Neden terk etmez?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DncR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DncR

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
88
51
8
29
Bir erkek neden kız arkadaşını her hatayı yapmasına rağmen terketmez hep şans verir? Bu son kez diyip defalarca affeder.

Hatalarin ne olduguna bagli.

Aynı sorunun çok daha etkilisi sorsak, size daha faydalı olur.
Kadınlar; aldatıldığı, şiddetin binbir türünü gördüğü, ikinci sınıf yerine konulduğu, beyni yokmuş gibi kukla şeklinde yönetilen, birey alanının sıfır olduğu ve namus adı altında birçok kısıtlamaya maruz kaldığı ilişkilerini neden bitirmez?
Düşünün, bunlara rağmen o ilişkiler ve evlilikler sürüyorsa, haydi haydi o erkek affeder.
Affetsin de bir zahmet, her zaman kadının bağımlı olmasına alışmışız tabi, tersi olunca öküz altında buzağı arıyorsunuz...

Yoklukta ve ozguvensizdir. Bunun sevgiyle veya karsidaki kisinin vazgecilmezligiyle bir alakasi yok. Daha iyisini bulamayacagini dusunuyordur hepsi bu. Kimse vazgecilmez degildir.
Akilli, ozguvenli olmasi mumkun degil biyle birinin sadece oyle yansitmaya calisiyordur belki...

Herkes adam icin ozguvensiz vs yazmis. Bu okuz altinda buzagi aramak degil. Aldatilan, siddet goren kadinin terk etmemesinin nedenleri de ayni ozguvensizlik, caresizlik ve buna benzer seylerdir. Her turlu normal degil yani...

Herkes adam icin ozguvensiz vs yazmis. Bu okuz altinda buzagi aramak degil. Aldatilan, siddet goren kadinin terk etmemesinin nedenleri de ayni ozguvensizlik, caresizlik ve buna benzer seylerdir. Her turlu normal degil yani...
Normal olmadığında hemfikirim ama özgüvensizlik olduğuna asla katılmıyorum.
Özellikle kadınlarınkine.
Birçok hemcimsim kızacak ama kadınlar bu tür şeylere bencillikleri sebebiyle katlanıyor.
O adama olan aşkından falan değil yani.
Başkasının değil benim olsun, en kötü koca kocasızlıktan iyidir, iş hayatına mı atılıp sürüneyim, toplum baskısıyla uğraşamam, aynı zamanda bir statü ve çevre kaybına uğramak istemiyorum, bu yaştan sonra beni kim ne yapsın, adama istediğini mi vereyim gençliğim gitti vb. birçok sebep sayarım.
Hepsinin temelinde bencillik vardır.
Ve bazılarında ise müthiş bir ego, o benimdir ve benim kalacak diye.

Ha, öyle ilişkiler vardır ki(benim evliliğim öyle) ne onunla olur ne onsuz.
Özellikle karakterler baskın ve fazla özgüvenli ise hem hırs devreye girer hem de aidiyet kavramı.
Bilirsiniz ki başka bir ilişki kesmez sizi.
Her duygu nefret de aşk da doruk noktasında yaşandığından o’suzluk öldürmez ama tat vermez.
O’nunla da yaşam muhteşem değildir ama bir santraç gibi sontaki hamleyi bekler ve oyunun şeklideğişecek diye heyecanlanırsınız.
Sanmıyorum bu ilişki türünün çokluğunu, insanı yer bitirir ama ilk paragraftakiler çoğunluğudur.

Dedikleriniz de var ama bir cok konuda da sunlari duydum, okudum "bosansam veya ayrilsam daha iyisi mi gelecek, yalniz kalmaktan korkuyorum, beni bi daha seven olacak mi, el ne der" gibi seyler. Bunlarda da bir ozguvensizlik yatiyor.

Erkeklerdeki vazgecememe durumuysa kesinlikle ozguvensizliktir cunku erkek icin toplum baskisi yok denecek kadar azdir bu konularda ve bosanirken de coluk cocugu dert edinmezler genelde annede kalir cocuklar. :)

Yine erkeklerin buyuk cogunlugu aldatilinca "kendime daha cok bakayim bari" demiyor veya esimi elin adamina birakmam kafasiyla devamli aldatildigi iliskiye devam etmiyorlar.
Boyle herseye olur veren adamlar ciddi yokluk ceken, ozguveni yerlerde veya takintili tiplerden olusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…