• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Unutamıyorum ?

O kadar acı şeyler okudum ki burda, belki buda dertmi diye düşünebilirsiniz..Ama bu sorunun cevabına gercekden ihtiyacım var. " bana ihanet eden , her fırsatta yalan söyleyen , aldatan , yasadıgım en kötü günlerin sorumlusu olan " bu adamı neden unutamıyorum. ? Ayrılalı 1 sene oldu. 1 senedir yüzünü görmedim, konusmadım, görüşmedim. Ona ait hiçbirsey yok elimde herseyi sildim yırttım attım. Ha cok mu güzel sey yasadım, hayır. Çokmu vakit gecirdik beraber , hayır. Çokmu paylasdıklarımız oldu , cokmu iyi arkadastık aynı zamanda , çokmu güvenridik birbirimize , çokmu sağlam bi ilişkimiz vardı. HAYIR ! hiç biri deil ama neden unutulmaz. Neden hala alakasız bi yerde ismini duydugumda dahi aglıyorum. Neden nefret etmek yerine onu düşündükce mutlu oluyorum. UFak tefek , saçma sapan tesadüfler hepmi benim basıma gelirde hatırlatır. Offf cıldırcam nedir yani ne zmn unutucam ne yapıpda unutucam .Biraz tecrübeleriniz biraazda nasihatlarınıza ihtiyacım var lütfen :(

Onunla beraber yaşadıklarına olumlu bakmasanda sanırım atladığın yada atlamak istediğin bir gerçeği unutuyorsun arkadaşım;aslında sorun sen farketmedende olsa ona büyük bir bağımlılık yaşamışsın;aşk alışkanlık sevgi vs...Ve senin bu temiz hislerinden sonra sana yapmış olduğu yanlışı hazmedememişsin;haketmediğin için..sürekli kendine''neden''diye sormaların başlamış ve maalesef bitmemiş..Bende eşimle her sorun yaşadığımda asla unutamıyorum;olay kapanıp bitiyor ama yarası bende devam ediyor;sonra anlıyorumki benim duygularım bunu hakettimi?Yediremediğim bu oluyor kendime!aylarda geçse yıllarda geçse unutamıyorum;nedeni ise anladımki ona olan düşkünlüğüm...Hayatına hemen sokacağın insanda bunu hemen silemeyecek biliyorum;ilk etapta kıyaslamalar başlayacaksın arkadaşım iyisiyle kötüsüylle..ha diyince silinmiyor maalesef..biz kadınlar duygularımızın önüne geçmek için çok zorlanıyoruz..Ama o şu an nasıl sensiz bir hayatı başarabiliyorsa unutmaki bunu sende başarabilirsina.s.

tamam canım hatırlıyorum.bu o çocuk mu?o zaman ayrılmış mıydın,planlar falan yapmıştın hani onu korkutmak için sonradan konu kapanınca ne olduğunu takip edememiştim.
canım boşver artık o zaten iyi bi insan olsaydıseni böyle yalnız bırakmazdı yanında dururdu.ne kadar aşağılık bi insan ki adam gibi ilişkisinin arkasında durmamış.

sen neler yaptın bu bi senede?üni sınavlarına girdin mi?ya da çalışmaya başladın mı?

Yeniden asık olmak mı :( bana imkansız geliyo artık . Ne kdr istesemde olamıyorum ztn . Ya birinin kası benziyo ona ya birinin gözü ya durusu ya gülüşü off uzaklasıyorum öyle oluncada

bunları benzetende sensın cunku aklın ondayken baska bırıne yaklasmayı denersen mutlaka karsılastırma yapıyor beynımız ve bırseyı mutlaka benzetıyor cunku sen karsındakı ınsanın aslında senı terkedıp gıden adam olmasını ıstıyorsun.....bu nasıl mı cozulur orası sadece sana kalmıs eger bu kısıyı gerckten unutmak ıstersen ve bunu beynıne ıletılsen emınım zamanla unutacaksın ama yok ben boyle ıyıyım arada aglıyorum acı cekıyorum o bıle onu hatırlattıgı ıcın guzel dıye dusunuyorsan ıstemedense olsa o zaaman sama hıc bır seyı unutturmaz acaba bıraz acısını hafıfletır

tamam canım hatırlıyorum.bu o çocuk mu?o zaman ayrılmış mıydın,planlar falan yapmıştın hani onu korkutmak için sonradan konu kapanınca ne olduğunu takip edememiştim.
canım boşver artık o zaten iyi bi insan olsaydıseni böyle yalnız bırakmazdı yanında dururdu.ne kadar aşağılık bi insan ki adam gibi ilişkisinin arkasında durmamış.

sen neler yaptın bu bi senede?üni sınavlarına girdin mi?ya da çalışmaya başladın mı?

Evet o cocuk. O zaman bıraktım işte. Bi işe girdim 2 ay kadar calısdım.Sonra öss hazırlandım sınava girdim. Tercihlerimi yaptım bakalım hiçbişey olmassa açıköğretim okuycam. öyle yani o zamanki kadar cağresiz değilim artık en azından hala bişeyler icin umudum var..

canım inş. bi üni olur.üni'ye gidersen ordaki ortamla,insanlarla unutursun o salağı.emin ol karşına öyleleri çıkar ki ben bu salak için mi ölüp bitmişim dersin.açıköğretim olursa da bi işte çalış kafan dağılsın.öteki türlü sürekli aynı şeyleri düşünüp durursun.ortamını değiştir yeni insanlarla tanış daha çok gençsin önüde süprizlerle dolu kocaman bi hayat war.ve eminim birisine öyle bi aşık olcaksın ki önceki de aşkmıymış diyeceksin..

bence hayatın da yapacağın küçük bir değişiklik bu acını hafifletebilir ama kendine mesgale edin ki onu düşünmeye fırsatın kalmasın zaten hayatına biri girse aklına bile gelecegini sanmam

Bazen saplantı haline dönüşebiliyor.....Önemli olan düşünmemek,görmemek ve görüşmemektir...Zaman sadece birazcık zaman....Bende aynı acıyı paylaşıyorum senle arkadaşım:((

Back
X