• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden unutamıyorum, hiç aklımdan çıkmıyor

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
123
Tekirdağ
daha önce de konu açmıştım eşimin ailesiyle ilgili. nişanlandık. eşimin bana yaptığı takıları vermediler. düğünden sadece bir hafta önce verdiler. hemde yarısını düğün günü alıp kendileri taktılar. şimdi düşünüyorum. bi tane görümcem var. benim eşime bir küçük altın bile takmayan bu insanlar kızları evlenirken de erkek tarafının yaptığı takıları mı alıp takacak. düğünümde gelin alıcının saatini bile davetiyeden öğrendik. eşim de öyle. kurban konusunu daha önceki konumda anlatmıştım. evlenmeden önce eşim haftada bi defa arıyodu. ben de öyle. şimdi evlendik hala haftada bi defa arıyoruz. ama her aradığımzda neden aramıyosunuz oluyo. evimi bile gelip kendileri yerleştirdiler. sanki benim kimsem yok gibi davrandılar. memlekete gittim eşimle. erkek kardeşim çalışıyo. 1 hafta içinde kardeşimi sadece bi defa onlara haber vermeden gördük. ağızlarını açıp kızım kardeşini de görün demediler. anneme de kızıyorum. her geldiğimizde kızım babannesini görmeye gittiniz mi diye soruyor. her memlekete gidişimde bütün vaktimi onlarla onların akrabalarıyla geçirmemi bekliyolar. 1 gün onlarda kalıyosam bir gün annemlerde kalıyorum. onlara gidince tüm akrabalarını topluyolar öyle geçiriyoruz bi günü. annemden geldiğim zaman mutlaka akşam teyzenler geldi seni görelim oturalım diye ama annesine gitti dedim diyo.bunun gibi şeyler hep beni eşimden soğuttu. o kadar soğudum ki vajinismus bile oldum. eşimden soğuyorum. kendimi yalnız hissediyorum. dertleşecek de kimsem yok. bütün bunlar neden aklımdan çıkmıyor. ben mi kötü niyetliyim?

daha önce de konu açmıştım eşimin ailesiyle ilgili. nişanlandık. eşimin bana yaptığı takıları vermediler. düğünden sadece bir hafta önce verdiler. hemde yarısını düğün günü alıp kendileri taktılar. şimdi düşünüyorum. bi tane görümcem var. benim eşime bir küçük altın bile takmayan bu insanlar kızları evlenirken de erkek tarafının yaptığı takıları mı alıp takacak. düğünümde gelin alıcının saatini bile davetiyeden öğrendik. eşim de öyle. kurban konusunu daha önceki konumda anlatmıştım. evlenmeden önce eşim haftada bi defa arıyodu. ben de öyle. şimdi evlendik hala haftada bi defa arıyoruz. ama her aradığımzda neden aramıyosunuz oluyo. evimi bile gelip kendileri yerleştirdiler. sanki benim kimsem yok gibi davrandılar. memlekete gittim eşimle. erkek kardeşim çalışıyo. 1 hafta içinde kardeşimi sadece bi defa onlara haber vermeden gördük. ağızlarını açıp kızım kardeşini de görün demediler. anneme de kızıyorum. her geldiğimizde kızım babannesini görmeye gittiniz mi diye soruyor. her memlekete gidişimde bütün vaktimi onlarla onların akrabalarıyla geçirmemi bekliyolar. 1 gün onlarda kalıyosam bir gün annemlerde kalıyorum. onlara gidince tüm akrabalarını topluyolar öyle geçiriyoruz bi günü. annemden geldiğim zaman mutlaka akşam teyzenler geldi seni görelim oturalım diye ama annesine gitti dedim diyo.bunun gibi şeyler hep beni eşimden soğuttu. o kadar soğudum ki vajinismus bile oldum. eşimden soğuyorum. kendimi yalnız hissediyorum. dertleşecek de kimsem yok. bütün bunlar neden aklımdan çıkmıyor. ben mi kötü niyetliyim?

Kaç senelik evlisin canım, herhalde çok yeni.

evet daha 5 aylık evliyim

Düğün aşamasında olmuş,bitmiş konuları kafana takmandan anladım yeni evli olduğunu..
Bunları unut, dört dörtlük olmuyor düğün günü, herkesin içinde bazı yaralar kalıyor.
Düğünle dernekle evlenmişsin, bu kadarına sahip olamayanlar da var.
Hele k.valide, görümce için can sıkmaya hiç değmez. Bunalrı zamanla anlayacaksın, şimdi evlilik kurumu senin için çok yeni. O yüzden bu sorunlar senin gözünde çok büyük..

Eşin sürekli dizinin dibinde olmanı istiyordur, ailene gitmene tepki vermesi bu yüzden.
Sen de daha yeni çıktın baba evinden normaldir gitmek istemen, hakkındır.
Konuşup orta yolu bulacaksınız eşinle, siz bir karar varınca kimseye hesap vermenize de gerek yok. Nasıl alıştırırsan öyle gider.

Dediğim gibi bu bişey değil, evlilikte daha nice iyi ve kötü günler göreceksin. Eşinle oturup sorunları çözebilmek, çözebilmeyi öğrenmek adına bir fırsat olarak gör bu tür küçük sorunları.

