neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de elbise alırken o zaman deseydi boşa masraf yapma bence diye. O zaman neden harika eğleneceğiz demiş de şimdi böyle yan çizmiş?
Çünkü davetli listesini gözden geçirince sayı fazla çıkmıştır. Tartışma filan olmuştur bunlar da oturup bi kısmını kırpmıştır işte bu hem hamile hem küçük çocuğu var yazalım da gelmesin diye. Benim aklıma böyle bi senaryo geliyor sadece. Yoksa hangi gelin işi gücü bırakıp hamile akrabaya sen gelmesen de olur der ki? Ne çirkin ya

Düğün lüx bir mekandaysa ve sizinde çocuklu geleceğinizi bildikleri için "Canım üşütürsün hastalanırsın en iyisi gelme vs.."şeklinde gelmeni engellemeye çalışmışlar ve siz de buna rağmen düğüne çocuğunuzu da alıp gittiyseniz çok saçmalık yapmışsınız.

o kadar incindim ki hiç birini görmek istemedim

Çünkü davetli listesini gözden geçirince sayı fazla çıkmıştır. Tartışma filan olmuştur bunlar da oturup bi kısmını kırpmıştır işte bu hem hamile hem küçük çocuğu var yazalım da gelmesin diye. Benim aklıma böyle bi senaryo geliyor sadece. Yoksa hangi gelin işi gücü bırakıp hamile akrabaya sen gelmesen de olur der ki? Ne çirkin ya

ögrendim onu yüz kişi kontekyanmış 50kişi bile gelen olmamış saka gibi

aynen onu dedim kaynanamlar bile amaan ne alıngan diyormu illa agzıma mı mıçması lazım alınmam için buda ayıp degil mi dimi hepsini engelledim sildim eşimin ailesinden eşimde aynısını yaptı ama ben ona bak sen git ayıp olmasın ben evde kalırım kızları çagırırım annelere bahsetme dedim bugün aradı beni bende engelledim herkez biraz haddini bilsin diye
Yok canım sen kendini üzme. Kv de resmen yeğeninin açığını kapatmak için seni alıngan yapmış. Hepsine mesafe koy ne güzel eşin de terbiyesizligin farkında. Bunlar akraba değil akbaba. Hayatında hiçbir şey eksilmez boşver. Sonuna kadar da haklısın tamamen kötü niyet var. Burda alıngansin yazan arkadaşlara şoke oldum, ben düşünceli bir davranış göremedim. Ben de hamileyim kaç düğüne gittim çok şükür başım bile ağrımadı, kimse sen yorulursun gelme demedi ilk duyuyorum.

Yok canım sen kendini üzme. Kv de resmen yeğeninin açığını kapatmak için seni alıngan yapmış. Hepsine mesafe koy ne güzel eşin de terbiyesizligin farkında. Bunlar akraba değil akbaba. Hayatında hiçbir şey eksilmez boşver. Sonuna kadar da haklısın tamamen kötü niyet var. Burda alıngansin yazan arkadaşlara şoke oldum, ben düşünceli bir davranış göremedim. Ben de hamileyim kaç düğüne gittim çok şükür başım bile ağrımadı, kimse sen yorulursun gelme demedi ilk duyuyorum.

saglıcakla kucagınıza alın moral verdiniz :)

ögrendim onu yüz kişi kontekyanmış 50kişi bile gelen olmamış saka gibi
Herkesi kusturmuslerdır bu kafayla. Zaten 100 kişi de çok az ya. Benim arkadaşımla kocası durumları yoktu, yine de aile akrabalara yemek vermek istediler öğretmen evinde yemekli orkestralı aile içi düğün yaptılar o bile 80-90 kisiydi

Aynısını yazdım bir önceki sayfada :))

Öncelikle bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın. Hiç de alıngan felan değilsiniz. Fazla alıngansın, hormonlardandır diyenler fazla polyana.
Basbayağı istememişler sizi düğünde. Durup dururken sen gelme hamilesin yorulursun ne demek. Sen karar verebilirsin buna bi başkası değil. Bi de yakınmışsınız, ben olsam siz bana gelemeyeceğinizi söyleseniz bile,, bu yakınlığı düşünür ısrar kıyamet çağırırdım. Bilemiyorum insanlar hayata hangi pencereden bakıyor, ama ben özel günümde sevdiğim herkesi yanımda görmek isterim. Bence onlar size, sizin onlara verdiğiniz değeri vermiyor, arkadaşlık, ve akrabalık ilişkilerinizi gözden geçirin. Hem 50 kişilik düğünümü olur yaw. Halalarım, amcalarım, teyzelerim, kuzenlerim 50 den fazla eder. Daha küçük aile bile olsan hiç mi dostun akraban yok. Gerimi olana da gelme demişler.

Siz düğüne kendi isteginizle gitmemiş olsaydınız, karşı tarafta kafana takma canım hamilesin çocukta var ben hiç alınmadim deseydi , ne kadar anlayışlı diyebilirdim.. ama gidip gitmeme sizin karariniz en başta düğün sahibinin böyle söylemesi hoş değil tabi.

