- Konu Sahibi diSHe_SHEtan
O kadar acı şeyler okudum ki burda, belki buda dertmi diye düşünebilirsiniz..Ama bu sorunun cevabına gercekden ihtiyacım var. " bana ihanet eden , her fırsatta yalan söyleyen , aldatan , yasadıgım en kötü günlerin sorumlusu olan " bu adamı neden unutamıyorum. ? Ayrılalı 1 sene oldu. 1 senedir yüzünü görmedim, konusmadım, görüşmedim. Ona ait hiçbirsey yok elimde herseyi sildim yırttım attım. Ha cok mu güzel sey yasadım, hayır. Çokmu vakit gecirdik beraber , hayır. Çokmu paylasdıklarımız oldu , cokmu iyi arkadastık aynı zamanda , çokmu güvenridik birbirimize , çokmu sağlam bi ilişkimiz vardı. HAYIR ! hiç biri deil ama neden unutulmaz. Neden hala alakasız bi yerde ismini duydugumda dahi aglıyorum. Neden nefret etmek yerine onu düşündükce mutlu oluyorum. UFak tefek , saçma sapan tesadüfler hepmi benim basıma gelirde hatırlatır. Offf cıldırcam nedir yani ne zmn unutucam ne yapıpda unutucam .Biraz tecrübeleriniz biraazda nasihatlarınıza ihtiyacım var lütfen![]()
Onunla beraber yaşadıklarına olumlu bakmasanda sanırım atladığın yada atlamak istediğin bir gerçeği unutuyorsun arkadaşım;aslında sorun sen farketmedende olsa ona büyük bir bağımlılık yaşamışsın;aşk alışkanlık sevgi vs...Ve senin bu temiz hislerinden sonra sana yapmış olduğu yanlışı hazmedememişsin;haketmediğin için..sürekli kendine''neden''diye sormaların başlamış ve maalesef bitmemiş..Bende eşimle her sorun yaşadığımda asla unutamıyorum;olay kapanıp bitiyor ama yarası bende devam ediyor;sonra anlıyorumki benim duygularım bunu hakettimi?Yediremediğim bu oluyor kendime!aylarda geçse yıllarda geçse unutamıyorum;nedeni ise anladımki ona olan düşkünlüğüm...Hayatına hemen sokacağın insanda bunu hemen silemeyecek biliyorum;ilk etapta kıyaslamalar başlayacaksın arkadaşım iyisiyle kötüsüylle..ha diyince silinmiyor maalesef..biz kadınlar duygularımızın önüne geçmek için çok zorlanıyoruz..Ama o şu an nasıl sensiz bir hayatı başarabiliyorsa unutmaki bunu sende başarabilirsina.s.