• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın bir kadınla beraber olması için illa sevmesi gerekmez .beğendikleriyle beraber olurlar genelde tabii cinsellik amacıyla (iğrenç bir durum olsada ) demekki sizi tensel anlamdada hiç beğenmemiş .bahaneler üretip durmuş .önünüze bakın

Siz ona nasil oyle dusundurdunuz de kisa iliski ve cinsel iliski olarak yaklasiyor size orayi anlayamadim.Sizin beklentiniz bu muydu?
Spor yaparken bir kizi kucaginda tasimasi onunla cinsel anlamda birsey yasadigi anlamina mi geliyor???Bence dusunce tarsizinizi ve kendinizi ifade etme yeteneginizi biraz gelistirin.

Kusura bakmayin yorgunum psikolojik olarak.
Ben de bilmiyorum nasil öyle dusunmeye basladigini ama ondan önce birine daha itiraf ettigimi söyledigimde ve neden istemediginin sebebini ögrenmek istedigimde böyle cevaplamaya basladi. Onun neden böyle dusunmeye basladigini bilmiyorum hic bir sekilde ihtiyac karsilama aklimda bile yoktu ben duygularimi ifade ettim ona sadece.. kendisi ögrendigim kadariyla dinciymis de ve kizlara yakin olmayan biriymis ama madem beni kucuk dusurdu ve olmadigim seylerle yargiladi ve kendini savundu neden bir kiz ile yakin temas halinde kendisi kucaktayken fotograf cektirmis ve sosyal medyaya koymuslar?

Ikimiz de 23 yasindayiz,Evet istemiyor kabullenmem lazim seven insan bukadar bekletmezdi.. ama bunlar önemli de degildi benim yanimi yakan sanki gecici ihtiyac gidermem gereken bir iliski pesindeymisim gibi davranmasi ve ben kendimi yipratip suclarken onun böyle bir fotografini görmem kafami karistirdi nereye gitti o mesafeli ve ciddi insan diye

tanıdığın insan değilmiş demek ki.. daha ne kadar takıntı olarak yaşamak istiyorsun?

ya laf ebeliği yapmış sadece. erkek bu yok ihtiyaçlarını karşılayamam bilmem ne. hoşlandıgı bir tip kuyruk sallasa koşa koşa salyaları akıtarak gider. bu zamana kadar gözünüzde ki perdenin kalkmış olması gerekti.

Kusura bakmayin yorgunum psikolojik olarak.
Ben de bilmiyorum nasil öyle dusunmeye basladigini ama ondan önce birine daha itiraf ettigimi söyledigimde ve neden istemediginin sebebini ögrenmek istedigimde böyle cevaplamaya basladi. Onun neden böyle dusunmeye basladigini bilmiyorum hic bir sekilde ihtiyac karsilama aklimda bile yoktu ben duygularimi ifade ettim ona sadece.. kendisi ögrendigim kadariyla dinciymis de ve kizlara yakin olmayan biriymis ama madem beni kucuk dusurdu ve olmadigim seylerle yargiladi ve kendini savundu neden bir kiz ile yakin temas halinde kendisi kucaktayken fotograf cektirmis ve sosyal medyaya koymuslar?

Acaba dis gorunusunuz mu boyle dusunduruyor?Nasil bir giyim tarziniz var?Insanlarda neden boyle bir izlenim birakiyorsunuz.Ben once bunu anlamaya calisirdim kendimde,bunu cozmeden de kimseye duygularimi acmazdim.

Sizi sevmiyor. 2 seçmenizi boşa harcamışsınız. Bir daha asla o 2 seneyi yaşama şansınız yok. Aklını çok sevdiğim birinin bir sözü vardır. "Beni seveni severim".

Evet yavas yavas sorguladigimda gercekleri göruyorum noclearmind noclearmind ..

dis görunus olarak sade biriyim ne acik ne kapali beni yargiladigina uyacak sekilde dekolteli ve laubali biri degilim ama yinede kimseyi bukadar yargilamazdim ne olursa olsun demezdim herkes belki senin gibi kisa iliskiler ihtiyaclarini karsilanmasi vesaire demezdim eger biri bana sevdigini itiraf etseydi, sanirim ben ondan önce birine de söyledigim icin kolaylikla bunlari yapabilecegime inandi ve ciddi olmadigini dusunup benden gicik kapmis olabilir.. nevarneee nevarneee

Vazgectigimde geri dönuyorlar soguyunca da olmuyor gec kalmasinin bir faydasi olmuyor bu yuzden korkuyorum vazgecmekten.. ama beni seveni severimden yola cikacagim.. vakti coktan geldi geciyor dediginiz gibi bu sefer kararliyim degerimi ispatlamaya calisan biri olmayacagim kendime cok haksizlik ettim KarincaKadin KarincaKadin

Canım o geri dönme değil. Seni özlemek değil. O yokluktandır.

