• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Transları LGBT üyelerini tolum kabul etmez? Ne zaman bu şiddete son verilir

busecix2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
13
3
1
35
Neden Transları LGBT üyelerini tolum kabul etmez. her gün şiddete maruz kalan arkadaşlarımızın haberlerini okuyoruz, izliyoruz. kabul edilmiş iki cinsiyetin dışında başka bir tür kabul etmeyen cinsel tabusu ne zaman yıkılacak. çoğu LGBT üyesi için cinsiyet değiştirmek veya hemcinsine ilgi duymak basit bir cinsel seçim değil bir zorunluluk. bizler yanlış bedene hapsolmuş kişileriz...tek beklentimiz şiddete maruz kalmadan istediğimiz hayatı yaşamak...bu konuda çok şey yazabilirim, zaten çoğunu da biliyorsunuz...lafı uzatmadan sadece sizlerin bu konuda fikirlerini merak ettim

Birazdan gelip diyecekler ki "herkesin kendi tercihi ben karışmıyorum ama çok NORMALMİŞ gibi ulu orta söylemelerini de hoş karşılamıyorum ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ var KÖTÜ ÖRNEK oluyorlar" ben de sinirden kuduracağım

Benim için iyi insan olması yeterli neden insanlar hep önyargı ile yaklaşır toplum neden kabul etmez buna nasıl çözüm bulunur bilmiyorum ama kişinin cinsel tercihleri de dahil tüm tercihleri kararları kendini ilgilendirir benim için iyi insan olmak önemli

Benim için iyi insan olması yeterli neden insanlar hep önyargı ile yaklaşır toplum neden kabul etmez buna nasıl çözüm bulunur bilmiyorum ama kişinin cinsel tercihleri de dahil tüm tercihleri kararları kendini ilgilendirir benim için iyi insan olmak önemli
aslında tüm olay bu anlayışı sergilemek ama nedense bir türlü kimse kabul etmek istemiyor sanki kendilerini doğrudan ilgilendiren bir şey varmış gibi ağuz dolusu küfür ediyorlar

Bu bir tercih meselesi mi? Yoksa cinsiyetin birinin ağır basması mi ? İnan ki anlayamıyorum. Sizin durumunuzda olan ve tanıdığım bir kaç kişi var. Çok kavgacilar. Siz peki durumunuzdan hoşnut musunuz?

Bu bir tercih meselesi mi? Yoksa cinsiyetin birinin ağır basması mi ? İnan ki anlayamıyorum. Sizin durumunuzda olan ve tanıdığım bir kaç kişi var. Çok kavgacilar. Siz peki durumunuzdan hoşnut musunuz?
evet ben mutluyum, elimden geldiği kadar sokağa çıkmamaya, insanlardan uzak durmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaşım dışımda pek kimseyle bir iletişimim yok

Sanırım çoğu fuhuş yaptığı için. Bunun sebebi de iş bulamamaları yine çoğu zaman. Al sana kısır döngü
toplum dışlıyor, kimse çalıştırmak istemiyor, maddi imkanları iyi olanlar normal hayatlarını yaşıyorlar ama değierleri eninde sonunda fuhuş batağına saplanıyorlar. bu durum sanki bu insanlar bunu fuhuştan para kazanmak için yapıyorlarmış gibi bir algı oluşturuyor halbuki buna mecbur ediliyolar

evet ben mutluyum, elimden geldiği kadar sokağa çıkmamaya, insanlardan uzak durmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaşım dışımda pek kimseyle bir iletişimim yok
Şu Keremcan gibi misin ? Varya şu ünlü fenomen Keremcan :) o gayet özgür, istediği gibi yaşıyor. Kimseye zararı yok. Ekranlarda. Sen neden kendini eve hapsediyorsun ki? Ailen biliyor mu bu durumu peki?

Şu Keremcan gibi misin ? Varya şu ünlü fenomen Keremcan :) o gayet özgür, istediği gibi yaşıyor. Kimseye zararı yok. Ekranlarda. Sen neden kendini eve hapsediyorsun ki? Ailen biliyor mu bu durumu peki?
bilmemelerine imkan yok ama işte tüm iletişimi kestiler, yanlızlığa itildim, durduk yere şiddet gördüm, bir dönem insanlardan nefret ettim, ama şimdi mutluyum

Back
X