Neden ya

cilekgibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
135
193
103
31
arkadaslar selam,
bizim eski bir komsumuz vardi ayni yastayiz. cocuklugumuzu beraber gecirdik falan.
neyse tasindilar onlar ama gene görüşüyoruz hatta gecen gün beni ve bir kiz arkadasimi davet ettiler çaya , evlerine gittim cok guzel agirladilar falan cok severim kendisinide annesini de. annesi bana yine gel kizim falan dedi hep.
bu akşam gördümki annesi beni hem instagramdan engellemis hem facebooktan ? hic bir sebebi de yokken, ilk arkadaslik isteklerinide kendisi göndermişti. Allah Allah ya anlayamadim valla hic. kadin bana cok da iyi davranirdi bende hep ona saygiliyim. beni seviyo saniyodum neden engelledi ki çok üzüldüm

Hem cok guzel ağırlayıp hemen ardindan mi engelledi ?Cok ilginc acaba o gorusmede birsey mi oldu?

Samimiyetsiz bir hareket olmus o zaman sizi misafir etmeleri .Ben olsam yuzlerine vururdum .Gunduz gulduk eglendik aksama ne değişti gibisinden.
Acaba ben küçüğüm paylasimlarim ilgisini mi cekmiyo dicem ama facebook hesabimi aktif kullanmiyorum bile

Acaba ben küçüğüm paylasimlarim ilgisini mi cekmiyo dicem ama facebook hesabimi aktif kullanmiyorum bile
Bence sormalisin .Hem fark ettigini bilsin hem de sebebini ogrenip icini rahatlat .Fena takilmissin çünkü sebepsiz olduğu icin.

bence ara açıkça sor ne var ki sonuçta aranızda hiç kötü bişey olmamış
öyle naber nasılsın diye aramış gibi ara onu da araya sıkıştır bakalım ne diyecek

Tamam en iyisi direkt sorayim dimi üzüldüm sonucta ben onlari seviyorum, en azindan kizi da beni seviyo saniyorum ki gecen gün de konuştuk

Sosyal medya-arkadaşınızın annesi engellemiş...

‘Sevgilim engellemiş’ konularından sonra bu biraz boyut atlamış geldi bana:))))

Acaba seni kim engelledi.
a-20-73-gif.1318299
bigsmilie40-gif.1318314
bigsmilie76-gif.1318315

Sonucunu en çok merak ettiğim konulardan biri
doktor-gif.1318349

Takipteyim..Sebebini sor acil yaz
elsik-gif.1318347

Back
X