• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden üzülüyorum? Normal mi?

Arkadaşlar dun boşandım gözlerimden yaşlar aktı hakimin sorularına kafa sallayarak cevap verebilirim

evliliğimde çok zor surecler yasadım
tanıyan arkadaslar hatırlar; ama bılmeyenler ıcın soyle ozetleyeyım
atm olarak görüldüğüm tamamen bencil kendi hayatını yaşamak isteyen ayrı yatan
her zaman benı ınsanların ıcınde kucuk dusurmeye calısan ayrıca da aılesi de bizi hep ayırmaya calısmıstı zaten
davayı açtım nisan ayının ilk haftasına gün verildi anlaşmalı olacak
bu adamdan kurtulmak benim için hayırlı iken neden hala üzülüyorum?
Normal mi böyle hissetmek?
bu süreçleri yaşayan ya da tanık olan arkadaşlarım olay atlatmak için neler yaptınız?
ne zaman oh be dediniz
Neden daha önce ayrilmamis bos yere sknti cekmisim diye kizdim kendime szde de yakindir boyle dusuneceksiniz

Ben hic bosaniyorum diye aglamadim.. durusmalarada katilmadim zaten.. karsi taraf inek surusu gibi gelmis .. ay pardon ineklere hakaret ettim.. sadece suna uzuldum eski esin benden bosanmadzn baska bir bayandan cocuk peydahlamasi, ustune ustluk alenen sosyal medyalarda sacma sapan iliskilerini paylasmasi ve en sacmasida avukatimin bu cocuk olayini iki sene sonra farketmesi.. insan ister istemez benim hayallerimi bir baskasina yasatti diye dusunuyor.. bosanma gerceklestikten sonra uzerimden oyle buyuk bir yuk kalktiki butun uzuntulerimi o anda bitirdim.. iyikide bosanmisim, ve iyikide hayatima yeni biri girmis..

Neden daha önce ayrilmamis bos yere sknti cekmisim diye kizdim kendime szde de yakindir boyle dusuneceksiniz
inşallah böyle olur
hala kafam çok karışık bi yerde bi gökteyim
ama ara ara zaten bu hale gelecekmısız keske daha once bosansaymısım yıllarım gecmeseydı dıyorum

Zaman herşeyin ilacı...
Bundan sonra ki hayatınızda çok mutlu olun inşallah...
cok tesekkur ederım amınn

Ben hic bosaniyorum diye aglamadim.. durusmalarada katilmadim zaten.. karsi taraf inek surusu gibi gelmis .. ay pardon ineklere hakaret ettim.. sadece suna uzuldum eski esin benden bosanmadzn baska bir bayandan cocuk peydahlamasi, ustune ustluk alenen sosyal medyalarda sacma sapan iliskilerini paylasmasi ve en sacmasida avukatimin bu cocuk olayini iki sene sonra farketmesi.. insan ister istemez benim hayallerimi bir baskasina yasatti diye dusunuyor.. bosanma gerceklestikten sonra uzerimden oyle buyuk bir yuk kalktiki butun uzuntulerimi o anda bitirdim.. iyikide bosanmisim, ve iyikide hayatima yeni biri girmis..

avukatınızın sonra farketmesı baya kötu olmus
masallah ben hayatıma kımse gırmez kımse olmaz
ben yenı bırınden hoslansam da o bu evlenmıs bosanmıs muamelesı yapar dıye bırı olacak dıye dusunmuyorum artık
sadece daha fazla mutsuz bı ılıskıyı cekmek zorunda kalmıcam onun az da olsa rahatlıgı var

Kolay süreçler değil ama sizin içiniz rahatsa elinizden geleni ya
inşallah böyle olur
hala kafam çok karışık bi yerde bi gökteyim
ama ara ara zaten bu hale gelecekmısız keske daha once bosansaymısım yıllarım gecmeseydı dıyorum

cok tesekkur ederım amınn

avukatınızın sonra farketmesı baya kötu olmus
masallah ben hayatıma kımse gırmez kımse olmaz
ben yenı bırınden hoslansam da o bu evlenmıs bosanmıs muamelesı yapar dıye bırı olacak dıye dusunmuyorum artık
sadece daha fazla mutsuz bı ılıskıyı cekmek zorunda kalmıcam onun az da olsa rahatlıgı var
Anlıyorum sizi allah yardimciniz olsun ama siz yeteri kadar çaba gostermissiniz bunu yapmayip bosansaydiniz o zmnda acaba cabalasam duzelir miydi diye dusunebilirdiniz en azindan bunu gormus oldunuz gec kalinmis bisey yok hayat bundan sonra size cok cok guzel gunler getirsin insallah hep mutlu olmanizi diliyorum

Kolay süreçler değil ama sizin içiniz rahatsa elinizden geleni ya
Anlıyorum sizi allah yardimciniz olsun ama siz yeteri kadar çaba gostermissiniz bunu yapmayip bosansaydiniz o zmnda acaba cabalasam duzelir miydi diye dusunebilirdiniz en azindan bunu gormus oldunuz gec kalinmis bisey yok hayat bundan sonra size cok cok guzel gunler getirsin insallah hep mutlu olmanizi diliyorum
evet o konuda içim rahat
hala kendime suç buluyorum gerçi keşke biraz daha mı sabretseydım dıye
sonra dıyorum daha sana ne yapmasını bekleyecektın

Gidene degil, giden hayallerinize uzuluyorsunuz. İnsansiniz ve gayet dogal duygular yasiyorsunuz...

evet cok yalnız hıssedıyorum kendımı ve cok mutsuz
bugunler duzelır mı cok merak edıyorum
umarım duzelır ve kendıme gelırım artık

burası benim dert ortağım
kimse beni anlamıyor
eşim çok rahattı şu anda da hiçbir acı çekmiyor
kendim boşanmak istememe rağmen acayip acı çekiyorum
hayatım çok kötü gidiyor
sanırım ümidimi kaybettim hayattaki herşeyden...

Back
X