Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman erkeklerin kaç tanesi donanımlı, bi futbol bilirler bir de sosyal medyada çarpıtılmış üç beş siyasi mesele. Yüzde 99 u böyleyken Rainy den de bir donanım abidesi olmasını talep etmek haksızlık benceKültür? Eğitim? Sinema, tiyatro? Müzik? Kitap? Hobi? Kendini geliştirme?
Vizyonunu, dünya görüşünü genişletme?
Gerçi makyaj yapıyosan tamamdır ya boşver gerisini.
Erkeklerin %99'u "öyle" değil, sizin çevreniz öyle olabilir onu bilemiyorum.Aman erkeklerin kaç tanesi donanımlı, bi futbol bilirler bir de sosyal medyada çarpıtılmış üç beş siyasi mesele. Yüzde 99 u böyleyken Rainy den de bir donanım abidesi olmasını talep etmek haksızlık bence![]()
Rainyy yorma artık Allahını seversen ya bak zaten çok sıcak..Kizlar benim sevgilim olmicak mi? Neden istemiyorlar beni? Herkesin pesinde birileri kosuyor guzel mi degilim acaba..
Erkeklerin %99 u öyle malesef. Değil gibi davranan da kendini pazarlayacak ölçüde bir şeyler öğreniyor. Gerçekten öğrenmeyi seven donanımlı erkek sayısı çevremde 100 erkek varsa hadi hadi zorlayalım biraz tek tük hobilerini ve ilgi alanlarını da katalım 10 olsun. Zaten erkeklerin çoğuna bakın tercihi hep kendi zevkleri doğrultusunda güzellikten yana kullanırlar. Gerisi onları alakadar etmiyor etse, cahil anne sayısı da bugünkü kadar olmazdı. Herkesde bir estetik var ama eğitime gelince o ne ola ki? Çünkü gerek yok. E bizimki de evlenmek istiyor yani o yüzden en çok tutan şey görüntü onunla uğraşsın o da illleeee de koca çünküErkeklerin %99'u "öyle" değil, sizin çevreniz öyle olabilir onu bilemiyorum.
Ama tabi 3 günde bir "erkeeeeekkkkk" diye konu açtığı için kendisinden donanım beklemek hata oldu haklısnız![]()
İşte onu diyorum, sizin çevrenizde öyle.Erkeklerin %99 u öyle malesef. Değil gibi davranan da kendini pazarlayacak ölçüde bir şeyler öğreniyor. Gerçekten öğrenmeyi seven donanımlı erkek sayısı çevremde 100 erkek varsa hadi hadi zorlayalım biraz tek tük hobilerini ve ilgi alanlarını da katalım 10 olsun. Zaten erkeklerin çoğuna bakın tercihi hep kendi zevkleri doğrultusunda güzellikten yana kullanırlar. Gerisi onları alakadar etmiyor etse, cahil anne sayısı da bugünkü kadar olmazdı. Herkesde bir estetik var ama eğitime gelince ne ola ki? Çünkü gerek yok. E bizimki de evlenmek istiyor yani o yüzden en çok tutan şey görüntü onunla uğraşsın o da illleeee de koca çünkü![]()
Benim çevrem zaten en öyle olmaması gereken insanlarla kaynıyor ama onlar bile böyle işte durumun vehametini daha nasıl anlatayımİşte onu diyorum, sizin çevrenizde öyle.
Iyi geyik yaptiniz.
Beni soranlar olmus boyun 155 kilom 50.
Kısalmışın aşko, belki ondandırKapaliyim ben. 152 boy 52 kiloyum
Boy kiloya gitmiş, aradaki 1 cm kayıp bu arada.Kısalmışın aşko, belki ondandır
155 tahminiydi. Sonradan olctum. Kilo aldimKısalmışın aşko, belki ondandır
Ajanım ben gözetliyorum seni155 tahminiydi. Sonradan olctum. Kilo aldimsen nereden buldun mesaji
![]()
Herkesin kendine göre bulacağı biri mutlaka vardır da siz bu konuya neden bu kadar taktınız ben onu anlamadım. Olsun diye olursanız o ilişkinin bi kıymeti olmaz bence. Birinin peşinden koşmasını bekleyeceğine hoşlandığın, beğendiğin biri varsa ilk adımı sen atabilirsin. Tek derdimiz bu olsa keşke...Kizlar benim sevgilim olmicak mi? Neden istemiyorlar beni? Herkesin pesinde birileri kosuyor guzel mi degilim acaba..
Konularınıza bakayım dedim de hep evlilik, ilişki isteği… Hayatta bir amacınız bir uğraşınız yok mu başka? Dış görünüşünüze önem verip değilseniz bir iş sahibi olmanız lazım öncelikle. Bunlar tamamsa özgüveniniz zaten olur ve birilerini kendinize çekersiniz. Başka sorunlar yoksa bu çok zor olmamalı.Kizlar benim sevgilim olmicak mi? Neden istemiyorlar beni? Herkesin pesinde birileri kosuyor guzel mi degilim acaba..