Neden

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Neden benim beğendiğim erkeklerin hiçbiri beni beğenmedi istemedi 😞 çok iyi bi mesleğim var 24 yaşındayım giyimime dikkat ederim bakımlıyımda arkadaşlarım fln da çok beeğnir ama şu zmna kadar hiç benim beğendiğim erkek beni beğenmedi uzun zmndır hoşlandığım birisi vardı bikaçkere belli etmeye çalıştım hayatında biri olmadığına o kdr emindimki ama aradan 1 kaç hafta geçince yüzük takıp geldi :KK43: hala unutamıyorum o anı şok olmuştum hemen tanışıp hemen nişanlanmış o nasıl bir kızdıki bende ne eksiktiki benimle daha önce tanışmıştı hala için yanıyo :KK43:ztn bu nasıl şans ki okdr üzülüyorumki kendime,ifade etmem imkansız gözüm sevgili işlerinde o kdr çok kaldıki çok mutsuızm.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden benim beğendiğim erkeklerin hiçbiri beni beğenmedi istemedi 😞 çok iyi bi mesleğim var 24 yaşındayım giyimime dikkat ederim bakımlıyımda arkadaşlarım fln da çok beeğnir ama şu zmna kadar hiç benim beğendiğim erkek beni beğenmedi uzun zmndır hoşlandığım birisi vardı bikaçkere belli etmeye çalıştım hayatında biri olmadığına o kdr emindimki ama aradan 1 kaç hafta geçince yüzük takıp geldi :KK43: hala unutamıyorum o anı şok olmuştum hemen tanışıp hemen nişanlanmış o nasıl bir kızdıki bende ne eksiktiki benimle daha önce tanışmıştı hala için yanıyo :KK43:ztn bu nasıl şans ki okdr üzülüyorumki kendime,ifade etmem imkansız gözüm sevgili işlerinde o kdr çok kaldıki çok mutsuızm hayatımın geri kalanına devam etmek istemiyorum :KK43:
Sevgili bulamadığı için hayatına devam etmek istememek mi?
Belki de uzaktan seviyordu. Kız kabul edince hemen yüzük takıldı bilemezsiniz.
Bu yaşta biraz fazla karamsarsınız.

Neden benim beğendiğim erkeklerin hiçbiri beni beğenmedi istemedi 😞 çok iyi bi mesleğim var 24 yaşındayım giyimime dikkat ederim bakımlıyımda arkadaşlarım fln da çok beeğnir ama şu zmna kadar hiç benim beğendiğim erkek beni beğenmedi uzun zmndır hoşlandığım birisi vardı bikaçkere belli etmeye çalıştım hayatında biri olmadığına o kdr emindimki ama aradan 1 kaç hafta geçince yüzük takıp geldi :KK43: hala unutamıyorum o anı şok olmuştum hemen tanışıp hemen nişanlanmış o nasıl bir kızdıki bende ne eksiktiki benimle daha önce tanışmıştı hala için yanıyo :KK43:ztn bu nasıl şans ki okdr üzülüyorumki kendime,ifade etmem imkansız gözüm sevgili işlerinde o kdr çok kaldıki çok mutsuızm hayatımın geri kalanına devam etmek istemiyorum :KK43:
Sen ciddi misin "hayatimin geri kalanina devam etmek istemiyorum mu" 😳 milletin ne dersi var dert ettigin seye bak. Sadece tiple olmuyo can guzellik hem goreceli hayirlisi de geç 🤷‍♀️ 24 daha kucuk hem yaşina nolmus

Ben de bu sorunu yasiyorum aslinda 😅 ama cok takmiyom bazen geliyolar😅 kendimden cok ustlere mi bakiom diom bazen sen de oylesin buyuk ihtimalll

İstememelerinin nedeni özgüven eksikliği mi

Öz güven eksikliğiniz, öz güveninizi bir erkeğin beğenip beğenmedigine bağladığınizdan belli değil mı? Bir kadın öz güveni eksik bir şekilde hep yalnis adamı seçer bundan adım gibi eminim. Birde şunu eklemek isterim: Öz güveni eksik olan insan ilk önce kendini sevmeyi öğrenmeli yoksa dengeli bir ilişki kuramaz. Siz kendinizi ezik görseniz karşınıza sizi ezen çok adam çıkar

Olaylara biraz fazla depresif bakıyorsunuz gibime geldi. Aşk hayatınız durağan diye hayatınıza devam etmek istememek ne demek? Çok yanlış. Bence başka uğraşlar bulup kafanızı dağıtın, bu işlere fazla kafa yormayin, kaderinizdeki kişi gelip sizi buluyor bir şekilde emin olun.

Karamsarlığa düşmeyin, kendimden örnek vereyim; kendimi pek beğenmem, bakımlı biri değilimdir makyaj falan hiç bilmem sadece kaş bıyık alırdım. İçine kapanık biriyim çok konuşamam bu yüzden yakın arkadaşım yoktur. Hayatımda hiçbir erkekle bir ilişkim olmamıştı hep platonik takılırdım. Hiçkimse beni sevmez diye düşünürdüm hep. Ama hiç ummadığın anda biri gelir ve seni çok beğendim der, hayatın değişir. Sadece o zamanı beklemelisin

Tercih edilmemek incitmiş sizi, yaşınız daha çok küçük.Kendinizde eksik aramayın herşey nasip işi.

Hayatınıza devam etmeyin bencede. Gerek yok.
Hayat sevgilinizle elele gezmedikçe, göz göze diz dize oturmadıkça, birlikte ağlayıp gülmedikçe çok anlamsız. Ne gerek var anlamsız anlamsız yaşayacaksınız.
Yaş da 24 olmuş, zaten sizden geçmiş artık böyle şeyler. Artık beklemeyin olmaz.
Butun yakışıklıları kaptılar ve sen yalnız kaldın.
Sağlık,aile, iş, güç hikaye 24 yaşında yalnızsan.
En iyisi şey yap sen, hayatina devam etme.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X