tatilken bos kalmamak icin ise seni kullanmis.

Neden ben olursa olsun asla öğrenmeye çalışmayın. Karakterli olsa şundan ayrıldım der açıklama yapardı. Yolu açık olsun.

Artık neden olduğunun bence önemi yok.2 kere aynı zamanlarda terk edip gitmiş,adam okul açılınca bence birilerine yazma girişiminde bulunuyor,sizi de ''vicdanen'' aldatmamış oluyor böylece.Kimseyi bulamayınca ya da bulup da ayrılınca size geri dönüyor.
Sakın yazmayın,sormayın hiçbir şey,kendini değerli görür hala unutamadı diye.Bir daha yazmaya yüz bulur boş zamanında.

Ne önemi var ya ..

Önemli olan sizi istemeyeni sizin de 1 dk bile düşünmeyip istememeniz..

Sevseydi zaten ayrılmazdı ,ha bu bir başkası için ,ha kafasına estiği için ..

Niye bu kadar aciz duruma düşürüyorsunuz kendinizi ,daha önce yalvarmak falan ??

hayatınıza size kıymet veren birini alırsanız daha mutlu olursunuz,hayat birinin peşinden koşup sevgi dilenmek için çok kısa ...

Sizi çantada keklik yaptığını düşünmüş terkediyor ve canı sıkılınca geri dönüyor üstelik açıklama yapma zahmetinde bile bulunmuyor. Burada sadece sorun nedenini bulmak mı? Öncelikle kendinizi değersizleştirdiğinizi farkedin.

Hoşlanıyorsa bile söylemeyebilir. Ayrılık sebebi olarak da sizi suçlayabilir. Bence daha fazla karıştırmayın sebebini. Kimseye faydası olmayacak belki de size zarar verecek. Unutmaya bakın.

Back
X