• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden üzülüyorum? Normal mi?

Belirli bir süre hayatını beraber geçirdiğin birinden ayrılıyorsun sevsen de sevmesen de bir alışkanlık söz konusu.
Boşandıktan sonraki aylar da geçer diye düşünüyorum.

Belirli bir süre hayatını beraber geçirdiğin birinden ayrılıyorsun sevsen de sevmesen de bir alışkanlık söz konusu.
Boşandıktan sonraki aylar da geçer diye düşünüyorum.

evet sanırım alışkanlıkların gücü burada devreye giriyor kendimi başka şeylere vermeliyim sanırım

Canm tabiki normal üzülmen ama gececek.insan ayrılırken en çok yaşadığı hayalkırıklıgına üzülüyor.sonuçta güzel umutlarla kuruluyo yuvalar.ama olmayınca olmuyor bir ömür üzülmektende 3 ,5 ay üzülür yeni bi hayatına alısırsın.ilk zamanlar değmeyen bi İnsana üzüldüm diye hırslanıyo insan ama geçiyo :mad: Yeni hayatında hep mutlu olursun inşallah

Canm tabiki normal üzülmen ama gececek.insan ayrılırken en çok yaşadığı hayalkırıklıgına üzülüyor.sonuçta güzel umutlarla kuruluyo yuvalar.ama olmayınca olmuyor bir ömür üzülmektende 3 ,5 ay üzülür yeni bi hayatına alısırsın.ilk zamanlar değmeyen bi İnsana üzüldüm diye hırslanıyo insan ama geçiyo :mad: Yeni hayatında hep mutlu olursun inşallah
inşallah dediğiniz gibi olur
çünkü o kadar zoruma gidiyor ki
hele ki şu an benım peşimde deli divane olması gerekirken umrunda değil resmen
insan yıllarına maddi manevi kayıplarına üzülüyor
ben buradaki çoğu hanım gibi çok fedakarlık yaptım maddi manevi evlenirken
eşim yüzünden borçlandım neler neler geldi başıma
ama bir köşeye atıldım resmen
ve şu an bakıyorum etrafımdaki herkes hiç çaba göstermeden mutlu bir ben böyleyim

yalnız hissetmek sevilmediğini kabullenmek ne kadar zormuş
elimden geleni yapmak istesem de olmuyor
çok mutsuz hissediyorum
anladığım kadarı ile o mutlu
tabi ailesi de gazlıyordur
sanırım yeni birini de buldu
yine mutsuz olan eziyeti çeken kadınlar

Sonuçta alışkanlık diye birşey var canım o yüzdendir illa ki üzüleceksin kimse güle oynaya boşanmaya gitmiyor maalesef buda senin sınavın hayırlısı ile mutlu da olursun

Onun ne yaptığını sakın takip etmeyin.hatta onunla ilgili haber getirenleride uyarın.
Ilgilenmeyin iyimi mutlumu. Insan doğası işte acı çeksinler istiyoruz öyle olmayınca bu kadarmiydi psikolojisine giriyoruz. Hiç haber almayın ondan mümkünse.

yalnız hissetmek sevilmediğini kabullenmek ne kadar zormuş
elimden geleni yapmak istesem de olmuyor
çok mutsuz hissediyorum
anladığım kadarı ile o mutlu
tabi ailesi de gazlıyordur
sanırım yeni birini de buldu
yine mutsuz olan eziyeti çeken kadınlar

Allah yardımcın olsun , ben de geçtiğimiz yaz boşandım. Geciyor gerçekten, buna inan. Bazen unutuyorum derlerdi burda ben okurken. Gerçekten bazen unutuyoRum bile. Ama tamamen mümkün değil ara ara anımsıyorum bir şeyler seni kötü etkiliyor. Ama nadiren.
Önüne bak artık, yuklerinden kurtulmuş gibi düşün. Tamamen bosandiginda bir rahatlama gelecek zaten. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.

Tabi ki normal
Hayat bir terazi gibi
Planlarımız, yapacaklarımız iyi taraflarıyla ve kötü taraflaroyla bu terazinin kefelerinde.
Terazinin bir kefesi tamamen dolu veya boş olamaz.

Ben 5 sene önce ayrıldım, 3 sene önce tamamen boşandım. O evlilikten ve o adamdan kurtulduğum için pişman değilim ve mutsuz değilim.

