• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Unutamıyorum ?

diSHe_SHEtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
158
1
96
35
Ankara
O kadar acı şeyler okudum ki burda, belki buda dertmi diye düşünebilirsiniz..Ama bu sorunun cevabına gercekden ihtiyacım var. " bana ihanet eden , her fırsatta yalan söyleyen , aldatan , yasadıgım en kötü günlerin sorumlusu olan " bu adamı neden unutamıyorum. ? Ayrılalı 1 sene oldu. 1 senedir yüzünü görmedim, konusmadım, görüşmedim. Ona ait hiçbirsey yok elimde herseyi sildim yırttım attım. Ha cok mu güzel sey yasadım, hayır. Çokmu vakit gecirdik beraber , hayır. Çokmu paylasdıklarımız oldu , cokmu iyi arkadastık aynı zamanda , çokmu güvenridik birbirimize , çokmu sağlam bi ilişkimiz vardı. HAYIR ! hiç biri deil ama neden unutulmaz. Neden hala alakasız bi yerde ismini duydugumda dahi aglıyorum. Neden nefret etmek yerine onu düşündükce mutlu oluyorum. UFak tefek , saçma sapan tesadüfler hepmi benim basıma gelirde hatırlatır. Offf cıldırcam nedir yani ne zmn unutucam ne yapıpda unutucam .Biraz tecrübeleriniz biraazda nasihatlarınıza ihtiyacım var lütfen :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu değil de size yaşattığı kötü şeyleri unutamıyor olmayasınız ? :umursamaz:
Yazdıklarınızdan hareketle o adamın adının baş harfini bile hatırlamamanız lazım.yerimseniben

unutuluyor onsuzlugada alısılıyor hayatının her anını onu dusunerek onun icin aglayarak harcayamazsınki 1 sene gecmiş hayatına yeni biri girdiginde onun adını bile hatırlamayacaksın bence dunyada daha kotu ayrılıklar yasayanlar var hayatlarına baska biriyle devam ediyorlar onunla ilgili ne kadar kotu sey varsa dusun etkili oluyor

inşallah yeniden aşık olursun ve bu kişiyi unutursun,ne diyeceğimi bilemedim
böyle durumlarda ne desek boş:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sana yaşattığı şeyler yüzünden unutamıyorsun
Mesela birinden ayrılırsın aldatır senii soğursun sevgin biter ama hep nasıl yaptı bunu bana beni hiç mi sevmedi dersin?Sevdiğinden çok yaptığı koyar insana e sevgide olduysa aranızda

Yavaş yavaş unutacaksın aradan bir sene geçmiş tamam uzun bir süre ama hala unutamadım en ince ayrıntılar tesadüfler bile ağlamama sebep oluyor diyosun sanki bu insan sende takıntılık yaratmış:olmaz:

Zaman herşeyin ilacıdır canım insanlar neleri unutmayı çalışıyor neleri göze alıyor..
Buda geçicek eğer tek başına altından kalkamıyorsan yardım almayı dene gerçekten faydası oluyor:1closedeyes:

yahu neler unutulmuyo allahini seversen yapma etme gozunu seveyim..
ben zamaninda kendisi yuzunden hastanelik oldugum yataklara dustugum sevgilimi adini gormesem bi yerde birisi hatirlatmasa birsey demese hatirlamiyorum.
kendimden biliyorum emin ol unutacaksin..
ha 1 sene de degilde bir kac sene de..

Tam anlamıyla ilk olmasa bile evet ilk sevdigim kişiydi. Yaptıgı kötü seyleri unutamamak deil , ne olursa olsun ne yaparsa yapsın hala gülümseyerek düşünüyorum onu nefrette edemiyorum

aşık olmuşsun..
normalde çivi çiviyi söker lafına pek inanmam.
ama senin için bu durum geçerli gibime geliyor.
doğru insanı tanıdığında ve yeniden aşık oldugunda unutucaksın..

Tam anlamıyla ilk olmasa bile evet ilk sevdigim kişiydi. Yaptıgı kötü seyleri unutamamak deil , ne olursa olsun ne yaparsa yapsın hala gülümseyerek düşünüyorum onu nefrette edemiyorum

Kendinizi ona odaklamışsınız bence
Bak ben daha 13 yaşında birine aşık oldum ama görünümüne yani ne konuştum ne görüştüm oda bana ilgi duyduğu halde hemde. zaten yaşım çookk ufak ne beklediğimi bilmiyordum lise 2ye kadar hemde devam etti bu..

Doktora gittim sen hiç görüşmediğin birini nasıl seversin dedi düşünsene ortaokuldan sonra görmedim hiç ama ben okulda hep ağlıyordum sırf onu düşüneyim hayal kurayım diye yatağa uzanıyordum resmen takıntı olmuştu bende..

Tamamen kafamda yarattığım birine aşıkmışım sadece kalıp o bir insan hiçbirşey düşünmezmi ben 24 saat onunlaydım sanki ama geçti gitti ben şimdi o zehir olan çocukluğuma yanıyorumsenağlama

Bende şimdi o kendime ettiğim eziyeti unutmaya çalışıyorum o zaman dinleyerek ağladığım bir şarkı çıksa hemen değiştiriyorum radyoyu okulumun önünden geçsem ağlardım o derece dengesizdim yaniikaydirigubbakcemile4

Bence kendine farklı uğraşlar bul gez,dolaş ne bileyim yalnız kalma yanii:olmaz:
Bu günlerini ilerde çok ararsın:delphin:

Son düzenleme:
Galiba insanoglunun en zor vazgectigi sey aliskanliklari...:delphin:

Sen ondan degil ona olan aliskanligindan vazgecemiyorsun aslinda...

