Neden yozlaştık bu kadar?

Bahsedilen programı seyretmedim, bilmiyorum ama bugünkü birçok program kasıtlı, sistematik olarak yapılıyor. Güzel olan şu ki; birileri ısrarla ifsad hareketlerine devam ederken farkındalık, eleştirme de hızla artıyor. İnşaallah farkındalığımız artar, en büyük iyliği de kötülüğü de asıl kendimize yaptığımızı anlarız.

Devir degişti...yozlaşma oldukça hızlı her alanda oldugu gibi...iletişim araçlarını her zaman dogru kullanmak gerekir...tabi oturun hergün belgesel seyredin demiyorum...artık ne dizi ne haber izlemiyorum...

Diziler birbirinin mükerreri olmuş...illa dizilerde olmazsa olmazı birer adet hamile yada doguran kadın olacak...sıkıcı...yarışma programları ona
keza...izlemeyin izlettirmeyin...

Son düzenleme:
Halk ne izliyorsa,hangi tarz program reyting alıyorsa o tarzda programlar yapılıyor.Televizyonculuk anlayışını değil de kafa yapısını değiştirmemiz lazım...

tv izlemeyin ben izlemiyorum
sadece guzel fimler izliyorum
onuda tv de degil
tv de yararli birsey yok
ozellikle su dönemde haberler bile dogru degil
bizde tv kapalidir

o bahsettiginiz programi bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum
kanali acmayin degistirin

Sonra da boyle bu programlarin yayinlandigi tvdeki haberlere gel ina. Orda ogrendigin iki sacma bilgiyle siyaset bolumunde tartis.

Bir belgesel koyalim ve ratinglere bakalim. :confused:Burada bile ne tur konularin daha cok mesaj aldigini ve ne tur mesajlarin daha cok begeni aldigini gorebiliyoruz. :KK47: O yuzden kimse sikayet etmesin. :KK12:

Kumanda elinde değil mi? Karanlığa küfür edeceğine bir mum yak -söz kalıbı olduğu için bu şekilde kullandım, küfür etmediğinizi biliyorum.- ve tvni kapat.

Uyuşturucunun kötü bir şey olduğunu biliyoruz ve uzak duruyoruz. Mantık aynı olmalı kapat vaktini daha değerli şeylerle değerlendir. Ama sürekli yakınıp, uzak duramamak da samimiyetsiz bir görüntü oluşturuyor. Aynı şey sosyal medya için de geçerli. Hep tv programları kötü, hep facebook insanları aldatmaya itiyor. Aslında içgüdülerinde olan şeylere daha kolay ulaşmayı sağlıyor sadece.

8 yıldır tv izlemiyorum -haber dahil- hiç aramıyorum eksikliğini. Gittiğim yerlerde açıksa izlerim pek değişmemiş ben bıraktığımdan bu yana.

PS: konu sahibi genel yazdım üstüne alınma.

Back
X