Ama benim de hayallerim vardı. Ölene dek sürecekti evliliğim. Ailem olacaktı. Hayat arkadaşım olacaktı. Yaşlanıp çocukları evlendirince Edi'yle Büdü gibi gene başbaşa kalacaktık.

Haftasonu bugün, hava günlük güneşlik. Herkes kocası ve çocuklarıyla kendini dışarı atmış. Benim artık böyle bir hayalim bile yok.

Ne yapalım olmadı, olmuyor.

Olanlara bakalım.
Allah sağlık versin. Huzurum olsun. Yeter.

Ne güzel ifade etmişsiniz, annemin söylediklerini hatırladım. İnşallah bundan sonra içinizde kalan bu burukluğu da götürecek güvenilir bir yoldaş bulursunuz.:KK36:

Onun ne yaptığını sakın takip etmeyin.hatta onunla ilgili haber getirenleride uyarın.
Ilgilenmeyin iyimi mutlumu. Insan doğası işte acı çeksinler istiyoruz öyle olmayınca bu kadarmiydi psikolojisine giriyoruz. Hiç haber almayın ondan mümkünse.

arkadaşlarımız ve iş çevremiz ortak
bu yüzden istemesem de haberini alıyorum şu an sosyal medyadaki tüm hesaplarımı sildim
insanları görmek istemiyorum diye

Allah yardımcın olsun , ben de geçtiğimiz yaz boşandım. Geciyor gerçekten, buna inan. Bazen unutuyorum derlerdi burda ben okurken. Gerçekten bazen unutuyoRum bile. Ama tamamen mümkün değil ara ara anımsıyorum bir şeyler seni kötü etkiliyor. Ama nadiren.
Önüne bak artık, yuklerinden kurtulmuş gibi düşün. Tamamen bosandiginda bir rahatlama gelecek zaten. Yeni hayatında mutluluklar dilerim.
senin konunu hatırlıyorum belmiyum
nasılsın toparladın mı
keşke bende o doneme gelebilsem
ben sevılmedıgım ıcın bana kotu davranıldıgı ıcın herseyde hakkım yendıgı ıcın bosanıyorum baska care kalmadıgım ıcın

ben de evlilik değil ama nişan sürecini sonlandırdığımda psikologum şunu söylemişti bana:bu kadar kötü hissetmenin sebebi şu,sen bi yolda yürüyordun çiçekli güzel bi yere varmayı beklerken karşına duvar çıktı ve o duvarı nasıl aşacağını bilmiyorsun...sizin yaşadığınz da bu bence hayallerle çıktınız yola ama şu an o yolda bi duvar dikildi ,tabii ki atlatılır,size bağlı bu isterseniz bi ayda isterseniz 10 yılda atlatırsınız.En önemlisi boşandığınız gün bütün resimleri eşyaları onu hatırlatabilecek anıları yok edin,o evliliği hiç olmamış sayın

ben de evlilik değil ama nişan sürecini sonlandırdığımda psikologum şunu söylemişti bana:bu kadar kötü hissetmenin sebebi şu,sen bi yolda yürüyordun çiçekli güzel bi yere varmayı beklerken karşına duvar çıktı ve o duvarı nasıl aşacağını bilmiyorsun...sizin yaşadığınz da bu bence hayallerle çıktınız yola ama şu an o yolda bi duvar dikildi ,tabii ki atlatılır,size bağlı bu isterseniz bi ayda isterseniz 10 yılda atlatırsınız.En önemlisi boşandığınız gün bütün resimleri eşyaları onu hatırlatabilecek anıları yok edin,o evliliği hiç olmamış sayın

Elimden gelen herşeyi yapacağım unutmak için çünkü beni sevmedigine ve mutlu etmek istemediğine emin oldum artık , sanırım bende o duvara tosladigim için çok mutsuzum artık alismak ve atlatmak istiyorum teşekkür ederim yorumunuz icin

Benim 6 ay bile surmedi ya sadece insanlarin ogrenip sormasi baymisti artik 1 sene oldugu icin herkes duydu ogrendi benim dedikodumun son kullanma tarihi gecti yeni dedikodulara yelken actilar ,bende rahatlafim

Benim 6 ay bile surmedi ya sadece insanlarin ogrenip sormasi baymisti artik 1 sene oldugu icin herkes duydu ogrendi benim dedikodumun son kullanma tarihi gecti yeni dedikodulara yelken actilar ,bende rahatlafim

benımkı biraz saglam malzeme olacak ama
elbet daha ıyı dedıkodu gelınce unuturlar ıster ıstemez

Back
X