Lise yillarimda bir cocuk vardi...nerden baksan 1-1,5 sene sürekli bana teklif yollardi...hic ummadigim bir anda karsima cikardi...takip ederdi...vs. vs....tam bir saplanti olmustu onda...benneyaptımki

Ben hic bir zaman istemedim...hatta kackez ona bagirdim azarladim küfür bile ettim yasimin verdigi cahillikle...cok acimazsica seyler yaptim diyebilirim....gel zaman git zaman ben alistim artik bunun bu tavirlarina...görmedigim zaman gözlerim arar oldu...nerde bu diye?? Sonrada kendi kendime...ne yapiyorsun sen ya diyordum...hem cocugu istemiyorsun görmedigin zamanda ariyorsun diyordum...fisfisfis

Sonra bu birden kayboldu hayatimdan....baska bir sehire tasinmis.....ve ben onu cok aradim.:çok üzgünüm:..cünkü alismistim onun bana olan sevgisine..onu animsatan herseyde gülümsüyordum..

Sevsekde sevmesekde, iyide olsa kötüde olsa....hayatimizin bir parcasina dahil olmus bir insana alisiyoruz ve ariyoruz canim....gececek insallah...zaman herseyin ilaci.:1hug:

Galiba insanoglunun en zor vazgectigi sey aliskanliklari...:delphin:

Sen ondan degil ona olan aliskanligindan vazgecemiyorsun aslinda...

Lise yillarimda bir cocuk vardi...nerden baksan 1-1,5 sene sürekli bana teklif yollardi...hic ummadigim bir anda karsima cikardi...takip ederdi...vs. vs....tam bir saplanti olmustu onda...benneyaptımki

Ben hic bir zaman istemedim...hatta kackez ona bagirdim azarladim küfür bile ettim yasimin verdigi cahillikle...cok acimazsica seyler yaptim diyebilirim....gel zaman git zaman ben alistim artik bunun bu tavirlarina...görmedigim zaman gözlerim arar oldu...nerde bu diye?? Sonrada kendi kendime...ne yapiyorsun sen ya diyordum...hem cocugu istemiyorsun görmedigin zamanda ariyorsun diyordum...fisfisfis

Sonra bu birden kayboldu hayatimdan....baska bir sehire tasinmis.....ve ben onu cok aradim.:çok üzgünüm:..cünkü alismistim onun bana olan sevgisine..onu animsatan herseyde gülümsüyordum..

Sevsekde sevmesekde, iyide olsa kötüde olsa....hayatimizin bir parcasina dahil olmus bir insana alisiyoruz ve ariyoruz canim....gececek insallah...zaman herseyin ilaci.:1hug:

Alıskanlık ... Evet kesinlikle yerimseniben

Ben senin konularını biraz hatırlıyor gibiyim , 1 sene mi oldu bu arada fisfisfis
Bu çocuk sende fena halde saplantı olmuş :1no2: onu düşündüğünde mutlu olmaya devam edersen zor unutursun bu arada. Ondan nefret etmen gerekmiyor mu? Zamanla o nefret yerini nötr duygulara bırakıcaktır.. Ama inanırsan, gerçekten istersen . .

Evet dha öncedende konu acmısdım. Unutucam diyede söz vermişdim hatta ama basaramadım işde. Nefret etmem gerekiyo evet ama işde garip bi sekilde gözlerimin ici bile gülümsüyo 2 dk sonrada aglamaya baslıyorum . Gecen internette kazara bi resmini gördüm . Görür görmez titreyerek aglamaya baslayabilirmi bi insan . Cıldırabilirmi . Neden gördüm neden bakdım diye. belkide onunda bni unutamadıgı düşüncesi baglıyodur bu kdr bilmiyorum ki

O zaman umut besliyosun hala içinde.. İnsanların sana unut demesiyle olacak iş te değil ki bu kendi elinde olan bişey..
Seni sevmiyor o sevseydi onu unutmak zorunda olmazdın, değmeyecek biri yüzünden kendini harap etmekten başka bişey yapmıyosun..

Sevgin bittiğinde öyle bi şaşırırsın ki kendine ben onun için mi o kadar acı çekmişim ya değermiymiş diceksin inan bana...

yasattıkları cok canını yakmıs olmalı yasattıklarını yasatabılsen canının yandıgını bılsen oyle bır huzur bulursun kı ...

Unutulmuyorkı zamanla alıŞılıyor en kÜÇÜk bır eŞya yada aptal bır mÜzık bıle bır anda aklına getırıyor benımde bır sene olacak yakında ama alıŞıyor ona aıt Şarkı ÇıktıĞında deĞıŞtırıyordum artık dınleyebılıyorum zaman ama kendını yıpratmadan bekle alıŞacaksın neyelere alıŞmıyoruzkı

Back
X