- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi Strawberry95
Neye umutlandinÇok umutlanmıştım ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye umutlandinÇok umutlanmıştım ama![]()
İsmail Yk nın bi şarkısı vardı. Benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben ben beğenmem diye![]()
Benim beğendiğim kişi de çok yakışıklı değildi ama yinede beni tercih etmedi kısaca ben hiç bi zmn ortalama yakışıklılığa sahib biri tarafından tercih edilmiyorumAhahjsjs lanet gelsin konuyu okuyunca kafamda çalmaya başladı. Kurtulamam da şimdi bundan.
Konu sahibi sizi beğenebilecek tipleri beğenseniz mesela nasıl olur? Yani dışarıda taş gibi abiler var ama ben hiç beğenmeye kalkışmazdım onları. Beni beğenmez bilirim, adam ne yapsın beni çünkü shsjsjsj.
Benim bir kuzenim var. Güzel bir kadın değil ama çok yakışıklı adamların onu istemesini temenni ediyor. Hadi güzelliği geçtim, asosyal ve içine kapanık olmasına rağmen dışadönük sosyal adam istiyor. Kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmazken kültürlü biri olsun istiyor. Çalışıp harcıyor birikim yapmıyor ama zengin adam gelsin istiyor. Sonra da vay efendim ben depresyondayım kimse benimle ilgilenmiyor kimse beni beğenmiyor. E öyle bir dünya yok ama işte anlamıyor.
32 yaşındayım hiç böyle bir problem yaşamadım. Çok güzel olduğumdan değil, beğenilmek gibi bir kaygım olmadı hiçbir zaman. Kendimi seviyordum her daim. Emin olun bu özgüven ve kendini sevme hali, bir tür enerji olarak yansıyor karşı cinse. Belki de sizde eksik olan budur.
Hiç kimsenin derdi tek de olsa bu dert olmasın inşallah,herkesin hayattan beklentisi farkkı istekleri farklı böyle meselelere üzülme oranı farklı , beni üzen konu da bu napayım üzülmiyeyim diyorum yine üzülüyorum kendimi yıpratıyorum elimde olan bişey değil Allah dileyen herkese kısmetini tez vakitte nasip etsinÖyle bir yazmışsınız ki , sanki dünyanın en önemli meziyeti sevgili yapmak... Gözünüz kalacak başka dert vermesin Allah ne diyeyim. Ayrica 4 tane sevgiliniz olup üzecegine varsın 30 unda bir tane olsun ömür boyu mutlu olun inanın buna üzülecek kadar uzun bir ömrümüz olmaya bilir...
Sizi de sevecek hoşlanacak biri çıkar elbet hatta belki de var ama siz başkalarını beğendiğiniz icin onu görmüyor yada arkadaş gibi davranıyorsunuzdur olamaz mı?