Neden unutamıyorum kızlar

beautysec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
7
0
1
27
Kızlar eski sevgilimle ayrıldık neredeyse 1 sene olacak. 6-7 aylık bir iliskimiz vardı o ayrıldı o da son zamanlarda bos bos seylere tartismaya baslamistik benim psikolojim iyi degildi. Sonradan barismak istedim o istemedi. Benim hala aklımda o var. Baska biriyle flortlesmeye calistim baktim hala icimde o var hemen kestim konusmayi cunku kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum. Ayrildiktan 4 ay sonra sevgilisi oldu su an hala var mi bilmiyorum. Sevgilisi olmadan daha 2-3 gun once abisinin hesabından bile benim storylerimi izliyodu sonra bi duydum ki sevgili yapmıs. Ve her yerden engellerimi kaldırdı. Ki ben o donemde onunla barismak istedigim icin ara ara yaziyordum ve mesaj atma ihtimalim oldugu halde engelimi kaldirdi sacma sekilde. Benim gibi unutamayan ya da cok gec unutan birileri bana tavsiye verebilir mi? Bu arada hem calisiyorum hem okuyorum yuksek lisans yapiyorum arkadaslarimla da aram iyi hobilerim de var bombos bi hayatim yok. Bu unutma isi niye bu kadar uzun surdu anlamadim gitti

Engelleri kendisinin kaldırdığından emin misiniz? Ben de ara ara eşimin engelli listesini temizlerdim sevgiliyken, herhangi bir sıkıntı varsa hemen ortaya çıksın diye 😂
Yok kendisinin kaldirdigindan eminim. Hani hic yazmamis olsam tamam bitti gitti burda da durmasin diyip silmistir anlarim ama ara ara yaziyordum yani engelleri kaldirmasi garip geldi 😁 asil engellemesi gereken yerde engelimi kaldirdi valla bunlarin isine akil ermez 😁

Kızlar eski sevgilimle ayrıldık neredeyse 1 sene olacak. 6-7 aylık bir iliskimiz vardı o ayrıldı o da son zamanlarda bos bos seylere tartismaya baslamistik benim psikolojim iyi degildi. Sonradan barismak istedim o istemedi. Benim hala aklımda o var. Baska biriyle flortlesmeye calistim baktim hala icimde o var hemen kestim konusmayi cunku kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum. Ayrildiktan 4 ay sonra sevgilisi oldu su an hala var mi bilmiyorum. Sevgilisi olmadan daha 2-3 gun once abisinin hesabından bile benim storylerimi izliyodu sonra bi duydum ki sevgili yapmıs. Ve her yerden engellerimi kaldırdı. Ki ben o donemde onunla barismak istedigim icin ara ara yaziyordum ve mesaj atma ihtimalim oldugu halde engelimi kaldirdi sacma sekilde. Benim gibi unutamayan ya da cok gec unutan birileri bana tavsiye verebilir mi? Bu arada hem calisiyorum hem okuyorum yuksek lisans yapiyorum arkadaslarimla da aram iyi hobilerim de var bombos bi hayatim yok. Bu unutma isi niye bu kadar uzun surdu anlamadim gitti
Sevgili yapınca engelleri kaldırma nedeni kuvvetle muhtemel sevgilisi engelli listesindeki kişilere bakıp bu kim bu kim diye sormasın diye. Nitekim burdaki konularda da kocasının/sevgilisinin engellenenler listesine bakıp neden bu kadın, şu kadın engelli diye hesap soranlar var. Yani anlam yüklemeyin boşuna.

Sevgili yapınca engelleri kaldırma nedeni kuvvetle muhtemel sevgilisi engelli listesindeki kişilere bakıp bu kim bu kim diye sormasın diye. Nitekim burdaki konularda da var kocasının/sevgilisinin engellenenler listesine bakıp neden bu kadın, şu kadın engelli diye hesap soranlar. Yani anlam yüklemeyin buna.
Tabii bu normal ama ben ona mesaj atan biriydim. Yani iliskim olsa ve bana ara ara yazan bi eski sevgilim olsa ben engel kaldirmam sahsen, yazmayacagindan emin olursam kaldiririm🤷🏻‍♀️ ve hemen öncesinde de storylerimi izlemesi de sacmaydi onun baktigini gormemi istemese engellemeyi cok iyi biliyor abisinden de izleyip engellerdi diye dusunuyorum.. abisiyle takiplesmiyoruz bu arada

