- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Neden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son fuckbuddy niz evli mi çıktı? Onunla çok uyumluyuz bitsin istemiyorum demiştinizNeden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım
Hayır ama uyum yok diye ayrıldıSon fuckbuddy niz evli mi çıktı? Onunla çok uyumluyuz bitsin istemiyorum demiştiniz![]()
Evrene o mesajı gönderiyorumMaalesef denk gelmiş. Ama deneyim oldu diye düşünün. Bundan sonra böyle insanları daha kolay anlayabilirsiniz ve erken yol verirsiniz
Merhaba; hayatınızdaki kişilerle çoğunlukla nasıl ve nerede tanıştığınızi öğrenebilir miyim?Neden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım
Çok geniş skalda yeri geliyor sosyal medya yeri geliyor arkadaş ortamında tanışıyorum ama hepsi farklı yerlerden oluyorMerhaba; hayatınızdaki kişilerle çoğunlukla nasıl ve nerede tanıştığınızi öğrenebilir miyim?
Onu konuya dahil etmedim kiKendinize fuckbody edinirseniz nasık bi ciddiyet bekliyorsunuz ki adamdan
Al benden de o kadar… erkeklerin açgözlülüğü ve karaktersizliği yüzündenNeden hayatımdaki ilişkilerim hep 3.kişisi oluyorum ya evli insan geliyor sonradan öğreniyorum ya da sevgilisi olan bu kısır döngüden sıkıldım