Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ona nasil oyle dusundurdunuz de kisa iliski ve cinsel iliski olarak yaklasiyor size orayi anlayamadim.Sizin beklentiniz bu muydu?
Spor yaparken bir kizi kucaginda tasimasi onunla cinsel anlamda birsey yasadigi anlamina mi geliyor???Bence dusunce tarsizinizi ve kendinizi ifade etme yeteneginizi biraz gelistirin.
Ikimiz de 23 yasindayiz,Evet istemiyor kabullenmem lazim seven insan bukadar bekletmezdi.. ama bunlar önemli de degildi benim yanimi yakan sanki gecici ihtiyac gidermem gereken bir iliski pesindeymisim gibi davranmasi ve ben kendimi yipratip suclarken onun böyle bir fotografini görmem kafami karistirdi nereye gitti o mesafeli ve ciddi insan diye
Kusura bakmayin yorgunum psikolojik olarak.
Ben de bilmiyorum nasil öyle dusunmeye basladigini ama ondan önce birine daha itiraf ettigimi söyledigimde ve neden istemediginin sebebini ögrenmek istedigimde böyle cevaplamaya basladi. Onun neden böyle dusunmeye basladigini bilmiyorum hic bir sekilde ihtiyac karsilama aklimda bile yoktu ben duygularimi ifade ettim ona sadece.. kendisi ögrendigim kadariyla dinciymis de ve kizlara yakin olmayan biriymis ama madem beni kucuk dusurdu ve olmadigim seylerle yargiladi ve kendini savundu neden bir kiz ile yakin temas halinde kendisi kucaktayken fotograf cektirmis ve sosyal medyaya koymuslar?
İnşallah en harikası bulsun seni. O zaman boşa üzülmüşüm de ama burdan bana da yaz.Dogru söyluyorsun daha iyisini bulamadiklarindan.. kendi kendimi yormusum bosuna, beni olmadigim biri gibi yargilamasina mi uzuleyim tutarsizca ahlaktan bahsedip öyle bir resimde poz vermesine mi..
ben ondan öncekine ve ona itiraf etmenin suc islemisim gibi bedelini ödedim ama böylelikle ne kadar kirici olabileceklerini de görmus oldum.. sadece guven huzur ve denge istiyordum ama guven yoksa ve kirici sözlere maruz kalacagima unutmaya calisirim..tek kalsam daha iyi.. (zaten öyleyim ama demek istedigim dusuncelerimde ve duygularimda da öyle)
Adam resmen kendi zihniyetini söylemiş bence ben bunu anladım.Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Adam resmen kendi zihniyetini söylemiş bence ben bunu anladım.
Canim bahane uretmis iste.. adam istememis.. o yuzden bosver, seni isteneyen biri icin soyle yapmis boyle yapmis diye dusunme bile
Bazen bazı kişileri hiç olmadıkları biri gibi sanıp gözümüzde çok büyütürüz boşverin düşünmeye bile değmez.Evet o paylastiklari resim ile kanitlamis oldu..
Dogru söyluyorsun bosu bosuna vaktimi harciyorum hala deger bilmeyenlere
Bazen bazı kişileri hiç olmadıkları biri gibi sanıp gözümüzde çok büyütürüz boşverin düşünmeye bile değmez.