Merhaba kızlar eşimin akrabaları ve eltilerimle aram iyi küçük eltimin benimde sevdigim bir kız kardeşi var hepimiz akrabayız zaten her neyse bu hanfendinin dügünü vardı nikahı ayrı bir gün dogal olarak davet edildim neyse nikaha gittik görevimizi yaptık çocukluğumuz bir geçtigi için deger verirdim kendisine bana su yönde bir msj atmıs canım hem hamilesin hem bebegin var daha küçük iki çocukla sana zor olur dügüne gelmem dersen alınmam sok oldum ben bir sürü hazırlık yaptım kıyafet aldım hepimizin yaşı yakın neden dedim önce kendi kendime bakarız şeklinde dumur olduğum için soguk bir cevap verdim hala üsteliyor ay canım bak alınmam gelme çocuk üşütmesin eşim eattım dedim bak leyla bana msj atmış ben mi yanlış anladım oda ucu açık yorum yapamam ama sanki istemiyor dedi ay kızlar hamile halimle bir üzüldüm bir üzüldüm neyse cumartesi akşamyıdı dügün lüks bir lokalde geçti bir allahın kulu beni aramadı eltimler kaynım kayınvalidem eşimide benide bizi dışladılar ama ortada sebep yok sürekli storyy atıldı sildim engelledim hepsini eşim ne takıyorsun diyor ama akrabayız akraba bide bana neden bu tavır bütün sülale orda?

ben nasıl davransam bundan sonra ya?
bu arada eltim ve eşim kuzen yani amca çocukları aynı mahallede büyüdük
Haklısın canım, hem de sonuna kadar haklısın.
Çok ayıp, sizi davet etmişler daha arkasından arayıp aman gelme gelmezsen alınmam zor olur senin için ne demek.
Senin yerine fikir yürütmesi bile başlı başına büyük terbiyesizlik.

Ayarlanandan daha fazla davetli vardı sanırım düğünde.
E siz anladığım kadarıyla 4 kişilik ama küçük çocuklu bir ailesiniz ve yer işgal ediyorsunuz.
Davetiyeler genelde 2 kişiliktir ve çocukları bırakma lüksünüz de yoktur.
Yapılan terbiyesizliğin dik alası!
Bana benzer bir şekilde misafir olduğum bir evde ‘ çocuklar durmazsa alır yukarı çıkarsın orada oturursun’ dendi ve oradan çıktım gittim.
Bence bir daha konuşmayın ve yakınlarınıza da kırgınlığınızı anlatın, belki kulağına gider de ayıbını farkeder!

Ayarlanandan daha fazla davetli vardı sanırım düğünde.
E siz anladığım kadarıyla 4 kişilik ama küçük çocuklu bir ailesiniz ve yer işgal ediyorsunuz.
Davetiyeler genelde 2 kişiliktir ve çocukları bırakma lüksünüz de yoktur.
Yapılan terbiyesizliğin dik alası!
Bana benzer bir şekilde misafir olduğum bir evde ‘ çocuklar durmazsa alır yukarı çıkarsın orada oturursun’ dendi ve oradan çıktım gittim.
Bence bir daha konuşmayın ve yakınlarınıza da kırgınlığınızı anlatın, belki kulağına gider de ayıbını farkeder!

yok eşimi agbisi bile aramadı herkez biliyor ama onlar hep melek biz şeytan anlamazlar yaniiiii

çocuklu aıle ıstememiş olabılırler.bılemıyorum aklıma dırek bu geldi.

Iyi de konu sahibi 2 aylık hamile 8 aylık değil ki neden yorulsun ki ?
Hiç de iyi niyet yok burada.
Bi boğaz eksik olsun diye düşünmüşler ama kırmışlar hamile kadının kalbini işte çok ayıp.
Aldigin elbiseyi iade et bari konu sahibi edebiliyorsan.
Hiç de kendini üzme onlar iyi niyetli bi arkadaşı akrabayi kaybetmişler muhatap olma birdaha.

Ya burda sana alıngansın diyenler de bı tuhaf.
Bi insana davetini yaparsın, cocuk degıl ya gelip gelmeyeceğine kendı karar verir.
Aman hamilesin cocuk da üşür cok gercek dışı iyi niyetten cok uzak.
Kendi düğün telaşında kım dusunur falanca da hamıleydı yazık dur haber vereyim de kendını zorlamasın dıye
Gidip gelinle damadı mı kucaklayacaksın sanki
sankı anası karnını taşıyamıyacak ustelık ıkı aylık.anası düşünmuyor çünkü çocuğun üşüyeceğini ona gore giyindireceğini =)çok alıngan çok =)hak verıyorum sıze.

yok eşimi agbisi bile aramadı herkez biliyor ama onlar hep melek biz şeytan anlamazlar yaniiiii
Çok haklısınız.
Benim kuzenim nişanlanacaktı.
Beraber hayaller kurduk şöyle eğleneceğiz, böyle coşacağız diye.

Nişana 1 gün kala, sen çocuklarla rahat edemezsin gelme dedi. Sıkıntı olmaz gelirim dedim. Kalabalıkta çocuklar bunalır gelme dedi. Peki dedim.
O gün telefonunu engelledim. Düğününe, doğumuna da gitmedim.
Sonradan aradı özür diledi vs ama affedemedim.
Görüşmüyorum.

Iyi de konu sahibi 2 aylık hamile 8 aylık değil ki neden yorulsun ki ?
Hiç de iyi niyet yok burada.
Bi boğaz eksik olsun diye düşünmüşler ama kırmışlar hamile kadının kalbini işte çok ayıp.
Aldigin elbiseyi iade et bari konu sahibi edebiliyorsan.
Hiç de kendini üzme onlar iyi niyetli bi arkadaşı akrabayi kaybetmişler muhatap olma birdaha.

kendimi öyle teselli ediyorum eşimin babası dalga geçer gibi her yere onların fotosunu atıyor:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X