Yİne olsa yine iterim derken, doğru insana aşık olma olasılığınız kalkıyor ortadan.Şu ana kadar karşıma hiç doğru insan çıkmadı ,hoşlandıklarım ,aşıl olduklarım ise bile bile lades dediklerim oldu.
Doğru insan kim bilmiyorum,ama doğru olacağını düşündüklerimi elimin tersiyle ittim,yine olsa yine iterim.
Kaşı ayrı gözü ayrı oynayanlar,can yakanlar,yoranlar ,sever gibi yapanlar, çapkınlar hep daha çok ilgimi çekti.Bazı şeylerin farkındayım ,düşmüyorum artık ama karşıma çıktıklarında da evet demesem de aklımda yer ediyor.Kalbimde kelebekler uçuyor.Canım yanacak biliyorum.Uzak duruyorum. Ben doğru insana nasıl aşık olucam?
İçimin almadığı insana nasıl evet diyeyim?Yİne olsa yine iterim derken, doğru insana aşık olma olasılığınız kalkıyor ortadan.
İçinizin almadığı insan doğru insan olmaz ki zaten.İçimin almadığı insana nasıl evet diyeyim?
İçim kıpır kıpır olmadan şans vermek, istemeye istemeye tanımaya çalışmak .Nasıl olacak ki?Doğru insana şans vererek
O zaman yapacak birşey yok, sizi etkileyen dengesiz tiplere evet diyip şikayet etmeyeceksiniz.İçim kıpır kıpır olmadan şans vermek, istemeye istemeye tanımaya çalışmak .Nasıl olacak ki?
Düşüncelerime tercüman oldunuz.Teşekkür ederim..Bunlar hep doğru erkekle, ezik ve kadın düşmanı incelleri birbirine karıştırmaktan oluyor.
Bir ayırt etsek gerisi gelecek. Doğru erkek demek sıkıcı, hayatında bir halt görmemiş yaşamamış, tipsiz, çekici olmayan erkek demek değil.
Gayet eğlenceli, kültürel ve kafa yapısı olarak uyuşabileceğiniz hem de çekici bulabileceğiniz birini bulabilirsiniz umarım. Bunun dışında kalanlar doğru erkek değil, tam tersi yanlış erkek oluyor.
Hic duymadim bende arastirayim merak ettimAyna nöronlar hasta ruhları okuyor. Bu konuyu araştırmanızı öneririm. Doğduğumuz evin kaderiyle alakali
OlameecenBen doğru insana nasıl aşık olucam?
Bazı kadınlar kendilerine kıymet vermeyen erkeklerden hoşlanır. Karakter yapısı gereği böyledir. İşiniz zor. Sizi hakeden ve kıymet veren kişilere bir şans verin. Sizi mutlu etmek için çabalamayan ve emek vermeyen erkeklerle ilişkinizin sonu mutlaka hüzün olur.Şu ana kadar karşıma hiç doğru insan çıkmadı ,hoşlandıklarım ,aşıl olduklarım ise bile bile lades dediklerim oldu.
Doğru insan kim bilmiyorum,ama doğru olacağını düşündüklerimi elimin tersiyle ittim,yine olsa yine iterim.
Kaşı ayrı gözü ayrı oynayanlar,can yakanlar,yoranlar ,sever gibi yapanlar, çapkınlar hep daha çok ilgimi çekti.Bazı şeylerin farkındayım ,düşmüyorum artık ama karşıma çıktıklarında da evet demesem de aklımda yer ediyor.Kalbimde kelebekler uçuyor.Canım yanacak biliyorum.Uzak duruyorum. Ben doğru insana nasıl aşık olucam?
Bugün bu konu üzerinde düşüneceğim.Teşekkürler..Çok mutlu bir ilişki yaşamam için neler mümkün?
Sınırsız olasılıklar nelerdir?
Nasıl bu kadar şanslı oldum?
Bunları söyleyin
Çok kontrollü ve yanlış yapmaktan korkan bir insan mısınız?Şu ana kadar karşıma hiç doğru insan çıkmadı ,hoşlandıklarım ,aşıl olduklarım ise bile bile lades dediklerim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?