Sevgili yapınca engelleri kaldırma nedeni kuvvetle muhtemel sevgilisi engelli listesindeki kişilere bakıp bu kim bu kim diye sormasın diye. Nitekim burdaki konularda da kocasının/sevgilisinin engellenenler listesine bakıp neden bu kadın, şu kadın engelli diye hesap soranlar var. Yani anlam yüklemeyin boşuna.
Alfa:rapci:

Tabii bu normal ama ben ona mesaj atan biriydim. Yani iliskim olsa ve bana ara ara yazan bi eski sevgilim olsa ben engel kaldirmam sahsen, yazmayacagindan emin olursam kaldiririm🤷🏻‍♀️ ve hemen öncesinde de storylerimi izlemesi de sacmaydi onun baktigini gormemi istemese engellemeyi cok iyi biliyor abisinden de izleyip engellerdi diye dusunuyorum.. abisiyle takiplesmiyoruz bu arada
Sevgilisi olunca yazmayacağınızı düşünmüştür. Nitekim siz de sevgilisi olduktan sonra yazmamışsınız. Yani doğru tahmin yapmış olur bu durumda. Zaten sizin yazıp yazmamanız değil ki mesele. Önemli olan engelli listesindeki kişiler için nasıl açıklama yapacağı. Yazarsanız tekrar engeller iki tıkla olan bir şey sonuçta zor bir şey değil. Ara sıra kocamın/sevgilimin engelli listesindeki kadınlar diye konu açılıyor burda. Okursanız erkeklerin neden sevgili yapınca durduk yere engel kaldırdığını anlarsınız.

Abisinin hesabından storylerini izleyenenin o olduğu da tamamen sizin çıkarımınız. İzleyen gerçekten abisi de olabilir. Bunu kanıtlayamazsınız sonuçta.

Bu olanlardan ne anlam çıkartmaya çalışıyosunuz ben onu anlamadım. Size karşı en küçük bir şey bile içinde kalsa zaten adama yazıyormuşsunuz sizinle olurdu.

Sevgilisi olunca yazmayacağınızı düşünmüştür. Zaten sizin yazıp yazmamanız değil ki mesele. Önemli olan engelli listesindeki kişiler için nasıl açıklama yapacağı. Yazarsanız tekrar engeller iki tıkla olan bir şey sonuçta zor bir şey değil.

Abisinin hesabından storylerini izleyenenin o olduğu da tamamen sizin çıkarımınız. İzleyen gerçekten abisi de olabilir. Bunu kanıtlayamazsınız sonuçta.

Bu olanlardan ne anlam çıkartmaya çalışıyosunuz ben onu anlamadım. Size karşı en küçük bir şey bile içinde kalsa zaten adama yazıyormuşsunuz sizinle olurdu.
Yani bazı şeyleri biliyorum demekki o yüzden yazmışım. Evet engelimi kendisi kaldırdı. Tekrardan yazdığımda da engellemedi. Abisinin de izlemediğine eminim kendisi izledi. Ben soruda engellemedi sizce neden diye sormamışım. Ben bu unutamama durumunu nasıl aşabilirim tavsiye istemişim.

Yani bazı şeyleri biliyorum demekki o yüzden yazmışım. Evet engelimi kendisi kaldırdı. Tekrardan yazdığımda da engellemedi. Abisinin de izlemediğine eminim kendisi izledi. Ben soruda engellemedi sizce neden diye sormamışım. Ben bu unutamama durumunu nasıl aşabilirim tavsiye istemişim.
E sürekli takip ederseniz unutamazsınız ki?
Ders çalışmak gibi düşünün, haftada 1 saat ayırdığınız bir konuyla her gün 5 saat ayırdığınızın bilgi birikimi ve hayatınızda kapladığı yer aynı olabilir mi?
Zihin, tazelendikçe demirlenir.

Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra tekrar yazdınız yani doğru mu anladım?