Dogru söyluyorsun daha iyisini bulamadiklarindan.. kendi kendimi yormusum bosuna, beni olmadigim biri gibi yargilamasina mi uzuleyim tutarsizca ahlaktan bahsedip öyle bir resimde poz vermesine mi..
ben ondan öncekine ve ona itiraf etmenin suc islemisim gibi bedelini ödedim ama böylelikle ne kadar kirici olabileceklerini de görmus oldum.. sadece guven huzur ve denge istiyordum ama guven yoksa ve kirici sözlere maruz kalacagima unutmaya calisirim..tek kalsam daha iyi.. (zaten öyleyim ama demek istedigim dusuncelerimde ve duygularimda da öyle)

Dogru söyluyorsun daha iyisini bulamadiklarindan.. kendi kendimi yormusum bosuna, beni olmadigim biri gibi yargilamasina mi uzuleyim tutarsizca ahlaktan bahsedip öyle bir resimde poz vermesine mi..
ben ondan öncekine ve ona itiraf etmenin suc islemisim gibi bedelini ödedim ama böylelikle ne kadar kirici olabileceklerini de görmus oldum.. sadece guven huzur ve denge istiyordum ama guven yoksa ve kirici sözlere maruz kalacagima unutmaya calisirim..tek kalsam daha iyi.. (zaten öyleyim ama demek istedigim dusuncelerimde ve duygularimda da öyle)
İnşallah en harikası bulsun seni. O zaman boşa üzülmüşüm de ama burdan bana da yaz.

Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?
Adam resmen kendi zihniyetini söylemiş bence ben bunu anladım.

Asik olup birine sevgimi itiraf ettim bir kac sene önce ve sebebini merak ettigimde "ihtiyaclarini karsilayamam" ve bu devirdeki kisa iliskilerden ve cinsel yasamlarin pesinde olmadigini ima etti.. ama ben seni uzaktan sevdim diyebildim sadece. Kizlara mesafeli olarak bilinirdi bende onun bu tarafini begendim zor guvenen biri olarak.. hala malesef onu seviyorum ve bekliyorum.. ve aklimi kurcalayan ve sormak istedigim, gittigi spor hocasi egitiminde sinif (kiz) arkadasi egitimini tamamlamis ve onu kucaginda tasiyarak poz vermisler.. aklimi kurcalayan beni okadar olmadigim seylerle yargilarken ve kizlara dokunmam bile imajini herkese verdikten sonra neden böyle olur?

Canim bahane uretmis iste.. adam istememis.. o yuzden bosver, seni isteneyen biri icin soyle yapmis boyle yapmis diye dusunme bile

Canim bahane uretmis iste.. adam istememis.. o yuzden bosver, seni isteneyen biri icin soyle yapmis boyle yapmis diye dusunme bile

Adam resmen kendi zihniyetini söylemiş bence ben bunu anladım.

Evet o paylastiklari resim ile kanitlamis oldu..

Dogru söyluyorsun bosu bosuna vaktimi harciyorum hala deger bilmeyenlere

Evet o paylastiklari resim ile kanitlamis oldu..

Dogru söyluyorsun bosu bosuna vaktimi harciyorum hala deger bilmeyenlere
Bazen bazı kişileri hiç olmadıkları biri gibi sanıp gözümüzde çok büyütürüz boşverin düşünmeye bile değmez.

Bazen bazı kişileri hiç olmadıkları biri gibi sanıp gözümüzde çok büyütürüz boşverin düşünmeye bile değmez.

Evet o öyle konusunca aradigim guven onda diye dusunup gözumde cok buyutmustum ve baglanmistim, perdeyle görememisim..
insan bazen buyuk konusmamali ve özuyle sözunu karistirmamali, daha cok guvensizlik oldu ben de simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X