geldıler mı yanı o aksam sulalece mı kutlandı
pekı nasıl oluyor onların yanında
sıızn evlılık yıldonumu hadı kutlu olsun falan mı yapıyorlar yoksa hıc konusu bıle gecmıyor mu
olsun cok da gecmemıs
sız yıne yapın bı surprız esınızın hosuna gıder hem de sıızn aılece kutlamaktan hosnut olmadıgınızı ayrıca basbasa bıse yapmak ıstedıgınızı de anlamıs olur
bı şekilde ne yapayım kaynanam geliyo eşim şunu yapmıyor demekle kendi kendine üzülmekle olmuyor
dediğim gibi savaşacaksınız sizin aklı bir adım önde işleyecek onlardan
mesela diyorum ya benım kaynanam başlarda sabahın köründe arardı işte bi planınız var mı bilmem ne diye lafa giriyo sonra kendı isteğini söylüyor yok size geleceğiz yada bilmem nereye gidelim falan dıye
ve eşime karsı da güya planınız var mı diye souyor ya (cumartesi sabahın 7 sınde arayıp ! ) güya anlayışlı anacığı
hee dedim öyle mi
bende artık bilğim için planlarımı bir gün öncesinden yaptım
yada olmadı haftasonunda yapılacakları hafta içi eşime söyledim
hem de çok istekli hevesli olduğumu belli ederek '' cumartesi şunu yapalım aşkım ne iyi olur '' falan gibilerinden..
bu şekilde anne bizim planımız vardı demeye başladı eşim
tabi her hafta değilde çaktırmadan
yani ben artık ciğerine kadar bildiğim için kadını ne zaman arayıp ne söyleyeceğini az çok kesitiriyorum
bir hafta görüşmemişsek yada az görüşmüşsek öbür hafta muhakkak cümbür cemaat toplanacağımız bi organizasyon yapar ki ailemizin direği olarak görür kendini onun sayesınde herkes bir araya gelir o olmasa aile dağılır (!)
böyle böyle uğraşacaksınız
öyle köşeye sinip kaynanam bunu yaptı eşim bunu yapmadı vay bi anlam veremedim demekle olmaz
yok 10 kere aradım açmadı falan anne o zaman 11 kere arasaydın deyın bunda ne var duymamısım deyın yada musaıt degıldım 10 kere aradın açmadığıma göre demekki kendime göre önemli bir işim vardı 10 kere de aranmaz ki deyin
bişeler deyin yanı
sonradan yok kapının zili çalmıyormus da aman gelırse kapıyı açmıyorlar diyecekmis de birde açıklama yapmaya arıyorsununuz
aramayın
gelirse kapıyı çalarsa çalsın bahane hazır işte zil bozuk
bunu eş dost bütün millete duyurmak mı gerek
kendinizi toplayın biraz kocaya da anlatmayın
konunun direk muatabıyla görüşün o anda çat çat söyelyın acın telefonu konusun