Sorunuz bu olmayabilir ama konunuzda uzun uzun bu ayrıntıları yazmışsınız. Ve kabul etmeseniz de içten içe bu ayrıntılarla acaba hala olma ihtimaliniz olup olup olmadığını sorguluyosunuz. Ben de umudu kesip yolunuza bakın diye takıldığınız şeylere takılmamanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

Sizin unutamama nedenlerinizden biri barışma umudunuzu kaybetmemiş olmanız aslında

E sürekli takip ederseniz unutamazsınız ki?
Ders çalışmak gibi düşünün, haftada 1 saat ayırdığınız bir konuyla her gün 5 saat ayırdığınızın bilgi birikimi ve hayatınızda kapladığı yer aynı olabilir mi?
Zihin, tazelendikçe demirlenir.
Ya hic takip etme huyum yok çok uzun zamandır da bakmadım yazmadım da ilk zamanlar bakıyordum cok. Simdi neredeyse 1 sene olacak icimden atamıyorum sacma bi sekilde. Dusunun 1 senedir yuzunu gormemisim hatta ona dair hicbir sey gormemisim ama icten ice hala ozluyorum

Ya hic takip etme huyum yok çok uzun zamandır da bakmadım yazmadım da ilk zamanlar bakıyordum cok. Simdi neredeyse 1 sene olacak icimden atamıyorum sacma bi sekilde. Dusunun 1 senedir yuzunu gormemisim hatta ona dair hicbir sey gormemisim ama icten ice hala ozluyorum
Bunu düşünmek, irdelemek, onunla kıyaslamak da o dersi çalışmaktır.
Beyninize hükmedin, aklınıza gelince tüm kötü özelliklerini düşünün hatta en sevmediğiniz bir şeyi koklayarak kötü koku ve onu kilitleyin zihinde.
Dolayısıyla hisleriniz de zamanla değişime uğrayacaktır.

Ben şu anki sevgilisi adına üzüldüm açıkçası.
Daha sizi unutamamışken birini bulmuş belli ki.

Boşlukta kalmışssınız, başka biri çıkınca unutursunuz.

Ben şu anki sevgilisi adına üzüldüm açıkçası.
Daha sizi unutamamışken birini bulmuş belli ki.
Yani yeni sevgilim olsa ve 2-3 gun once eski sevgilisine farklı farklı hesaplardan baktıgını ogrensem cok düsündürürdü beni de. Bilmemek mutluluktur diye bosuna dememisler😅

ya şu yeni sevgili yaptı benimde yazma ihtimalim olmasına rağmen neden engeli kaldırdı
neden bu riski aldı diye kafa yormak aşırı anlamsız bişey emin ol
ben son 2-3 senedir falan hiçbir eski sevgilimi/flörtümü engellemiyorum mesela
hatta bazılarıyla hala takipleşiyoruz
ama yeni bir ilişkiye başlamışsam ve exlerimden biri mesaj atsa birincisi zaten bundan sevgilimin haberi olmaz da
hadi bi şekilde oldu diyelim ki, ben bunun açıklamasını gayette yaparım sevgilime
senin exin de aynı biçimde düşünmüş olabilir
yani sen msj atsan ve kız görse diyeceği şey belli değilmi sence?
1 sene önce bitmiş 6-7 aylık bi ilişki, ben ayrıldım, karşı taraf birkaç kez dönmek istedi reddettim
ama hala ara sıra yazıyor bana diye açıklamasını yapabilir
kızların dedikleride doğru bazı kadınlar sahiden adamların engelli listesine girip
bu kim ve neden engelli diye hesap sorabiliyor
eğer sen mesaj attığında kız bunu anında göremeyecek bir pozisyonda ise (aralarında şifre alışverişi,
telefon kurcalama gibi şeyler yoksa yani)
zaten seni engellemesine gerek yok

Onun 6 aylık ilişkiden 4 ay süre sonra sevgilisinin olması normal birşey. Çünkü aranızda fazla uzun bir ilişki olmamış.Oyle diyorlar ya ilişki süresine göre unutursun.Biraz öyle sizinki fazla uzun olmuş ama olabilir unutamayabilirsiniz.En iyisi onun adını anmamak takip etmeyi bırakmak olur.Bende ayrılık sürecindeyim özellikle unutmaya çalışmıyorum çünkü bu düşünce beni rahatsız ediyor.Akisina bırakın.

Yok kendisinin kaldirdigindan eminim. Hani hic yazmamis olsam tamam bitti gitti burda da durmasin diyip silmistir anlarim ama ara ara yaziyordum yani engelleri kaldirmasi garip geldi 😁 asil engellemesi gereken yerde engelimi kaldirdi valla bunlarin isine akil ermez 😁
Sevgilisi telefonundan engellediği kişilere bakarsa seni görür vs diye de engeli kaldırmış olabilir

Back
X