Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum. Kabaca 26.gün gibi yumurtlayabilirsiniz. Bu aydan aya değişen bir durum testlere devam etmekte fayda var.
Normalde yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diye biliyorum. Kabaca 26.gün gibi yumurtlayabilirsiniz. Bu aydan aya değişen bir durum testlere devam etmekte fayda var
Adet bıtımınden hemen sonra baslayın bır de eger baslamadıysanız bazen hemen adet bıtımıde olabılıyor istisnalar olabılır mesela ben doktorun dedıgıne gore gec döllenme hesaba bakıldıgında adet bıtımınden hemen sonra olusmus
Adet bıtımınden hemen sonra baslayın bır de eger baslamadıysanız bazen hemen adet bıtımıde olabılıyor istisnalar olabılır mesela ben doktorun dedıgıne gore gec döllenme hesaba bakıldıgında adet bıtımınden hemen sonra olusmus
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, orda yumurtlama masajlari var bir dahaki adet bitiminde bakmanizi oneririm. Baya faydali bir sayfa, inşallah hayırlı zamanda nasip olur gebelik
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, orda yumurtlama masajlari var bir dahaki adet bitiminde bakmanizi oneririm. Baya faydali bir sayfa, inşallah hayırlı zamanda nasip olur gebelik