çok teşekkür ederim eşimin bişey dediği yok. dediğim gibi vajinismus oldum oldum. onun için bile çok anlayışlı davranıyo bana. ama ailemin onun ailesi tarafından yok sayılması ya da benim öyle hissetmem çok kötü. bazen diyorum onların da kızı var onu verince anlarlar ama daha yaşı çok küçük. o evlenene kadar ben benlikten geçerim.

Bu kadar kafaya takmayın bence!
Neden başkaları yüzünden eşinizden soğudunuz ki!
evliliğinizin dışındaki insanlar sizin hayatınızı bu derece etkilememeli!
Hayatın çok kısa olduğunuzu hepimiz unutabiliyoruz
ama kendini bu kadar yıpratma.
Eşinin ailesi için sıkıntılara düşme derim!

onalrın dediklerini yapmak zorunda değilsiniz nedne bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi resti çekin. onlarda 2 gün kalırsanız senin ailende de 2 gün kalın. bu kadarda düşünmeyin canım olan olmuş yaşananlar yaşanmış. tabiiki unutulmuyor unutulurmu hiç ama bunalr yüüznden mutsuz olmaya değmez

okurken kendimi görür gibi oldum ilk aylar hatta 1 sene içinden hiç birşey çıkmıyor zamanla onların ne yapmak ne demek istedigini iyice anlıyorsun ve kalbin katılasıyor artık takmamaya başlıyorsun şuan hala iyiniyetin olduğu için ben ne yaptımki öyleler diye düşünüyorsun bunları neden yaşadım ..... ben çareyi görüşmeyi kesmekte buldum eşimde beni destekledi ama eşime çok çektirdim ailen söle böle diye diye 1 sene basını yedim sen sakın bunu yapma annesi babası en kötüde insan olsalar onlara birşey dediğinde sen kabahatli oluyorsun yanlız kalmamaya çalış arkadaşım olabildiğince eşinle vakit gecir ben ilk 5 ayım için çok ama çok pişmanım şimdiki aklım olsa çok daha iyi geçirirdim
sunu sakın unutma onlar yokkende biz yasıyorduk aramızda kan bagı yok kendı annen baban gibi olamazlar istesekte istemesekte kıskanılıyoruz ve el kızı olarak görülüyoruz allaha sükür eşlerimiz onları çok iyi biliyorlar zamanla sen susarken eşin tepki verecektir
umarım düzelirler ama eğer aynı kalacaklarına inanıyorsan mesafeni koru derim bende hala ara ara aklıma getiriyorum ama hemen atıyorum kafamdan kurs iş yemek aklına ne gelıyorsa oyala kendini en iyi terapi insanın kendisidir ne kadar az görür konusursan o kadar iyi allah yardımcın olsun arkadasım

canım bende 6 aylık evliym hala unutamıorum yapılanları ama unutmaktan başka çarmiz yok bizim evliliğmizin huzurunu kaçırmaktan başka bi işe yaramıyor. beğensek de beğenmesek de artık o insanlar da bizim ailemiz, iyi yanlarıyla kömtü yanlarıyla kabullenmek zorundayız. hayatımızı ne kadar etkileyecekleri bizim elimizde. kafaya takmadığın sürece, eşine de yansıtmadığın sürece sorun olmuyor. onlarla ilgili haberlere kulaklarını tıka canım kendini üzmek istemiyorsan, ben de haftada bir kere konuşurum telefonla, eşime de karışmam hiç. yarın öbür gün evime gelicekler, gelme denmez sonuçta, tahammül sınırımızı yükseltmek zorundayız canım.

çok teşekkür ederim eşimin bişey dediği yok. dediğim gibi vajinismus oldum oldum. onun için bile çok anlayışlı davranıyo bana. ama ailemin onun ailesi tarafından yok sayılması ya da benim öyle hissetmem çok kötü. bazen diyorum onların da kızı var onu verince anlarlar ama daha yaşı çok küçük. o evlenene kadar ben benlikten geçerim.

Güzel bir söz var..
Hak verilmez, ALINIR..

Seni anlamalarını ve insafa gelmelerini beklersen, çok bekleyebilirsin gerçekten..
Eşine konsantre ol, ilk günlerden soğukluk girmesin aranıza.
Eşini tatlılıkla ikna ederek, senin ailene de istediğin sıklıkta gidilmesini sağlayabilirsin.
Erkekler het höt konuşmaları sevmez, aksine ters teper ve iktidar mücadelesine girerler.
Kadın gibi ol, kadınlığını kullan.. :23:
Sen bir de üstüne vajinismus oldum diyorsun..:20:

Düğün aşamasında yaşananları da unut gitsin..

bence bu tarz durumları kafana takıp evliliğini çıkmasa sokma

he de geçç

öle ufak tefek şeyleri takılırsaannn hayat geçmez be cnm
daha 5 ay olmuşş
zamanında bende öleydim bi laf duyduğum zaman kafama takardım neden öle dediler neden böle dediler
şimdi düşünüyorumda ne kadar salakmışım diyorumm

şimdiden gül geç bence
kimseyi kırmadan hallett şakayla karışık lafı söle geçç

hakkında hayırlısı olsunnnnn daha çok yeni evlisin cnmmmm boşver hayat güzel yaşamaya değerrr

Back
X