Kızlar eski sevgilimle ayrıldık neredeyse 1 sene olacak. 6-7 aylık bir iliskimiz vardı o ayrıldı o da son zamanlarda bos bos seylere tartismaya baslamistik benim psikolojim iyi degildi. Sonradan barismak istedim o istemedi. Benim hala aklımda o var. Baska biriyle flortlesmeye calistim baktim hala icimde o var hemen kestim konusmayi cunku kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum. Ayrildiktan 4 ay sonra sevgilisi oldu su an hala var mi bilmiyorum. Sevgilisi olmadan daha 2-3 gun once abisinin hesabından bile benim storylerimi izliyodu sonra bi duydum ki sevgili yapmıs. Ve her yerden engellerimi kaldırdı. Ki ben o donemde onunla barismak istedigim icin ara ara yaziyordum ve mesaj atma ihtimalim oldugu halde engelimi kaldirdi sacma sekilde. Benim gibi unutamayan ya da cok gec unutan birileri bana tavsiye verebilir mi? Bu arada hem calisiyorum hem okuyorum yuksek lisans yapiyorum arkadaslarimla da aram iyi hobilerim de var bombos bi hayatim yok. Bu unutma isi niye bu kadar uzun surdu anlamadim gitti