Arkadaşlar daha önce konu açmıştım.sevgilimle bi sorun yaşamıştık ve 4 gün sonra barıştık.önceki konumda anlatmıştım .çok özürler diledi yanlış anladığımı o an iş yüzünden daraldığını hırsını benden aldığını falan söyledi.ama o gün bugündür ağzından güzel bir söz çıkmıyor ne mesajlarında ne aramalarında nede yanyanayken.e doğal olarakta bende hem mesafeli hem tripliyim ayrılmak istiyorsun anlaşılan falan dediğimde suçu bana atıp bahane arama diyor yok öyle birşey diyor.Ne öyle liseliler gibi diyor.artık dayanamıyorum bu tavırlarına.dün akşam avm ye gittik alışveriş için ona kıyafet falan alacaktık .önce yemek yiyelim çok açım dedim .azcık az ye şiştin bu aralar dedi .arkadaşlar ben 56 kiloyum ve boyumda 169 cm az bişey göbeğim oluştu en fazla 2 kilo almışımdır.ama abartılacak bişey yok yani.neyse ben açım yicem sen bak kendine dedim bişeyler tavırlı bir şekilde .laf söyledim okadar yemeye devam et sen dedi.neyse yemedim.aldı bişeyler eve gittik patates kızartırmısın açım ben dedi bende dedimki göbeğindende ben sıkıldım artık dedim git dışarda ye dedim.vay ben öyle söyledim diye kapıyı çarptı gitti.bende hiçbişey demedim oğlum ablamdaydı gittim onu aldım evede pizza söyledim yedik yattık.Bu sabah bana senin derdin ne yazmış.sizce benimmi bir derdim var gibi onunmu?