Neden?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Duzgun bir ailem yok.Yarinimin bile ne olacagi belli degil.Hayatindan sikayetci surekli evde kendi kendine soylenen annem ve bizden sadece para bekleyen babam var.Babamin anneme dedigi sey ise köye gidelim bunlar naparsa yapsin.Dün gece 5 e kadar ders calistim.Tek umudum kpss.Atanirsam ailemi kökten hayatimdan cikarmak istiyorum.Uzun yillar ortalarda olmak istemiyorum.Icim nefret dolu.Evde huzur yok.Tek dertleri para.Yaptigim herseyi onlardan gizli yapiyorum.Bir tek kizkardesimi seviyorum.Neden benimde duzgun ailem yok ki.Kendimi cok yalniz hissediyorum.Tek umudum kpss.Ilerde gercekten guzel bi ailem olursa suan ki ailemle hic gorusmekte istemiyorum.Akrabalarim ailem hepsi cins tuhaf insanlar.Benim anlamadigim bir insanin hayatinda hersey mi kotu gider?

Acaba ailen normalde sen cins tuhaf olabilir misin? Ufacik seyleri buyutuyormussun gibi geliyor. Ayrica ailenden kurtulmayi dusundugun kadar o sevgilim dedigin sahistan kurtulmayi bir gun olsun dusunmedin.
Ailem hicte normal degil.Annem aksama kadar bir seylerden sikayet edip duruyo.Babam uc kurus zor kazaniynunlada icki aliyo.Sonra bizden her ay para bekliyo.

Ailem hicte normal degil.Annem aksama kadar bir seylerden sikayet edip duruyo.Babam uc kurus zor kazaniynunlada icki aliyo.Sonra bizden her ay para bekliyo.
O sahistan uzak durmadigin surece atanamayacaksin sen zaten. Once o sorununu hallet. Insan ailesinden kolay kolay kopamaz ama sevgili her zaman bulunur.

Zaten gittigim yerden 6 yil gelemiycem buraya.
Ee tamam işte sabırlı ol madem... Herkesin ailesinde bir takım sıkıntılar olur önemli olan görmezden gelebilmek, sonuçta kimse ailesini secemiyor. Şu an bence düşünmen gereken kız kardeşin , sen gidip kurtulacaksn ama o kalacak ...

O sahistan uzak durmadigin surece atanamayacaksin sen zaten. Once o sorununu hallet. Insan ailesinden kolay kolay kopamaz ama sevgili her zaman bulunur.
Suan onunla aramiz iyi.Sadece sinav calisiyorum bu aralar.Onunla bulusmuyorum bile.Ailemle ayni evdeyim ama pek konusmuyoz bile

O zaten iki seneye evlenir gider.O da zaten bi sure gelip benimle kalmak istiyor.

O zaten iki seneye evlenir gider.O da zaten bi sure gelip benimle kalmak istiyor.
Garantisi yok dimi evleneceğine dair ? Gidip gitmemek sana kalmış bişey tabi tam detay bilmiyorum ama ayağını o evden kesip kendi hayatına başlayınca "ah anam vah babam demezsin inşallah...

Garantisi yok dimi evleneceğine dair ? Gidip gitmemek sana kalmış bişey tabi tam detay bilmiyorum ama ayağını o evden kesip kendi hayatına başlayınca "ah anam vah babam demezsin inşallah...
Neden oyle diyim ki.Evde huzur yok.Hep ayri odada takiliyorum.Suan sinav var diye duzenli isede girmiyorum.babam zaten bizi birakip koye gitmeyi dusunuyo.Tek derdi para onunda.emekli ek is yapiyo bazen ama o aldigi parayi direk ickiye veriyo.Garantisi tabiki yok ama en kotu benimle gelir.burda kalirsam ömur boyu asgari ucrete calisirim.ama gidersem eger atanip bi sekilde hayatta kalirim.belki annemide alirim yanima.Tabi gelmek isterse.

Hmm tek sorun baba yani ? Anlıyorum... gitsin o zaman köyüne.? İnşallah dileğinin gibi olur . Peki annen içki konusuna bişey demiyor mu ?

Ben bu hayatta herseyi zor elde ediyorum.Universiteyi zor kazandim, zor okudum.Atanma desen zor olcak.aile desen yok gibi.Sevgili desen o da kotu.Hayatta hersey kotu gidiyo.Bunu anlamiyorum
Belkide herşeye rağmen şükretmediğin için ve hata edip isyana düştüğün için hiçbirşey yolunda gitmiyordur
Buna ne dersin peki...
Niçin aşağıya bakmıyorsunnnn
Sana şükredeceğin zilyon tane vaka sayabilirim

O aileden sen oldun. O beğenmediğin kadın 9 ay karnında taşıdı her tür eziyetini çekti, senin yüzünden gecelerce uyumadı, düzgün yemek yiyemedi. Hala kahrını çekiyor belliki.
Ama sen onların bir gün kahrını çekmiyor burun kıvırıyorsun. İlginç.

Birgun degil hep boyleler.anneme gene lafim yok.duzgun isim olursa alicam onu yanima.Ama babamdan nefret ediyorum

Var elbet.Ama daha iyi ailelerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…