Neden yanlış insanlar daha çekici geliyor?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
Şu ana kadar karşıma hiç doğru insan çıkmadı ,hoşlandıklarım ,aşıl olduklarım ise bile bile lades dediklerim oldu.
Doğru insan kim bilmiyorum,ama doğru olacağını düşündüklerimi elimin tersiyle ittim,yine olsa yine iterim.
Kaşı ayrı gözü ayrı oynayanlar,can yakanlar,yoranlar ,sever gibi yapanlar, çapkınlar hep daha çok ilgimi çekti.Bazı şeylerin farkındayım ,düşmüyorum artık ama karşıma çıktıklarında da evet demesem de aklımda yer ediyor.Kalbimde kelebekler uçuyor.Canım yanacak biliyorum.Uzak duruyorum. Ben doğru insana nasıl aşık olucam?

Yİne olsa yine iterim derken, doğru insana aşık olma olasılığınız kalkıyor ortadan.

İçim kıpır kıpır olmadan şans vermek, istemeye istemeye tanımaya çalışmak .Nasıl olacak ki?
O zaman yapacak birşey yok, sizi etkileyen dengesiz tiplere evet diyip şikayet etmeyeceksiniz.
Çok yakışıklı olmasa bile , iyi bir insana denk geldiğinizde , sevmeme olasılığınız neredeyse yok.
Kriteriniz eğer başka şeylerse, onlara 3 günde doyuluyor.

Bunlar hep doğru erkekle, ezik ve kadın düşmanı incelleri birbirine karıştırmaktan oluyor.
Bir ayırt etsek gerisi gelecek. Doğru erkek demek sıkıcı, hayatında bir halt görmemiş yaşamamış, tipsiz, çekici olmayan erkek demek değil.
Gayet eğlenceli, kültürel ve kafa yapısı olarak uyuşabileceğiniz hem de çekici bulabileceğiniz birini bulabilirsiniz umarım. Bunun dışında kalanlar doğru erkek değil, tam tersi yanlış erkek oluyor.

Düşüncelerime tercüman oldunuz.Teşekkür ederim..

siz doğru insanmısınız peki? doğru olduğunu bildiğiniz halde bir insanı itiyorsanız aslında o tür insanla olamayacağınızı hissetiģiniz için itiyorsunuzdur

Bazı kadınlar kendilerine kıymet vermeyen erkeklerden hoşlanır. Karakter yapısı gereği böyledir. İşiniz zor. Sizi hakeden ve kıymet veren kişilere bir şans verin. Sizi mutlu etmek için çabalamayan ve emek vermeyen erkeklerle ilişkinizin sonu mutlaka hüzün olur.

Çok mutlu bir ilişki yaşamam için neler mümkün?
Sınırsız olasılıklar nelerdir?
Nasıl bu kadar şanslı oldum?
Bunları söyleyin

Benim bi arkadaşım vardı. Ogrenciydik ozamanlar . Erkek arkadaşında çok aşırı kıskançlık vardı. Arkadasim ise onu kıskandırmaya bayılırdi. Cocuk kiskancliktan arkadaşimin elini kollarını sıkar ve itip kakardi. Kolları morarirdi elleri kızarırdi.

Hasta ruhlu gibi davranırlardi . Çok şaşırmıştım arkadaşımın öyle biri olduğunu bilmezdim .

Akabinde ikna ettik ayırdık biz bunları. Nazik eğlenceli kendini bilen biriyle evlendi. Hala daha konuşurken o beni cok seviyordu cok kiskaniyordu der.Eşine çok sadık çok seviyor ama onun kiskanmadiğini sevgi azliği olarak görüyor. Aşkı sevgiyi şiddette kiskanilmakta sanıyor.

Eşi ise okadar çok seviyorki keşke farkına varsa çok ama çok sevildiğinin .

Velhasıl kelam sende mi acaba buna benzer ruh halindesin?

Çok kontrollü ve yanlış yapmaktan korkan bir insan mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…