- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ailem hicte normal degil.Annem aksama kadar bir seylerden sikayet edip duruyo.Babam uc kurus zor kazaniyAcaba ailen normalde sen cins tuhaf olabilir misin? Ufacik seyleri buyutuyormussun gibi geliyor. Ayrica ailenden kurtulmayi dusundugun kadar o sevgilim dedigin sahistan kurtulmayi bir gun olsun dusunmedin.
Zaten gittigim yerden 6 yil gelemiycem buraya.Ailenden kaçarken sevgilinden de kaç bence... Toptan temizlik.
O sahistan uzak durmadigin surece atanamayacaksin sen zaten. Once o sorununu hallet. Insan ailesinden kolay kolay kopamaz ama sevgili her zaman bulunur.Ailem hicte normal degil.Annem aksama kadar bir seylerden sikayet edip duruyo.Babam uc kurus zor kazaniynunlada icki aliyo.Sonra bizden her ay para bekliyo.
Ee tamam işte sabırlı ol madem... Herkesin ailesinde bir takım sıkıntılar olur önemli olan görmezden gelebilmek, sonuçta kimse ailesini secemiyor. Şu an bence düşünmen gereken kız kardeşin , sen gidip kurtulacaksn ama o kalacak ...Zaten gittigim yerden 6 yil gelemiycem buraya.
Suan onunla aramiz iyi.Sadece sinav calisiyorum bu aralar.Onunla bulusmuyorum bile.Ailemle ayni evdeyim ama pek konusmuyoz bileO sahistan uzak durmadigin surece atanamayacaksin sen zaten. Once o sorununu hallet. Insan ailesinden kolay kolay kopamaz ama sevgili her zaman bulunur.
O zaten iki seneye evlenir gider.O da zaten bi sure gelip benimle kalmak istiyor.Ee tamam işte sabırlı ol madem... Herkesin ailesinde bir takım sıkıntılar olur önemli olan görmezden gelebilmek, sonuçta kimse ailesini secemiyor. Şu an bence düşünmen gereken kız kardeşin , sen gidip kurtulacaksn ama o kalacak ...
Garantisi yok dimi evleneceğine dair ? Gidip gitmemek sana kalmış bişey tabi tam detay bilmiyorum ama ayağını o evden kesip kendi hayatına başlayınca "ah anam vah babam demezsin inşallah...O zaten iki seneye evlenir gider.O da zaten bi sure gelip benimle kalmak istiyor.
Neden oyle diyim ki.Evde huzur yok.Hep ayri odada takiliyorum.Suan sinav var diye duzenli isede girmiyorum.babam zaten bizi birakip koye gitmeyi dusunuyo.Tek derdi para onunda.emekli ek is yapiyo bazen ama o aldigi parayi direk ickiye veriyo.Garantisi tabiki yok ama en kotu benimle gelir.burda kalirsam ömur boyu asgari ucrete calisirim.ama gidersem eger atanip bi sekilde hayatta kalirim.belki annemide alirim yanima.Tabi gelmek isterse.Garantisi yok dimi evleneceğine dair ? Gidip gitmemek sana kalmış bişey tabi tam detay bilmiyorum ama ayağını o evden kesip kendi hayatına başlayınca "ah anam vah babam demezsin inşallah...
Hmm tek sorun baba yani ? Anlıyorum... gitsin o zaman köyüne.? İnşallah dileğinin gibi olur . Peki annen içki konusuna bişey demiyor mu ?Neden oyle diyim ki.Evde huzur yok.Hep ayri odada takiliyorum.Suan sinav var diye duzenli isede girmiyorum.babam zaten bizi birakip koye gitmeyi dusunuyo.Tek derdi para onunda.emekli ek is yapiyo bazen ama o aldigi parayi direk ickiye veriyo.Garantisi tabiki yok ama en kotu benimle gelir.burda kalirsam ömur boyu asgari ucrete calisirim.ama gidersem eger atanip bi sekilde hayatta kalirim.belki annemide alirim yanima.Tabi gelmek isterse.
Diyor ama elinden bisey gelmiyo ki kadinin.Koye gidip babaannemlerle yasamak istiyo babamHmm tek sorun baba yani ? Anlıyorum... gitsin o zaman köyüne.? İnşallah dileğinin gibi olur . Peki annen içki konusuna bişey demiyor mu ?
Ben bu hayatta herseyi zor elde ediyorum.Universiteyi zor kazandim, zor okudum.Atanma desen zor olcak.aile desen yok gibi.Sevgili desen o da kotu.Hayatta hersey kotu gidiyo.Bunu anlamiyorumBelki de senin sınavın budur
Ne dersin...
Tamam gitsin yaşasın o zaman... Annen neden böyle bir adama tahammül ediyor?Diyor ama elinden bisey gelmiyo ki kadinin.Koye gidip babaannemlerle yasamak istiyo babam
Belkide herşeye rağmen şükretmediğin için ve hata edip isyana düştüğün için hiçbirşey yolunda gitmiyordurBen bu hayatta herseyi zor elde ediyorum.Universiteyi zor kazandim, zor okudum.Atanma desen zor olcak.aile desen yok gibi.Sevgili desen o da kotu.Hayatta hersey kotu gidiyo.Bunu anlamiyorum
Birgun degil hep boyleler.anneme gene lafim yok.duzgun isim olursa alicam onu yanima.Ama babamdan nefret ediyorumO aileden sen oldun. O beğenmediğin kadın 9 ay karnında taşıdı her tür eziyetini çekti, senin yüzünden gecelerce uyumadı, düzgün yemek yiyemedi. Hala kahrını çekiyor belliki.
Ama sen onların bir gün kahrını çekmiyor burun kıvırıyorsun. İlginç.
Var elbet.Ama daha iyi ailelerde var.Belkide herşeye rağmen şükretmediğin için ve hata edip isyana düştüğün için hiçbirşey yolunda gitmiyordur
Buna ne dersin peki...
Niçin aşağıya bakmıyorsunnnn
Sana şükredeceğin zilyon tane vaka sayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?