• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden zor olanlara aşık olur ve bitürlü aşka karşılık bulamayız??

Karakterli duruşunu bozmayıp asla taviz verme elde tutmak için ekstra bir çaba sarfetme ya sever saygı duyup kullanma amacı gütmez yada kullanılacak kız aradığı için kaçar. Ne kadar elde etmeye çalışırsan o kadar batarsın. Gitmesin diye her dediğine göz yumarsan ne saygısını kazanırsın nede sevgisini

eski erkek arkadaşım çok zor biriydi artık bir süre sonra onu hırs haline getirdim 9 ay sonra artık ipler benim elimdeydi bu defa 'bu oyunu ben kazandım' diyip ben yol verdim o çok emindi ne yaparsa yapsın onu bırakamayacağımdan sürekli bunu kullandı bana çok kötü günler yaşattı hergün ağlardım ama o hiç bişey olmamış gibi telefonunu kapatırdı umursamazdı . Ondan kurtulduğuma ve ona hayatının dersini verdiğime hiç pişman olmadım . Sonuç olarak zor erkek bir şekilde kaybeder. Biz kadınlar bize diken verene gül vermeyi bırakıyoruz bir süre sonra .

bunu nasıl yaptın ? Benimki tek kelime etmeden msjlarıma cevap vermeden umursamadan bırakıp gitti beni :( ağlak

bunu nasıl yaptın ? Benimki tek kelime etmeden msjlarıma cevap vermeden umursamadan bırakıp gitti beni :KK43: ağlak

bana ne yaptıysa aynısını ona yaptım avm de rezil etmeden tut 1 gün boyunca telefon kapatmaya kadar bana ne yaptıysa sustum aynısını ona yaptım . Erkekler ancak öyle yola geliyor canım .

Erkekler sanildigi kadar saf degiller.

Hepsi 'ararsa hemen acmayayim, naz yapip surundureyim' taktiklerinden haberdarlar yani onlara ancak onlarin izin verdigi kadar naz yapabilirsiniz.

Daha dun kuzenimle konusuyorduk, kiz arkadasinin sabah soguk davrandigini...

İlgi gormek icin bunu yaptigini bildigini soyledi, 'iltifatlar edeyim, gonlunu hos tutayim da sevinsin ariza cikarmasin' dedi.

Ama bir yandan da uzunlari yakti, oyun oynayacak degil iliski yasayacak olgunlukta bir kiz ariyor, ayrilik kapida ama kiza sorsaniz ipleri eline aldi, oglan deli divane...

Dusunun kizin bu tavrindan rahatsiz olan cocuk daha 23 yasinda...

Yani karakterinde mesafe olmayan bir kadin taktik olsun diye icinden gelmeyen sekilde davranirsa...

İtici olmakla kalmaz, ici de rahat etmez yok 'ileri mi gittim ya benden sogursa' vs vs diye sonra basladigi noktadan da geriye gider iliskisinde...

O nedenle konu sahibi, siz siz olun kendiniz olmaktan vazgecmeyin.

Belli ki cok naifsiniz, erkekler de az degil, taktik yapayim derken kendiniz oyuna gelmeyin. :KK14:

Aradığım yazı işte budur. :KK52:

Siz oyuncu değilsiniz, ki oyuncular bile sadece kamera karşısında rol yapmak zorundalar. Kamera kapandı mı işleri biter.

Siz ise bi ilişkide 7/24 rol yapmaktan, tam mesai olmadığınız biri gibi davranmaktan bahsediyosunuz.

Ve "-mış gibi yaparak" birini kandırma ve bi ilişkiyi yürütme ihtimaliniz üzülerek söylüyorum ki 0.

Ya komik duruma düşersiniz arkadaşın yazdığı gibi. İki gün cool takılıcam diye aramaz sormazsınız üçüncü gün ya benden soğursa telaşına düşer o uzuuuun mesajlarınızdan birini yazarsınız. (Not: o içimi döktüm çok ağır konuştum hissiyle yazılan 10 sayfa sms lerle nasıl dalga geçildiğini bi bilseniz )

Ya da antipatik bi duruma düşersiniz. Başlarlar arkanızdan "kezban" vs. diye.

cotonprencess cotonprencess in verdiği tavsiyelerin kendisinde işe yaramasının tek sebebi onun kendisi gibi davranıyo olması. Yazmış zaten karakterim de bencildir diye. Olduğu gibi davranan ve kendinden fedakarlık etmeyip tarzını tavrını koruyan bi kadın olduğu için işe yarıyo söyledikleri.

Back
X